Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Takze za me tata je zednik, pokud potrebujem zednika je to vetsinou nejaky soukromnik z jeho znamych kolegu takze jim varim. Pokud jsou od rana do vecera delam svacina-obed-svacina plus kava i piti. Pivo ne. Max pri te posledni svacine nabidku. Ale je pravda ze oni mi to pak odecitaji z ceny, proste strhnou treba 200kc za den. Ale kdyby to byla firma cizi, nevim nevim. Klidne uvarim kdyz se s nimi takto domluvim ale oni uz to maj stejne v cene tak nevim proc jim varit pokud to nezaplati. Jinak se mi to osvedcilo, naji se daj kafe a pokracuji dal. Zadne 2 hodinove obedy
@Jemys taky budeme mít firmu na montáž kuchyně, takže dostanou nealko, kafe a možná upeču nějakou jednoduchou buchtu. berou si jen za montáž 6000.- takže vyvařovat nehodlám
Ahoj, když jsme před pár lety dělali topení, tak jsme vařili a mazali chlebíky topenáři i kominíkovi. Loni když nám pomáhali příbuzní s celkovou rekonstrukcí ložnice, tak jsem ještě pořád chodila pro pívo a vyvářela..Tak nějak to beru jako automatickou věc, ale zase by mě nenapadlo někoho za to pomlouvat, někdo na to zkrátka není zvyklý a bere to tak, že dostane zaplaceno a tečka.. Jenže já si myslím, že když ho pohostíte, bude spokojenější, nikde se nebude courat do hospody a bude makat..Možná naivní, ale spokojenost musí být na všech stranách..
Nevařím nic. Dostanou zaplaceno. Mně v práci taky nikdo oběd nedá.
@vendulaaa píše:
Nevařím nic. Dostanou zaplaceno. Mně v práci taky nikdo oběd nedá.
vydíš to, a mi jo, a dokonce i snídaně a na odpolední i večeři..a zdarma ![]()
Nee, nevařím. Uklízečka si teda občas dá kafe, oběd odmítla - u té mi bylo blbé se nezeptat.
Joo, když přijedou s něčím pomoci kamarádi tedy bez honoráře, tak to se sluší spojit třeba s grilovačkou nebo dobrým oběděm, to jo.
Jo a ta manželka řemeslníka, co si stěžovala, že nedostal oběd - to bude asi nějaký hodně starý ročník zvyklý ještě z dob komančů jak to chodilo, ne? ![]()
Nevarim, nedelaji nam tady zadarmo. Akorat nabidnu kafe, caj a vodu.
@Michaela23 píše:
vydíš to, a mi jo, a dokonce i snídaně a na odpolední i večeři..a zdarma
Jé, kde pracuješ?
Já dostávala najíst jen když jsem dělala brigádu - recepční na hotelu, tak jsem měla snídani po noční.
@nikol.ondrášovka píše:
Nevařila bych, jen nějaké jednohubky atd
Ježiš, ani to ne
akorát by je to zdržovalo od práce ![]()
@Gina108 píše:
Ježiš, ani to neakorát by je to zdržovalo od práce
Jedno hubka - jedna huba, můžou žvejkat a pracovat u toho ![]()
@Vrtul píše:
Takze za me tata je zednik, pokud potrebujem zednika je to vetsinou nejaky soukromnik z jeho znamych kolegu takze jim varim. Pokud jsou od rana do vecera delam svacina-obed-svacina plus kava i piti. Pivo ne. Max pri te posledni svacine nabidku. Ale je pravda ze oni mi to pak odecitaji z ceny, proste strhnou treba 200kc za den. Ale kdyby to byla firma cizi, nevim nevim. Klidne uvarim kdyz se s nimi takto domluvim ale oni uz to maj stejne v cene tak nevim proc jim varit pokud to nezaplati. Jinak se mi to osvedcilo, naji se daj kafe a pokracuji dal. Zadne 2 hodinove obedy
Jj našim když vrtali na chatě studnu, tak máma jim dělala jídlo, neb ta chata byla 3 p.dele daleko od hospody a oni to pak odečetli z ceny a ještě si ušetřili čas za cestu.
@Gina108 píše:
Jé, kde pracuješ?Já dostávala najíst jen když jsem dělala brigádu - recepční na hotelu, tak jsem měla snídani po noční.
pokojská v hotelu ![]()
@Michaela23 píše:
pokojská v hotelu
Vidíš, skoro to samý - jooo, hotely si zaměstnanců dokážou považovat
![]()