Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Anoo. Já vím. Celou dobu si říkám, že jsem měla počkat do ms, ale teď už s tim nic neudělám. Jak říkám. Do teď jsem vždy testovala po zmeškání a pak vždy dorazila. Je to poprvé, co testuju před.
Každopádně, jak už jsem psala, Některé ženy psaly, že to tak měly a testovaly taky přes MS a měly silnější duchy přes den než ráno. A po zmeškání se to už ukazalo i ráno.
No tak uvidím![]()
dám vědět, jak to dopadlo.
No, pokud těhotná jsi, tak se ti to za pár dnů ukáže. Vydrž. ![]()
@La-Vra
Právě. Vím, že takové ženy existují a proto jsem doufala, že se mi tady i nějaká ozve a nebo jako jsi ty, která ma známou ![]()
Zní to aspoň trochu nadějně. Počitám ale s nejhorším a to s příchodě MS, abych nebyla když tak zklamaná ![]()
Anoo, dám vědět! ![]()
@P4ja
Byli by jsme moc šťastní. Snažíme se 8. Měsíc. Ze začátku jsem se jako typická žena pozorovala, teď už se 3 měsíce nepozoruji a je to o dost lepší
je to lepši pocit, nestresuji se a možná i proto by se to Mohlo lépe podařit ![]()
Tak budeme doufat a snad mrška nedorazí. Dnes koupim ten digitalni a za 2-3 dny zkusim, když bude ms meškat.
dám vědět co a jak ![]()
@Anonymní píše:
@P4ja
Byli by jsme moc šťastní. Snažíme se 8. Měsíc. Ze začátku jsem se jako typická žena pozorovala, teď už se 3 měsíce nepozoruji a je to o dost lepšíje to lepši pocit, nestresuji se a možná i proto by se to Mohlo lépe podařit
Tak budeme doufat a snad mrška nedorazí. Dnes koupim ten digitalni a za 2-3 dny zkusim, když bude ms meškat.dám vědět co a jak
Hod sem fotky těch testu.
Na těch fotkách to jde hůř vidět než realně, ale snad to uvidite dobře ![]()
@Anonymní píše:
@P4ja
Byli by jsme moc šťastní. Snažíme se 8. Měsíc. Ze začátku jsem se jako typická žena pozorovala, teď už se 3 měsíce nepozoruji a je to o dost lepšíje to lepši pocit, nestresuji se a možná i proto by se to Mohlo lépe podařit
Tak budeme doufat a snad mrška nedorazí. Dnes koupim ten digitalni a za 2-3 dny zkusim, když bude ms meškat.dám vědět co a jak
Nj, to je ono. Nevím, proč se drtivá většina snaží. Pak to nejde a je to průšvih. ![]()
@Anonymní píše:
Na těch fotkách to jde hůř vidět než realně, ale snad to uvidite dobře
Vidím hezky, zkus za 2 dny🍀 🍀
@Anonymní píše:
@P4ja přesně tak. Myslím si ale, že si tím musí projít každá do toho zjištění![]()
@Rickym anooo, zkusím!
Snad se udrží
Nvm, my se nesnažili od začátku. Vyšlo to zatím dvakrát. Tak tohle neznám. ![]()
@P4ja to je krásné a moc ti/vám to přeji
není větší radost a štěstí mít pocit, že v tobě roste malé miminko, pro které budeš po narození žít a chtít klidně i zabíjet.
Snad brzy budu mít taky tu možnost se těšit na mimi i s mým přítelem. Ten se na roli tatínka moc těší a nemůže se dočkat.
![]()
@Anonymní píše:
@P4ja to je krásné a moc ti/vám to přejinení větší radost a štěstí mít pocit, že v tobě roste malé miminko, pro které budeš po narození žít a chtít klidně i zabíjet.
Snad brzy budu mít taky tu možnost se těšit na mimi i s mým přítelem. Ten se na roli tatínka moc těší a nemůže se dočkat.
