Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja ted aktualne na rodicaku, partner vydelava cca 100 tisic cisteho (Praha, osvc v IT). Je to pro nas dostacujici, nemusime vyrazne sestrit (ale take zbytecne neutracime). Ja bych ted od kvetna mela na par dni v tydnu zacit pracovat (nejde ani tak o penize, jakoze spis trosku prijit na jine myslenky). To by melo prinest do rozpoctu tak 25 tisic cisteho. Uvazuji, jestli za ucelem investice nevzit hypoteku na nejaky maly bytecek, partner do toho moc jit nechce, ze to jsou starosti navic…tak uvidime.
@Magrathea taky jsem chtěla, muž stejný příjem jako tvůj, nechce o tom ani slyšet.
@Nenitamduch píše:tady zase litaji cifry, jako vzdycky… tomu fakt neverim ze ma tolik bab z emimina statisicove prijmy
Ale prosim te. Vzdyt zadny extra sumy tady nepadaji a 100k se objevilo asi 2×.
@Ijen píše:
Ale prosim te. Vzdyt zadny extra sumy tady nepadaji a 100k se objevilo asi 2×.
Já jsem třeba uvedla svoje. Muže jsem uvedla, že má x násobek mého. Ale on dělá v zahraničí. Přece tam nebude jezdit za 50 třeba
. To může dělat tady a nikde nejezdit.
@Nenitamduch píše:tady zase litaji cifry, jako vzdycky… tomu fakt neverim ze ma tolik bab z emimina statisicove prijmy
A to jako bohaté ženy nemůžou chodit na stránky eMimino, nebo co jako? ![]()
@jkra píše:
Já ideálně koupit byt u moře.
Tam bohužel také ceny rostou.
@Bytsamsebou píše:
Nepřipadá mi.
Ne? Třeba Chorvatsko za poslední tři roky šly ceny na více než dvojnásobek.
@g.sandova píše:
@Magrathea taky jsem chtěla, muž stejný příjem jako tvůj, nechce o tom ani slyšet.
My jsme s tim koketovali pred par lety, dokonce jsme byli domluveni s kamaradem, ze bychom vzali naklady na porizeni napul a nebyla by potreba ani hypoteka. Ale pak jsem otehotnela a najednou byly jine naklady a starosti. Kamarad investoval jinde a hypoteky uz jsou taky jinde..ale zase si rikam, ze na duchod by se ten prijem mohl hodit. Pripadne jako startovaci byt pro syna.
@Zumpa píše:
Tam bohužel také ceny rostou.
Jo rostou, ale stejně rostly tady. To mě netrápí.
@Zumpa píše:
Ne? Třeba Chorvatsko za poslední tři roky šly ceny na více než dvojnásobek.
Loni bylo tolik našich kamarádů v Chorvatsku a v pohodě, vyšlo to levněji, než dovolená tady v Česku. My letos letíme na ostrov na 8 dní a se vším všudy 2 dospělí+ 2 děti = 65 tisíc
.
@Bytsamsebou píše:
Loni bylo tolik našich kamarádů v Chorvatsku a v pohodě, vyšlo to levněji, než dovolená tady v Česku. My letos letíme na ostrov na 8 dní a se vším všudy 2 dospělí+ 2 děti = 65 tisíc.
Ale my se bavíme o cenách nemovitosti ne o nákladech na dovolenku ![]()
Vzhledem k tomu, ze nemam zadne dalsi pravidelne naklady, tak mi staci cca 20.000 Kc. Kdybych mela pravidelne platby, tak bych potrebovala vic. Jo a vydelavam vic. Ale s timto bych v pohode vysla.
@Kelsey píše:
Já jsem třeba uvedla svoje. Muže jsem uvedla, že má x násobek mého. Ale on dělá v zahraničí. Přece tam nebude jezdit za 50 třeba. To může dělat tady a nikde nejezdit.
Vsak to nezpochybnuju nebo ano? Reagovala jsem jen na neduveru v statisicove prijmy tolika bab.
Manžel 55 čistého, já ještě rodičák, na podzim chci zpátky do práce a ač vysokoškolák si budu hledat něco manuálního, asi úklid na pár hodin týdně a budu spokojená za 15 čistého, plus jsme obnovili poměrně velké pole, přibudou brzo i slepice. S dětmi se mi změnily hodnoty a o kariéru a luxusní život nestojím, jsou i jiné hodnoty než lyže v zimě a moře v létě. Radši vyběhnu s dětmi tady na kopeček a opečeme si buřty…