Váš měsíční plat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
4.4.23 18:55
@Anonymní píše:
Tak já vydělám deset čistého a potřebovala bych padesát, abych poplatila všechno a ještě mi zbylo na spoření :nevim: momentálně ale nemám možnosti příjem navýšit, tak budu muset počkat na vhodnější dobu…

A jaky mas úvazek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56129
4.4.23 18:56
@Zástavanda píše:
@jkra starší syn je už školák a ranní družinu má od 7 :/ je to patová situace

Aha, já myslela, že družina je všude od 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.23 18:57

Já čistého v průměru 36000, na účet chodí pres 40 - máme vysoké diety. Teď půjde plat trochu nahoru. Reálně úvazek 0,75. A víte co? Stačí mi to. Žijeme si dobře. Nejsem jediný živitel.

• Citovat
  • Upravit
116193
4.4.23 19:04
@Anonymní píše:
Holky, ja ziram. Mam z vas zas o neco vetsi depku. Ja vystudovala a asi se neumim prosadit nebo jsem se nechala akademickym prostredim zlomit. Vydelavam zlomek toho, co vy a celkem se stydim, ze si nejsem schopna najit lepsi praci. Respektive se rozhoupat, protoze se bojim, ze jsem uplne neschopna, coz asi neni pravda, protoze objektivne toho umim dost. Jenom kde zacit…Kazdopadne jste sikulky

Prosim tě buď v klidu, to je takový folklór emimina, všichni vydělávají statisíce, mají několik nemovitostí a vypadají o deset let mladší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.23 19:11
@aiwwa píše:
Prosim tě buď v klidu, to je takový folklór emimina, všichni vydělávají statisíce, mají několik nemovitostí a vypadají o deset let mladší. :lol:

Mozna jsem jenom nemela chodit na doktorat. Uplne mi to zničilo psychiku a karierne bych ted byla uplne jinde. Navic jako bezdětná třicítka, co chce dite, asi terno pro zadnyho zamestnavatele nebudu.

Ale diky za podporu. Jsi moc hodna.

• Citovat
  • Upravit
74217
4.4.23 19:19
@Anonymní píše:
No nevím. Pracuji jako asistent pedagoga, s asistovaným dítětem jsou nervy hrozný, nespolupracuje, nemá zájem o školu), odpoledne mám čtvrt úvazek ve družině u dalšího asistovaného dítěte a ve zbytku času zaskakuji za nemocné kolegyně ve družině plus občas suply za vyučující, vedu k tomu ještě školní knihovnu a mám za 8,5 hodin práce měsíčně krásných 22.tisic čistého. :roll:

Mám 0,5 asistenci, 8 pl. třídu (letos s tou pozicí končím) a mám přes 0,65 vychovatelka. Devátá pl. třída. Když se k tomu přidá i osobní, nějaké prémie. Mám víc. To vychovatelství zvedá plat. Udělej si zadní vrátka, ať nemusíš přepočítávat peníze za asistenci, ale vyměnit to třeba za tu družinu nebo i jiné možnosti. Mám manžela, který vydělá x násobek mého platu. Ale rozdíl je, že on jezdí po světě a já se držím u domu. Jsem k dispozici dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.23 19:24
@aiwwa píše:
Prosim tě buď v klidu, to je takový folklór emimina, všichni vydělávají statisíce, mají několik nemovitostí a vypadají o deset let mladší. :lol:

Ale ne vše najednou. Já mám o 50 tisíc menší plat, než jsem měla třeba před 10 lety, ale mám méně stresu. Nemovitosti mam 1.5 a na svůj věk vypadám, ale jsem líná s tím něco dělat, aby to bylo lepší.

Myslíš, že o tomhle má někdo potřebu lhát?

• Citovat
  • Upravit
15871
4.4.23 19:35
@smile_xxx píše:
Takže nejsi jejich přímý zaměstnanec? Dělá tam kámoška, ve financích- převádí všechno na cloud a rozhodně nemá takový plat jako ty.

Já lidem radím, že cloud je blbost, ať si nechávají maximum věcí v on premu a není to špatně placené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.23 19:43

Mám zhruba 20 tis. čistého. Manžel zhruba 30 tis. Je to málo. A je to frustrující. V mém věku, v mém okolí, vzdělání, zkušenosti…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.23 19:55

Loni jsem měnila práci a šla na úvazek 0,75 za 40tis. hrubého. Před dětmi jsem vydělávala už o dost víc, ale teď mám práci autem do 15min. z domu a prac. dobu převážně 8-14 s možností home office v případě nemoci dětí. Jasně, někdy musím něco dodělávat večer, ale snažím se dodržet fakt ten zkrácený úvazek. Jsem naprosto spokojená a hlavně vyspalá. Když jsem brala o dost větší peníze, tak jsem vstávala okolo 5:30 ráno a vracela se domů většinou 18-19h.
Manžel vydělává okolo 60tis. hrubého a bydlíme ve svém splaceném bytě. Chtěli jsme stavět dům, ale po těch turbulencích posledních let to dáváme k ledu, radši budeme v klidu a bez dluhů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.23 20:00

Pasivní příjmy (uroky, dividendy) 75tis, muj prijem 60tis cisteho, manzeluv prijem 40tis cisteho. Jsme velmi spokojeni. Ale plati umera - cim vyssi prijmy, tim vyssi vydaje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.23 22:20
@g.sandova píše:
A jaky mas úvazek?

Poloviční a na dpp, takže se mě netýká očr a podobné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.23 22:29

Mam aktualne lehce pres 40. V podstate mi staci s tim, ze mame podobny- jeste o malicko vyssi - manzeluv plat. Kdybych si mohla vybrat, kolik brat - to je tezke, asi bych chtela detem poridit kazdemu mensi startovaci byt, klidne na hypo - takze tri hypo rekneme 25.000 mesicne za kazdou - a pak si splnit par cestovatelkych snu a vzit i rodinu - na to by dalsich v prumeru 15.000 mesicne mohlo stacit. A jsme na peknych 130.000 cisteho :think:. Takze asi tak nejak :think:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.23 23:08

Čistý měsíční příjem mám 80 až 110 000 Kč. Hodně záleží na pracovním nasazení a aktuálních zakázkách. Dělám sám na sebe. Vzpomínám si, že jsem ve svých 21 letech nemohl uvěřit tomu, že jsem si za měsíc vydělal přes 30 tisíc. Teď je mi 25 let a chtěl bych víc, byť vím, že si absolutně nemůžu stěžovat. Bydlím s přítelkyní, která zatím studuje a nevydělává, takže táhnu nás oba a pravidelné výdaje máme kolem 50 až 60 tisíc.

Štve mně možná jen to, že si nemůžeme dovolit hypotéku. Ušetřené peníze využívám na tvorbu finančního polštáře a na investice.

• Citovat
  • Upravit
287
4.4.23 23:10
@Anonymní píše:
Mám zhruba 20 tis. čistého. Manžel zhruba 30 tis. Je to málo. A je to frustrující. V mém věku, v mém okolí, vzdělání, zkušenosti…

Na jaké pozici? Co děláš pokud se můžu zeptat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný