Vaše vzdělání? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5320
19.8.15 19:06
@umea píše:
Uz jsme off-topic @hamika @Anna766 :mrgreen: tak radsi napiste sve skoly, at moc nezlobime. ja delala v nadnarodnim hypermarketu, abych si vydelala na letenku na studijni pobyt za hranicema, a lituju kazdeho, kdo tam musi delat. Nevadila mi ta prace, vadili mi lidi nade mnou a podminky k te praci.

jj, tak nějak to chápu, když se někomu ta práce nelíbí, už jsem stihla něco podobného napsat v dalším příspěvku…
A už zlobit nebudu, už jsem k tématu přispěla v prvním svém příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
19.8.15 19:27

@hamika taky už jsem školu i to že v oboru jsem pracovala,napsala.Jen ještě doplním že dcera ještě studuje.Bere si do práce učení :oops: naučí se tam víc než doma, tady jí „otravuje“ dítě. K tématu…dělala obch. akademii. Otěh. ve druháku, rozhodla si malou nechat. Přešla na učňák s ek. směrem. Tam teď po získání výuč. listu pokračuje na nástavbě. Po maturitě, dá li bůh, chtěla by na vysokou.Tam už ale dálkově, kvuli dítku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
19.8.15 19:29

@onajeblond Bohužel, mám VŠ, ale tuším, že je tu spousta maminek i se středním, se základním vzděláním. Protože rodí ženské napříč dosaženým vzděláním :lol:
V oboru jsem pracovala, než jsem odešla na mateřskou, tím jsem svoji kariéru uzavřela a nyní se realizuji v domácnosti, papalášům ať leze do zadku někdo mladší, ambicióznější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
19.8.15 19:55

Mám výučák(obchodník) a teď po letech si při mateřské dodělávám maturitu(obor podnikání). Na střední jsem neměla náladu a známky tomu odpovídaly. První ročník dálkového jsem teď ukončovala s vyznamenáním. Baví mě to neskutečně. Hlavně jazyk a matika. :palec: Jestli to dotáhnu k matuře, určitě chci dál. Sice to vůbec profesně nepořebuji, ale prostě mě to chytlo. :lol:
Jinak v oboru jsem dělala, střídavé mezi dětma. Teď mě pod svá křídla bere manžel a budu pracovat víceméně z domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
19.8.15 19:55

Maturita - ekonomie.. Teď jsem nastoupila na VS - opět ekonomie.. Tak snad úspěšně dodělám :) pak snad najdu práci taky v tomto oboru, když už se s tím budu tak dlouho patlat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
19.8.15 19:59

VŠ pedagogika - dva obory, 4 roky ve školství, teď RD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
19.8.15 20:01
@onajeblond píše:
Dosti často, když tu tak něco čtu se mi zdá, že je tu hrozně moc vysokoškolsky vzdělaných, promovaných žen, proto se ptám, jaké máte vzdělání? jestli jsou tady i takové ženy, které mají třeba jen základní vzdělání, nebo vyuční listy, nebo opravdu jen vysokoškolačky :-) a taky se chci zeptat jestli v tom oboru, ve kterém máte studium, také pracujete? :-)

Vysokoškolačky tu převažovaly ještě tak před 6-8 lety, dneska už je tu fakt slušný mix… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
19.8.15 20:04

Mam pred statnicemi na Pravnicke fakulte. Mimoto mam jiz hotoveho bakalare z Filozoficke fakulty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
19.8.15 20:11
@mag píše:
VŠ, v oboru jsem pracovala už při škole a pracuji stále a snad u něj i zůstanu.

Přesně tak-úplně stejně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
19.8.15 20:12

VŠ, ted dodělávám při rodičovské doktorát. Pred RD jsem pracovala v oboru. Nutne to tady nemusí byt samá vysokoškolsčka, jenom treba holky s vyucnim listem a pod sem nechcou napsat příspěvek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
19.8.15 20:27

2 x vš (jedna v zahraničí), pracuji sice v oboru, ale spíše jsem přizpůsobila kariéru dětem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
19.8.15 20:33

Mám vš, maturita na zemědělce, ale vš a další kurzy úplně jiným směrem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
19.8.15 20:50

PdF MU - speciální pedagogika, plně v oboru 6 let, předtím 3 roky jiné zaměstnání (při studiu)
Svou práci miluju a doufám, že v ní setrvám až do důchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
19.8.15 21:05

@umea @hamika Mě to celkem baví, co mě nebaví je částka na výplatnici.

Mám rekvalifikace - Pečovatel v přímé obslužné péči, Účetnictví, Word a Excel…u toho pečovatele zatím nemůžu na noční, jsem sama s šestiletou dcerou, možná, až trochu povyroste. A na „volnou nohu“ jako účetní si netroufám, sice jsem dělala „X“ let materiálovou a finanční účetní, ale ve velké organizaci. Mzdy umím jen okrajově.
Ale nikdy neříkej nikdy 8)

Zpátky na dráhu se cpu pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
19.8.15 21:22
@Lenek píše:
Průmyslovka- obor galanteristka- v oboru sem nikdy nepracovala a pracovat nebudu- leda bych se přestěhovala do Číny :D

co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko