Večer pozitivni tt po limitu, druhy den ráno negativní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
13.6.20 12:08
@Anonymní píše:
Anoo. Já vím. Celou dobu si říkám, že jsem měla počkat do ms, ale teď už s tim nic neudělám. Jak říkám. Do teď jsem vždy testovala po zmeškání a pak vždy dorazila. Je to poprvé, co testuju před.
Každopádně, jak už jsem psala, Některé ženy psaly, že to tak měly a testovaly taky přes MS a měly silnější duchy přes den než ráno. A po zmeškání se to už ukazalo i ráno.
No tak uvidím :nevim: :hug: dám vědět, jak to dopadlo. :hug:

No, pokud těhotná jsi, tak se ti to za pár dnů ukáže. Vydrž. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.20 12:09

@La-Vra
Právě. Vím, že takové ženy existují a proto jsem doufala, že se mi tady i nějaká ozve a nebo jako jsi ty, která ma známou :dance:
Zní to aspoň trochu nadějně. Počitám ale s nejhorším a to s příchodě MS, abych nebyla když tak zklamaná :roll:
Anoo, dám vědět! :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.20 12:12

@P4ja
Byli by jsme moc šťastní. Snažíme se 8. Měsíc. Ze začátku jsem se jako typická žena pozorovala, teď už se 3 měsíce nepozoruji a je to o dost lepší :oops: je to lepši pocit, nestresuji se a možná i proto by se to Mohlo lépe podařit :andel:
Tak budeme doufat a snad mrška nedorazí. Dnes koupim ten digitalni a za 2-3 dny zkusim, když bude ms meškat. :kytka: dám vědět co a jak :hug:

• Citovat
  • Upravit
15197
13.6.20 12:21
@Anonymní píše:
@P4ja
Byli by jsme moc šťastní. Snažíme se 8. Měsíc. Ze začátku jsem se jako typická žena pozorovala, teď už se 3 měsíce nepozoruji a je to o dost lepší :oops: je to lepši pocit, nestresuji se a možná i proto by se to Mohlo lépe podařit :andel:
Tak budeme doufat a snad mrška nedorazí. Dnes koupim ten digitalni a za 2-3 dny zkusim, když bude ms meškat. :kytka: dám vědět co a jak :hug:

Hod sem fotky těch testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.20 12:28

Na těch fotkách to jde hůř vidět než realně, ale snad to uvidite dobře :andel:

• Citovat
  • Upravit
21091
13.6.20 12:44
@Anonymní píše:
@P4ja
Tak budeme doufat a snad mrška nedorazí. Dnes koupim ten digitalni a za 2-3 dny zkusim, když bude ms meškat. :kytka: dám vědět co a jak :hug:

Nj, to je ono. Nevím, proč se drtivá většina snaží. Pak to nejde a je to průšvih. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
13.6.20 13:09
@Anonymní píše:
Na těch fotkách to jde hůř vidět než realně, ale snad to uvidite dobře :andel:

Vidím hezky, zkus za 2 dny🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.20 13:26

@P4ja přesně tak. Myslím si ale, že si tím musí projít každá do toho zjištění :hug: :nevim:

@Rickym anooo, zkusím! :srdce: Snad se udrží :andel:

• Citovat
  • Upravit
21091
13.6.20 13:45
@Anonymní píše:
@P4ja přesně tak. Myslím si ale, že si tím musí projít každá do toho zjištění :hug: :nevim:@Rickym anooo, zkusím! :srdce: Snad se udrží :andel:

Nvm, my se nesnažili od začátku. Vyšlo to zatím dvakrát. Tak tohle neznám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.20 14:45

@P4ja to je krásné a moc ti/vám to přeji :srdce: není větší radost a štěstí mít pocit, že v tobě roste malé miminko, pro které budeš po narození žít a chtít klidně i zabíjet. :hug: Snad brzy budu mít taky tu možnost se těšit na mimi i s mým přítelem. Ten se na roli tatínka moc těší a nemůže se dočkat. :P :hug:

• Citovat
  • Upravit
21091
13.6.20 15:03
@Anonymní píše:
@P4ja to je krásné a moc ti/vám to přeji :srdce: není větší radost a štěstí mít pocit, že v tobě roste malé miminko, pro které budeš po narození žít a chtít klidně i zabíjet. :hug: Snad brzy budu mít taky tu možnost se těšit na mimi i s mým přítelem. Ten se na roli tatínka moc těší a nemůže se dočkat. :P :hug:

