Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ijen píše:
Vsak to nezpochybnuju nebo ano? Reagovala jsem jen na neduveru v statisicove prijmy tolika bab.
Však ty ne. Měla jsem citovat tu, kterou jsi citovala ty. Pardón
.
@Anonymní píše:
Manžel 55 čistého, já ještě rodičák, na podzim chci zpátky do práce a ač vysokoškolák si budu hledat něco manuálního, asi úklid na pár hodin týdně a budu spokojená za 15 čistého, plus jsme obnovili poměrně velké pole, přibudou brzo i slepice. S dětmi se mi změnily hodnoty a o kariéru a luxusní život nestojím, jsou i jiné hodnoty než lyže v zimě a moře v létě. Radši vyběhnu s dětmi tady na kopeček a opečeme si buřty…
To se přeci nevylučuje. Buřty, kopeček a more.
@Kelsey píše:
Však ty ne. Měla jsem citovat tu, kterou jsi citovala ty. Pardón.
Jo pak to dava smysl.
@anonym9999 píše: Čistě jen ze zvědavosti mně to zajímá, jaký měsíční plat je pro Vás uspokojivý?
Tak abychom mohli fungovat potřebujeme minimálně 45 000, takže ve dvou pracujících je to úplně v pohodě. Donedávna jsme měli kolem 50 000, nově mám přivýdělek k rodičovské a jsme na tom o 10 000 lepe. Od října bych měla jít už do práce, takže to bude zase o něco lepší
, ale zase bude méně času.
Prosím anonym citlivé.
Jsem samozivitelka bez práce,1 dítě. Bez práce, protože jsem vážně nemocná bez možnosti uzdravení ![]()
ID + výživné dělá 22 000.
Našla jsem si díky bohu bohatého přítele ![]()
Budeme se brzo stěhovat k němu.
Takže vydina, že se budeme mít lépe je můj partner Ikdyz to zní asi hrozně ![]()
Milujeme se, je to nejlepší chlap co jsem kdy poznala.
V plánu je svatba a dítě.
Uvidíme, jak se budu cítit
@yakuba píše:
Na jaké pozici? Co děláš pokud se můžu zeptat?
Já nemám nijak vysoké vzdělání. Mám jen VOS. Spíš to beru v porovnání s lidmi kolem mě, jaké mají vzdělání, možnosti. Bohužel neumím spoustu věcí, nejsem průbojná, neumím jazyky. Dělám účetní. Myslím, že všichni vydělávají víc než já. I ti bez vzdělání. I lidé po škole bez praxe. A to mi přijde smutný. Sama na sebe nemám odvahu a ani zkušenosti. Přece jen jsem zajetá v jedné firmě a je to jednodušší než jich mít hodně a různý směr, různé věci k řešení, se kterými jsem se ještě nesetkala.
@Anais Brno píše:
Já nikdy taky nevěřila, že rodinný příjem přeskočí cifru 100.
Po škole jsem dělala průvodkyni za celé 2 000 měsíčně, plat se mi navyšovala postupně se změnou profese…
Třetinu našich příjmů tvoří pasivní příjmy, které jsme v průběhu těch cca 15 ti let s manželem vybudovali.
Ale velký základ je v tom, že žijeme skromně…
Tady píše víc lidí o pasivním příjmu. Nedovedu si pod tím nic moc představit. Co konkrétně máte vy? Musí to být super.
@Anonymní píše:
Prosím anonym citlivé.
Jsem samozivitelka bez práce,1 dítě. Bez práce, protože jsem vážně nemocná bez možnosti uzdravení
ID + výživné dělá 22 000.
Našla jsem si díky bohu bohatého přítele
Budeme se brzo stěhovat k němu.
Takže vydina, že se budeme mít lépe je můj partner Ikdyz to zní asi hrozně
Milujeme se, je to nejlepší chlap co jsem kdy poznala.
V plánu je svatba a dítě.
Uvidíme, jak se budu cítit
Co máš prosím za nemoc, že nemůžeš pracovat, ale můžeš rodit a vychovávat děti?
@Tarena píše:
Mne to prijde i normalni. Jednak ty co vydelavaji malo, to sem nebudou psat, aby jim nekdo nepsal, ze za to by nevstal. A pak prace, kde se dela malo neumoznuji byt cely den na emiminu, napr. prodavacka, fabriky a tak.Pochopim, ze to nekdo nema v rodine a v okoli, ale v ramci vseobecneho prehledu temhle platum verim.
Já jsem to sem napsala a mám hodně málo. A tady v okolí mají podobné platy, jako se tu uvádí. Začínám věřit tomu, že za málo už nikdo kromě mě nepracuje.
@Anonymní píše:
Tady píše víc lidí o pasivním příjmu. Nedovedu si pod tím nic moc představit. Co konkrétně máte vy? Musí to být super.
My máme pasivní příjem z pronájmů bytů a nějaké akcie.
@Zumpa píše:
A ještě si ji vybere bohatý chlap, aby dítě mělo její geny.
@Anonymní píše:
Může to být nájem, výnosy z dluhopisů aj. cenných papírů, nějaký side job - prodeje různých věcí/služeb na netu včetně e-booků, kurzů nebo digi výrobků, affiliate programy, generovat peníze ti může i IG nebo YT, ale tam už je nutná pravidelná aktivita.
@Anonymní píše:
Výnosy z nájmů, cenných papírů, trhů, podílů, úroků atp. Tzn. něco, co tě stojí minimální režii a funguje to bez nutných častých zásahů.
@Zumpa píše:
Třeba RS, sov rodině máme jednu co nikdy nepracovala a má 2 děti. Obe od lekaru zakázané, ale ona chtěla. 3st invalidity.
Prosím anonym
@Anonymní píše:
Třeba RS, sov rodině máme jednu co nikdy nepracovala a má 2 děti. Obe od lekaru zakázané, ale ona chtěla. 3st invalidity.Prosím anonym
Jako sry, ale proč člověk, který má dost energie na výchovu dětí, nezvládne 8 hodin běžné práce? Tohle by mělo být trestné.