![]()
Děkuju. A právě proto vím, že to fakt není o snažení, ale o užívání si. Upřímně nechápu ten masochismus, kdy si žena na sebe dobrovolně bere snažení. Už to samo o sobě stresuje ![]()
@Anonymní píše:
@La-Vra
Právě. Vím, že takové ženy existují a proto jsem doufala, že se mi tady i nějaká ozve a nebo jako jsi ty, která ma známou
Zní to aspoň trochu nadějně. Počitám ale s nejhorším a to s příchodě MS, abych nebyla když tak zklamaná
Anoo, dám vědět!
Vždy musí člověk počítat s nejhorším, pokud nechce být moc zklamaný. Ale testy vypadají pěkně, nemusím ani zvětšovat fotku. Děláš ráno i odpoledne stejnou značku testu?
@P4ja přesně tak. Užívat si to a pak ten výsledek bude o dost emotivnější s krásnější, příjemnější.. ![]()
@La-Vra ano, přesně tak, ale to je tak se vším. ![]()
Ano ano, dělám stejnou značku. ![]()
Jinak, mam takovou novinku. Mám v sobě pro jistotu už kalíšek, protože mi včera po jidle nebylo vubec dobře večer a myslela jsem, že to pujde ven.. k tomu břicho v křeči, tak jsem myslela, že už to dostanu. Ráno jsem zkontrolovala kalíšek a místo krve tam bylo dost bíleho hustšího výtoku. Ráno na testu opět duch.
Teď jsem byla znovu zkontrolovat kalíšek a všimla jsem si, že v tom bílém výtoku je trošku růžovo. Takže teď nevím, jestli se mi nezačíná rozjíždět MS a nebo jestli by mohlo jít o uhnizďování nebo něco jineho?
Bílý výtok mám od ovulky a je od té doby silnější a silnější. Jinak dnes se cítím tak nějak divně. Nemam chuť na jidlo, nemám náladu, jsem unavená, tak jsem si teď lehla, že si pujdu zdřímnout a nic mě nebolí. Jak kdybych to ani dostat neměla..
vubec bych to nepřiřadila k začátku MS.. ale možné je všechno.. třeba ta MS dnes do večera fakt dorazí ![]()
@Anonymní píše:
@P4ja přesně tak. Užívat si to a pak ten výsledek bude o dost emotivnější s krásnější, příjemnější..![]()
@La-Vra ano, přesně tak, ale to je tak se vším.
Jinak, mam takovou novinku. Mám v sobě pro jistotu už kalíšek, protože mi včera po jidle nebylo vubec dobře večer a myslela jsem, že to pujde ven.. k tomu břicho v křeči, tak jsem myslela, že už to dostanu. Ráno jsem zkontrolovala kalíšek a místo krve tam bylo dost bíleho hustšího výtoku. Ráno na testu opět duch.
Ano ano, dělám stejnou značku.
Teď jsem byla znovu zkontrolovat kalíšek a všimla jsem si, že v tom bílém výtoku je trošku růžovo. Takže teď nevím, jestli se mi nezačíná rozjíždět MS a nebo jestli by mohlo jít o uhnizďování nebo něco jineho?Bílý výtok mám od ovulky a je od té doby silnější a silnější. Jinak dnes se cítím tak nějak divně. Nemam chuť na jidlo, nemám náladu, jsem unavená, tak jsem si teď lehla, že si pujdu zdřímnout a nic mě nebolí. Jak kdybych to ani dostat neměla..
vubec bych to nepřiřadila k začátku MS.. ale možné je všechno.. třeba ta MS dnes do večera fakt dorazí
Ten kalíšek vyndej, když nemáš MS. Vem si raději jen intimku. Tentokrát byla čárka už na ranním testu? Jestli chceš, klidně napiš do soukromé zprávy.
@La-Vra tak ms se nakonec rozjela. Prvni den jsem jen špinila, tak jsem se modlila, aby to tak zustalo, ale druhý den už to bylo, tak jako vždy. Rozjetá ms a šílené bolesti.
Tak nevadí. Budeme doufat, že se zadaří a mimi se udrží ![]()
Každopádně, už nebudu testovat před ms!
Tohle bylo poprvé a naposledy! ![]()