Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Posledni dva roky partner 30 ja 20 čistého, přežít se dalo, ale žádná sláva s dvěma klukama a bydlením v najmu :/. Partner od nového roku měnil práci tak jsem se těšili jak konečně bude líp…. A v lednu můj zaměstnavatel skončil a já jsem na pracaku🙈 takže partner má o 20k víc, ale já míň. V květnu mi končí podpora v nezaměstnanosti a já stále nemůžu najít práci ( problém s pracovní dobou, muž dělá na směny, takže mužů dělat od 8 do 4 abych zvládla vyzvednout kluky). Takže jsme na tom stejně kromě toho, že si přijdu neschopná a bĺbát
ideální by pro mě teď byl plat 40k to by jsme si mohli něco i dopřát a dávat dostatek financí stranou. Bohužel vidím to max na pomocnou kuchařku za 15k (tam mě teda taky nechtějí protože s maturitou a praxí jakou mám evidentně krájet brambory neumím 🙈)
@Zástavanda píše:
Posledni dva roky partner 30 ja 20 čistého, přežít se dalo, ale žádná sláva s dvěma klukama a bydlením v najmu :/. Partner od nového roku měnil práci tak jsem se těšili jak konečně bude líp…. A v lednu můj zaměstnavatel skončil a já jsem na pracaku🙈 takže partner má o 20k víc, ale já míň. V květnu mi končí podpora v nezaměstnanosti a já stále nemůžu najít práci ( problém s pracovní dobou, muž dělá na směny, takže mužů dělat od 8 do 4 abych zvládla vyzvednout kluky). Takže jsme na tom stejně kromě toho, že si přijdu neschopná a bĺbátideální by pro mě teď byl plat 40k to by jsme si mohli něco i dopřát a dávat dostatek financí stranou. Bohužel vidím to max na pomocnou kuchařku za 15k (tam mě teda taky nechtějí protože s maturitou a praxí jakou mám evidentně krájet brambory neumím 🙈)
Proč nemůžeš třeba od 7?
@jkra starší syn je už školák a ranní družinu má od 7 :/ je to patová situace
Příjmy máme OK, já 70 čistého, kdyby byla nouze, naboucham kolem stovky, ale to už je hodně vyčerpávající. Partner kolem 40 čistého + jednorázové privydelky. Stačí to, máme společnou kasu. Ideální by pro mě bylo mít tento příjem za puluvazek, ale to se nestane ![]()
@anonym9999 píše: Čistě jen ze zvědavosti mně to zajímá, jaký měsíční plat je pro Vás uspokojivý?
Uspokojivý by byl nekonečně velký příjem.
@Zástavanda A jako školák není schopen se obstarat sám. To bydlíte na konci světa?
Uspokojive by bylo, kdybych nemusela porad balancovat mezi tim, jestli mam na ruzne zajmy a aktivity dost casu nebo penez.
@Anonymní píše:
Příjmy máme OK, já 70 čistého, kdyby byla nouze, naboucham kolem stovky, ale to už je hodně vyčerpávající. Partner kolem 40 čistého + jednorázové privydelky. Stačí to, máme společnou kasu. Ideální by pro mě bylo mít tento příjem za puluvazek, ale to se nestane
Jojo, taky bych spokojená třeba jen s úvazkem 4 plus tři za stejnou mzdu, co mám teď 😁
@Ijen píše:
Uspokojive by bylo, kdybych nemusela porad balancovat mezi tim, jestli mam na ruzne zajmy a aktivity dost casu nebo penez.
U mě vítězí varianta méně času…
Holky, ja ziram. Mam z vas zas o neco vetsi depku. Ja vystudovala a asi se neumim prosadit nebo jsem se nechala akademickym prostredim zlomit. Vydelavam zlomek toho, co vy a celkem se stydim, ze si nejsem schopna najit lepsi praci. Respektive se rozhoupat, protoze se bojim, ze jsem uplne neschopna, coz asi neni pravda, protoze objektivne toho umim dost. Jenom kde zacit…
Kazdopadne jste sikulky
@Sadman píše:
Emimino a takovy bohaty zensky!
No nevím. Pracuji jako asistent pedagoga, s asistovaným dítětem jsou nervy hrozný, nespolupracuje, nemá zájem o školu), odpoledne mám čtvrt úvazek ve družině u dalšího asistovaného dítěte a ve zbytku času zaskakuji za nemocné kolegyně ve družině plus občas suply za vyučující, vedu k tomu ještě školní knihovnu a mám za 8,5 hodin práce měsíčně krásných 22.tisic čistého. ![]()
@smile_xxx píše:
Takže nejsi jejich přímý zaměstnanec? Dělá tam kámoška, ve financích- převádí všechno na cloud a rozhodně nemá takový plat jako ty.
Ne, nejsem zamestnanec SAPu, predpokladam, ze ona ma o dost vic..?
Jo, prevadeni na Cloud je teda lahudka, vubec nechapu, proc s tim prisli, vsichni na to nadavaji… Ja prevadim z jineho systemu do SAPu, takze hlavne migrace, prechod na Cloud reseni je paralelni projekt - postupne tam plynule prejdem taky…
@Anonymní píše:
No nevím. Pracuji jako asistent pedagoga, s asistovaným dítětem jsou nervy hrozný, nespolupracuje, nemá zájem o školu), odpoledne mám čtvrt úvazek ve družině u dalšího asistovaného dítěte a ve zbytku času zaskakuji za nemocné kolegyně ve družině plus občas suply za vyučující, vedu k tomu ještě školní knihovnu a mám za 8,5 hodin práce měsíčně krásných 22.tisic čistého.
Tohle je strašný, víc mám za 0,6 úvazku
Tak já vydělám deset čistého a potřebovala bych padesát, abych poplatila všechno a ještě mi zbylo na spoření
momentálně ale nemám možnosti příjem navýšit, tak budu muset počkat na vhodnější dobu…