Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Včera jsme se doma dívali na pořad To byl náš hit, myslím, že to bylo na Barandově. ![]()
Hráli tam mimo jiné, Bláznovu ukolébavku (Máš má ovečko dávno spát…)
a taky Holubí dům. Oba jsme s manželem vzpomínali, že to byli šlágry u táborových ohňů
Vzpomenete si na vaše hity z dětství
Co si pamatujete vy za písničky, třeba i z filmů?
![]()
Hrobař od Premier.V tu dobu se dlouho držel v Esu a když vypadl tak jsem to hodně obrečela ![]()
Cherilin píše:
Hrobař od Premier.V tu dobu se dlouho držel v Esu a když vypadl tak jsem to hodně obrečela
Jo občas ho vídám na Óčku, jo to mi bylo asi tak 14 let, no to byl hit ![]()
alisekR píše:mě bylo 9,mám tu písničku pořád ráda.Cherilin píše:Jo občas ho vídám na Óčku, jo to mi bylo asi tak 14 let, no to byl hit
Hrobař od Premier.V tu dobu se dlouho držel v Esu a když vypadl tak jsem to hodně obrečela
Jura007 píše:tu miluje moje mamka.Mě se taky líbí
Šípková RůženkaNo a takových by se našlo…
Jura007 píše:
Šípková RůženkaNo a takových by se našlo…
Juro díky, je krásná
, tohle mám ráda na You Tube, chodím tam poslouchat třeba Zagorovou s Rezkem, Kubišovou a tak dále… ![]()
tak já mám třeba ráda non stop od míši davida a přítel písničky od sunaru a moravského andělu (např fotomorava) ale je jich hodně ![]()
Snažila jsem se vám sem dostat, stejně jako Jura písničku z You Tube, ale nějak se mi to nedaří, jak na to poraďte někdo?? ![]()
Jako děcko jsem skákala na gauči na hit Holky naší školky (pouštěno ještě z gramofonu
) ![]()
Black_Orchids píše:
tak náš hit byl toto
To je dobré
,vůbec to neznám ![]()