Váš názor na tuhle situaci?

Anonymní
12.7.17 12:41

váš nazor na tuhle situaci?

Dobrý den všem, stala se mi velice nepřijemná situace a chtěla bych znát objektivní názor ostatních, abychto uvedla na pravou míru, jde o to že jsem studentka, sice plnoletá ale studuji, bydlím doma s mamkou a s malým bráchem (9 let, mamka je vdova a nějakou dobu je sama, najednou si začala hledat chlapa přes internetové seznamky jako je badoo a já nevím co. Já mám v pokojíčku takovou jakoby kasičku je to peněženečka do které si dávám peníze co dostanu na narozeniny, popřípadě od mamky, a tak. Mám naprostý přehled o tom, kolik a jakých pěnez tam je (pětistovky, stovky, tisícovky).V pátek jsem odjížděla k přítolovi s tím že v sobotu pojedeme do kina, dostala jsem od mamky nějaké peníze a ještě jsem si brala z té peneženečky, brala jsem si 200 nebo 300 kč, jde o to že jsem tam měla přesně zhruba 2700-800,vše bylo v pořádku. V neděli jsem dojela domů a zjistila jsem od bráchy, že mamka tu měla chalapa který tu i spal, dobře tedy.Ale dneska jsem chtěla dát peníze bráchovi že pujde koupit něco dobrého do obchodu (obchod je kousek) nahlédnu do peněženky a zjistím že mi chybí dvě tísícovky, které jsem dostala na narozeniny od babiček, a peníze byli i jinak dané, ano i tohle vím jak přesně ty peníze si dávám, upřesním dávám je jakoby vedle sebe nikoliv do sebe, vezmu kasičku a hned jsem poznala že je něco jinak, jen pětistovka a dvoustovka a tísícovky nikde, peníze byli i jinak dané to jsem pozanala hned, byly v sobě. Hned jsem zvedla telefon a volala mamce jestli si třeba je nepujčila a nezapomněla mi o tom říct. Ale ona že ne, že si nic nebrala a ani nevěděla o co jde, celá rozrušená jsem ji popsala situaci že mi chybí 2000kč. A že je musel vzít on, že přesně vím jak a kolik tam je, Ona že v žádným případě že byli furt u něj a tak. (kasička jde hned vidět jak se vleze do pokoje. Nikdo jiný tu ale nebyl. Takle to mám již několik let a nikdy se neztratila ani koruna. Takže dobře že to vyřešíme jak přijde domů z práce. Chtěla bych slyšet co byste si o tom mysleli vy? Já nevidím jediný jiný důvod kdo krom toho chlapa by to vzal. Nikdy nic, najenou přijde někdo cizí a peníze fuč. Za názory moc děkuji, prosím omluvte chyby, jsem tak rozrušená a naštvaná, že to ani není možné, ještě ted se mi klepou ruce jak tohle píšu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1309
12.7.17 12:43

A „nepotřeboval“ je na něco brácha? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.7.17 12:45

Vzal to a tvoje máma je nána.

• Citovat
  • Upravit
16209
12.7.17 12:46

Mohl toho využít i brácha - nelíbilo se mu, že si mamka někoho přivedla, tak využil situace a chtěl nějak zařídit, aby už pán nepřišel - ony jsou někdy děti dost vynalézavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.7.17 12:48

Pokud nemáš pokoj s bráchou, zamkla bych si ho. Stát se to mohlo, že něco vzal, zvlášť když předtím se nic neztratilo. Vím, že se známostmi tvé mámy nic nenaděláš, ale je dobře, že sis toho všimla a řekla jí to. Snad si bude příště líp vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.17 12:49
@Agneth píše:
A „nepotřeboval“ je na něco brácha? ;)
@zrcadlo píše:
Mohl toho využít i brácha - nelíbilo se mu, že si mamka někoho přivedla, tak využil situace a chtěl nějak zařídit, aby už pán nepřišel - ony jsou někdy děti dost vynalézavé.