Děkuju. A právě proto vím, že to fakt není o snažení, ale o užívání si. Upřímně nechápu ten masochismus, kdy si žena na sebe dobrovolně bere snažení. Už to samo o sobě stresuje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3100
13.6.20 22:09
@Anonymní píše:
@La-Vra
Právě. Vím, že takové ženy existují a proto jsem doufala, že se mi tady i nějaká ozve a nebo jako jsi ty, která ma známou :dance:
Zní to aspoň trochu nadějně. Počitám ale s nejhorším a to s příchodě MS, abych nebyla když tak zklamaná :roll:
Anoo, dám vědět! :hug:

Vždy musí člověk počítat s nejhorším, pokud nechce být moc zklamaný. Ale testy vypadají pěkně, nemusím ani zvětšovat fotku. Děláš ráno i odpoledne stejnou značku testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.20 15:06

@P4ja přesně tak. Užívat si to a pak ten výsledek bude o dost emotivnější s krásnější, příjemnější.. :srdce:

@La-Vra ano, přesně tak, ale to je tak se vším. :hug:
Ano ano, dělám stejnou značku. :kytka:

Jinak, mam takovou novinku. Mám v sobě pro jistotu už kalíšek, protože mi včera po jidle nebylo vubec dobře večer a myslela jsem, že to pujde ven.. k tomu břicho v křeči, tak jsem myslela, že už to dostanu. Ráno jsem zkontrolovala kalíšek a místo krve tam bylo dost bíleho hustšího výtoku. Ráno na testu opět duch.
Teď jsem byla znovu zkontrolovat kalíšek a všimla jsem si, že v tom bílém výtoku je trošku růžovo. Takže teď nevím, jestli se mi nezačíná rozjíždět MS a nebo jestli by mohlo jít o uhnizďování nebo něco jineho? :nevim: Bílý výtok mám od ovulky a je od té doby silnější a silnější. Jinak dnes se cítím tak nějak divně. Nemam chuť na jidlo, nemám náladu, jsem unavená, tak jsem si teď lehla, že si pujdu zdřímnout a nic mě nebolí. Jak kdybych to ani dostat neměla.. :nevim: vubec bych to nepřiřadila k začátku MS.. ale možné je všechno.. třeba ta MS dnes do večera fakt dorazí :(

• Citovat
  • Upravit
3100
15.6.20 11:11
@Anonymní píše:
@P4ja přesně tak. Užívat si to a pak ten výsledek bude o dost emotivnější s krásnější, příjemnější.. :srdce:

@La-Vra ano, přesně tak, ale to je tak se vším. :hug:
Ano ano, dělám stejnou značku. :kytka:

Jinak, mam takovou novinku. Mám v sobě pro jistotu už kalíšek, protože mi včera po jidle nebylo vubec dobře večer a myslela jsem, že to pujde ven.. k tomu břicho v křeči, tak jsem myslela, že už to dostanu. Ráno jsem zkontrolovala kalíšek a místo krve tam bylo dost bíleho hustšího výtoku. Ráno na testu opět duch.
Teď jsem byla znovu zkontrolovat kalíšek a všimla jsem si, že v tom bílém výtoku je trošku růžovo. Takže teď nevím, jestli se mi nezačíná rozjíždět MS a nebo jestli by mohlo jít o uhnizďování nebo něco jineho? :nevim: Bílý výtok mám od ovulky a je od té doby silnější a silnější. Jinak dnes se cítím tak nějak divně. Nemam chuť na jidlo, nemám náladu, jsem unavená, tak jsem si teď lehla, že si pujdu zdřímnout a nic mě nebolí. Jak kdybych to ani dostat neměla.. :nevim: vubec bych to nepřiřadila k začátku MS.. ale možné je všechno.. třeba ta MS dnes do večera fakt dorazí :(

Ten kalíšek vyndej, když nemáš MS. Vem si raději jen intimku. Tentokrát byla čárka už na ranním testu? Jestli chceš, klidně napiš do soukromé zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.20 10:24

@La-Vra tak ms se nakonec rozjela. Prvni den jsem jen špinila, tak jsem se modlila, aby to tak zustalo, ale druhý den už to bylo, tak jako vždy. Rozjetá ms a šílené bolesti.
Tak nevadí. Budeme doufat, že se zadaří a mimi se udrží :hug:
Každopádně, už nebudu testovat před ms! :lol: Tohle bylo poprvé a naposledy! :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex