Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobre dostane max kafe caj nebo vodu.snad bude remeslnik odpovidat kvalitam, pac byl jediny kdo mel cas prakticky hned
Já se vždy zeptala jestli budou jíst a většinou jsem byla odmítnuta, ze si dojdou do hospody nebo mají svačinu z domova, ale kávu, limču či buchty nikdo neodmítl.
Nevime jak bude jeho prace vypadat a penize si myslim jsou pro neho slusne.
@rozmaryna1234 Jo, tak kafe, limča a buchta je něco jiného
to já beru jako automatiku, že nabídnu (tedy většinou bez té buchta, neb ta se u nás moc často nevyskytuje).
Viděla bych to podobně jako ostatní.
Oběd se vaří „dělňasům“, co makají za hezké oči. To se u nás kupují i cigarety a basa piva - když ti parta kamarádů za děkuji zateplí celej barák, tak je to pro mě samozřejmost.
U běžně placeného řemeslníka bych nabídla kafe nebo něco k pití, kdyby byla, tak třeba i buchta k té kávě (když chodíme na úklid do rodinných domků, tak nás to moc potěší, ale rozhodně to není zvykem všude), ale to je max ![]()
@kikinkha píše:
Partner je řemeslník a kolikrát je u lidí 6-7 hodin a nenabídnou mu ani skleničku vody. Oběd od nikoho nečeká, pití ano a kafe ho potěší.
Proč čeká pití? Snad si může vzít sebou normální lahev s vodou nebo tím co pije. Je to práce jako každá jiná, nevím o jiný, kde by někdo čekal na občerstvení. Krom toho nikdy neví, u koho bude pracovat a já osobně bych měla problém dát si v cizí domácnosti i to kafe.
Co kompromis? Oběd ne (ten se fakt už skoro nikde nedělá), ale nějakou malou svačinu a kafe?
@GraceM Tak kafe/caj je pro me automatika komukoliv kdo prijde, ale svacinu tedy nikomu nedelam a delat nebudu, stejne tu povetsinou nic nemame. Ad piti taky nenabizim, ale pokudekdo nepije caj ci kafe, muze dostat vodu ci colu, nic jineho doma nevedem.
Zdravim, tento tyden nam prijde firma montovat kuchyni a tudiz zaprve nemam kde varit, vařit za druhe se mi ani moc nechce pro cca 3, 4 chlapi vařit. Nevim, zda jim neco nachystat jinyho, jestli se to vubec jeste dělá tak abych nebyla za blbce
Kdyztak anonym, poznala by me tu blizsi rodina
@Anonymní píše:
Zdravim, tento tyden nam prijde firma montovat kuchyni a tudiz zaprve nemam kde varit, vařit za druhe se mi ani moc nechce pro cca 3, 4 chlapi vařit. Nevim, zda jim neco nachystat jinyho, jestli se to vubec jeste dělá tak abych nebyla za blbceKdyztak anonym, poznala by me tu blizsi rodina
nedela
Nikdy žádným řemeslníkům nevařím, už i moji mámu jsem to odnaučila. Maximálně nabídnu kafe a vodu a v poledne poradím blízkou restauraci.
Mi jak komu, vetsinou sme nabidli caj, kafe, obed jenom znamim co nam prisli udelat praci, co zabrala jeden cely den a to este na chate, kde neni moznost jit nekam do restaurave na pauzu atd…