Holky to určitě né, právě brácha jak je super nainstaloval mu hru do pc a že ho má rád, není to takové to fikané děcko to mi věřte, hlavně brácha má peníze sám, dokonce víc než já, taky od babiček a tak, a on ani nemá tisícovku, v peněžence. On určitě ne. Právě hned si kontroloval i své peníze, zda mu něco nechybí, ale on má zavřenou peneženku v šuplíku. Naštěstí nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.17 12:54
@Russet píše:
Pokud nemáš pokoj s bráchou, zamkla bych si ho. Stát se to mohlo, že něco vzal, zvlášť když předtím se nic neztratilo. Vím, že se známostmi tvé mámy nic nenaděláš, ale je dobře, že sis toho všimla a řekla jí to. Snad si bude příště líp vybírat.

Ne pokojíček máme společný, jo hned jsem jí to volala, ted jsme volali zase a je z toho špatná, prej jestli jsem ji je opravdu nemohla dát někam, říkám a kam, že se tohle nikdy nestalo.

• Citovat
  • Upravit
9374
12.7.17 12:57

Ještě bych zkusila promluvit s bráchou, jestli ty peníze nevzal on. Pokud ne, tak si stát za svým, že ti peníze zmizely a ať to mamka řeší. Teď by to byly tvé peníze, příště to mohou být šperky, bráchovi a mamčiny peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.7.17 12:59
@Anonymní píše:
Holky to určitě né, právě brácha jak je super nainstaloval mu hru do pc a že ho má rád, není to takové to fikané děcko to mi věřte, hlavně brácha má peníze sám, dokonce víc než já, taky od babiček a tak, a on ani nemá tisícovku, v peněžence. On určitě ne. Právě hned si kontroloval i své peníze, zda mu něco nechybí, ale on má zavřenou peneženku v šuplíku. Naštěstí nic.

A co skrytou kamerku do pokoje? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.17 13:05
@Petule030 píše:
Ještě bych zkusila promluvit s bráchou, jestli ty peníze nevzal on. Pokud ne, tak si stát za svým, že ti peníze zmizely a ať to mamka řeší. Teď by to byly tvé peníze, příště to mohou být šperky, bráchovi a mamčiny peníze…

On určitě né, jde o to že nikdy nic a najednou, sám mi ještě nabídl že mi klidně pujčí nebo zaplatí, že já mu taky kupuji, za to bych dala ruku do ohně. Právě je mi z toho ouzko.

• Citovat
  • Upravit
2997
12.7.17 13:08
@Kobliha51 píše:
Vzal to a tvoje máma je nána.

můžeš mi říct jedinej důvod, proč osočuješ maminku zakladelky nánou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.17 13:11
@freeport píše:
můžeš mi říct jedinej důvod, proč osočuješ maminku zakladelky nánou?
řekla bych že proto, že věří cizímu chlapovi a dceři ne, ale jen hádám, možná je to jinak. zakladatelka
  • Citovat
  • Upravit
2997
12.7.17 13:15
@Anonymní píše: řekla bych že proto, že věří cizímu chlapovi a dceři ne, ale jen hádám, možná je to jinak. zakladatelka

Ono je to těžké obvinit člověka z krádeže, když není k tomu důkaz. Mnohdy udělá něco někdo, do koho by to druhý absolutně neřekl. A že souhlasíš s názorem, že tvá maminka je nána, tak to také mluví o něčem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.17 13:19
@freeport píše:
Ono je to těžké obvinit člověka z krádeže, když není k tomu důkaz. Mnohdy udělá něco někdo, do koho by to druhý absolutně neřekl. A že souhlasíš s názorem, že tvá maminka je nána, tak to také mluví o něčem.

Nesouhlasím že je nána, ale já jí říkala at sem nikoho netahá, a takle to dopadlo jsem fakt naštvaná, protože 2000 jsou dost peněz, a ono to ukazuje docela jasně, celou dobu nic a najednou se ztratí, mě se ten chlap stejně nezdá přijde mi že mamku jen využívá, ale ona si nedá říct.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
12.7.17 13:19

Smutny. Kasicku si tedy nekam uklid. Je dobre, ze si to mamce rekla. Snad bude stat za tebou a ty prachy z nej vykope. Rekla bych ale, ze uz ho u vas neuvidite. Snad si da mamka pozor, koho taha domu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová