Váš měsíční plat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.4.23 09:09
@Klave222 píše:
Měníte úplně typ práce nebo jen zaměstnavatele? Administrativa je špatně placená a každý to chce dělat 8o

Mimo dosavadní obor.
Pořád zčásti „kancelářská“ práce (jo, uznávám, že na tři směny do fabriky už bych to asi nedala :) ), ale mizím z veřejného sektoru do soukromého. Bude toho hodně, co se učit, práce se mi vlastně změní od základů, prvních pár měsíců počítám s velkým fičákem, ale beru příležitost za pačesy.
Je to pár dní, co sem hodila výpověď na stůl, pro všechny překvapení, co jako beze mě budou dělat… Sem jim řekla, že kdyby mě normálně zaplatili, tak by to nemuseli řešit, že bych se nejspíš nikdy nerozhoupala :nevim: Jenže tady přes tabulky nejede vlak a přidat na osobním, to vedení dělá, jak kdyby to šlo z jejich vlastní kapsy. Tak sem si řekla, že je čas změnit lokál a jít někam, kde se schopnosti a práce navíc prostě ocení.

• Citovat
  • Upravit
21
4.4.23 09:24
@Anonymní píše:
Mimo dosavadní obor.
Pořád zčásti „kancelářská“ práce (jo, uznávám, že na tři směny do fabriky už bych to asi nedala :) ), ale mizím z veřejného sektoru do soukromého. Bude toho hodně, co se učit, práce se mi vlastně změní od základů, prvních pár měsíců počítám s velkým fičákem, ale beru příležitost za pačesy.
Je to pár dní, co sem hodila výpověď na stůl, pro všechny překvapení, co jako beze mě budou dělat… Sem jim řekla, že kdyby mě normálně zaplatili, tak by to nemuseli řešit, že bych se nejspíš nikdy nerozhoupala :nevim: Jenže tady přes tabulky nejede vlak a přidat na osobním, to vedení dělá, jak kdyby to šlo z jejich vlastní kapsy. Tak sem si řekla, že je čas změnit lokál a jít někam, kde se schopnosti a práce navíc prostě ocení.

Moc držím palce :palec: taky se budu muset mrknout po změně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13993
4.4.23 09:29
@Anonymní píše:
Tady jste všichni za vodou, Mělník PSS na AD max 25 čistého…

To má snad víc skladnice v Evě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.23 09:31
@Klave222 píše:
Moc držím palce :palec: taky se budu muset mrknout po změně

Děkuju.
Jako ano, mám pocit, jak kdybych se stěhovala z domova, totálně cesta novým směrem :D a i když se těším, tak pořád mám vzadu v hlavě červíčka, že to snad nebude průs.. No, říkám si, že do Lídlu na kasu můžu jít vždycky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
41283
4.4.23 09:32
@Anonymní píše:
Děkuju.
Jako ano, mám pocit, jak kdybych se stěhovala z domova, totálně cesta novým směrem :D a i když se těším, tak pořád mám vzadu v hlavě červíčka, že to snad nebude průs.. No, říkám si, že do Lídlu na kasu můžu jít vždycky :mrgreen:

Kdy jindy, když né teď?!!! :pankac: držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
4.4.23 13:40
@Badboda píše:
Ahoj, co děláš za práci?

SAP konzultant

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
4.4.23 13:48
@J_Doe píše:
SAP konzultant

Jsi zaměstnanec, nebo pracuješ jako CSW,?

• Citovat
  • Upravit
14427
4.4.23 13:53
@J_Doe píše:
SAP konzultant

Strach A Plač, vôbec nezávidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.23 14:01

Na účet mi chodí kolem 35t čistého, stačí to, ale na vyskakování to není a budu muset přispívat pár tisíc matce, takže bude hůř

a uspokojivý je za 4, takže žádná sláva
abych měla pocit, že se nemusím tolik starat o výdaje a pořídila si třeba malé ojeté auto, potřebovala bych aspoň o 15t čistého víc

měsíčně se snažím odkládat na různá spoření, pojištění a tak podobně nejmíň deset tisíc, cíl je tak 15t

• Citovat
  • Upravit
6021
4.4.23 14:57
@Anais Brno píše:
Jsi zaměstnanec, nebo pracuješ jako CSW,?

Jsem zaměstnanec, dělám v SAP týmu pro korporát, postupně převádíme všechny jeho dceřinkyrůzně po světě na nový SAP - je tam toho minimálně ještě na několik let… Obvykle se pak zase nějaká společnost koupí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
4.4.23 14:58
@jjss píše:
Strach A Plač, vôbec nezávidím :palec:
Špatné? Proč? :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
4.4.23 15:14
@J_Doe píše:
Jsem zaměstnanec, dělám v SAP týmu pro korporát, postupně převádíme všechny jeho dceřinkyrůzně po světě na nový SAP - je tam toho minimálně ještě na několik let… Obvykle se pak zase nějaká společnost koupí… :mrgreen:

Super :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.23 16:54

Realne uspokojivy by pro me bylo celkem vysoky cislo, protoze to pro me znamena, ze jsem zcela sobestacna a nezavisla na ostatnich.

Tim, ze nemam vlastni bydleni, tak se to dost zvysuje. Najem v Praze 2kk je 25.000,– Taky je pro me zasadni moct rozvijet dite a zajistit krouzky a tak. Auto je pro me zaklad.

Takze za me suma sumarum klid bych mela tak s 100.000 mesicne. Cokoli pod 50.000 by znamenalo, ze nemam ani na zakladni bydleni a potreby pro me a pro dceru …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.23 17:01
@Anonymní píše:
to bychom nedali z takových platů… barák, dvě děti, půjčka… a příjem 50tis… my máme příjem cca 85-95tis… ale jen pevné platby jsou 50tis (hypo, úvěr, pojistky životní, tmobile, energie domácnost, spoření). a pak těch cca 35-45 je na jídlo, benzín, léky, drogerie, oblečení, obutí, výlety, dovolené letní, školní pomůcky, děti kroužky, tábory letní, opravy aut, pojisky aut, dálničky, servisy atd atd atd… někdy zbude některý měsíc je to málo :D :D… takže tak o 10-15tis navíc klidně beru :D :D Ale rozdodně si stěžovat nemůžeme.

My se máme taky dobře. Platby elektrika, voda, satelit, WiFi, telefony = 6500kc. Půjčka 3500. A zbyde nám zhruba 40tis.
Skolka 2500
Jídlo-vesmes jíme všichni v praci + ve skolce.
Auta máme na naftu, praci do 7km. Takže ani moc neprojedeme… :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný