Vaříte řemeslníkům?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
30.11.16 13:46

Dobre dostane max kafe caj nebo vodu.snad bude remeslnik odpovidat kvalitam, pac byl jediny kdo mel cas prakticky hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
30.11.16 13:52

Já se vždy zeptala jestli budou jíst a většinou jsem byla odmítnuta, ze si dojdou do hospody nebo mají svačinu z domova, ale kávu, limču či buchty nikdo neodmítl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.11.16 14:02

Nevime jak bude jeho prace vypadat a penize si myslim jsou pro neho slusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.11.16 14:02

Kazdopadne dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
30.11.16 14:03

@rozmaryna1234 Jo, tak kafe, limča a buchta je něco jiného :-) to já beru jako automatiku, že nabídnu (tedy většinou bez té buchta, neb ta se u nás moc často nevyskytuje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31277
30.11.16 14:11

Viděla bych to podobně jako ostatní.
Oběd se vaří „dělňasům“, co makají za hezké oči. To se u nás kupují i cigarety a basa piva - když ti parta kamarádů za děkuji zateplí celej barák, tak je to pro mě samozřejmost.
U běžně placeného řemeslníka bych nabídla kafe nebo něco k pití, kdyby byla, tak třeba i buchta k té kávě (když chodíme na úklid do rodinných domků, tak nás to moc potěší, ale rozhodně to není zvykem všude), ale to je max ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.11.16 14:28

P

Příspěvek upraven 01.12.16 v 14:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
30.11.16 14:37
@kikinkha píše:
Partner je řemeslník a kolikrát je u lidí 6-7 hodin a nenabídnou mu ani skleničku vody. Oběd od nikoho nečeká, pití ano a kafe ho potěší.

Proč čeká pití? Snad si může vzít sebou normální lahev s vodou nebo tím co pije. Je to práce jako každá jiná, nevím o jiný, kde by někdo čekal na občerstvení. Krom toho nikdy neví, u koho bude pracovat a já osobně bych měla problém dát si v cizí domácnosti i to kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
6.3.17 08:04

Co kompromis? Oběd ne (ten se fakt už skoro nikde nedělá), ale nějakou malou svačinu a kafe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
6.3.17 09:17

@GraceM Tak kafe/caj je pro me automatika komukoliv kdo prijde, ale svacinu tedy nikomu nedelam a delat nebudu, stejne tu povetsinou nic nemame. Ad piti taky nenabizim, ale pokudekdo nepije caj ci kafe, muze dostat vodu ci colu, nic jineho doma nevedem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.17 17:17

Zdravim, tento tyden nam prijde firma montovat kuchyni a tudiz zaprve nemam kde varit, vařit za druhe se mi ani moc nechce pro cca 3, 4 chlapi vařit. Nevim, zda jim neco nachystat jinyho, jestli se to vubec jeste dělá tak abych nebyla za blbce :) Kdyztak anonym, poznala by me tu blizsi rodina

• Citovat
  • Upravit
21311
18.4.17 17:20

Nechystám nic ;) max kafe, když si řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61022
18.4.17 17:32
@Anonymní píše:
Zdravim, tento tyden nam prijde firma montovat kuchyni a tudiz zaprve nemam kde varit, vařit za druhe se mi ani moc nechce pro cca 3, 4 chlapi vařit. Nevim, zda jim neco nachystat jinyho, jestli se to vubec jeste dělá tak abych nebyla za blbce :) Kdyztak anonym, poznala by me tu blizsi rodina

nedela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
18.4.17 17:34

Nikdy žádným řemeslníkům nevařím, už i moji mámu jsem to odnaučila. Maximálně nabídnu kafe a vodu a v poledne poradím blízkou restauraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
18.4.17 17:34

Mi jak komu, vetsinou sme nabidli caj, kafe, obed jenom znamim co nam prisli udelat praci, co zabrala jeden cely den a to este na chate, kde neni moznost jit nekam do restaurave na pauzu atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný