Večer pozitivni tt po limitu, druhy den ráno negativní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3100
16.6.20 10:36
@Anonymní píše:
@La-Vra tak ms se nakonec rozjela. Prvni den jsem jen špinila, tak jsem se modlila, aby to tak zustalo, ale druhý den už to bylo, tak jako vždy. Rozjetá ms a šílené bolesti.
Tak nevadí. Budeme doufat, že se zadaří a mimi se udrží :hug:
Každopádně, už nebudu testovat před ms! :lol: Tohle bylo poprvé a naposledy! :roll:

To mě mrzí, že to nevyšlo. Tak to vyjde příště :hug: Jednou to zkusí každej :) a buď se poučí nebo ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.20 11:33

@La-Vra přesně tak jak říkáš! :P musíme si to zkusit, aby jsme se ponaučily :zed:
Já se teda rozhodně ponaučila. Mně to stačí jednou :lol:
Tak budeme doufat, že příště se zadaří :dance:

• Citovat
  • Upravit
3100
16.6.20 16:34
@Anonymní píše:
@La-Vra přesně tak jak říkáš! :P musíme si to zkusit, aby jsme se ponaučily :zed:
Já se teda rozhodně ponaučila. Mně to stačí jednou :lol:
Tak budeme doufat, že příště se zadaří :dance:
:mrgreen: Jasně. Do příště držím pěsti :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.20 16:35

@La-Vra díky moc :srdce: :hug:

• Citovat
  • Upravit
3100
16.6.20 16:38
@Anonymní píše:
@La-Vra díky moc :srdce: :hug:

Není zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
17.6.20 08:14
@Anonymní píše:
@La-Vra tak ms se nakonec rozjela. Prvni den jsem jen špinila, tak jsem se modlila, aby to tak zustalo, ale druhý den už to bylo, tak jako vždy. Rozjetá ms a šílené bolesti.
Tak nevadí. Budeme doufat, že se zadaří a mimi se udrží :hug:
Každopádně, už nebudu testovat před ms! :lol: Tohle bylo poprvé a naposledy! :roll:

To je mně líto :( Držím palce. :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.20 14:45

Ženy, chci se Vás ještě zeptat, jestli máte některá zkušenost, že jste měli ms a přesto jste byly těhotné a jak to u vás probíhalo?
Dnes je to 4. Den co mám ms, ale včera večer jak by utlo a ani kapka a to jsme měli s přitelem ještě tuleníčko i přes ms, ale už během sexu nic a ani po sexu nic. Dnes ani minimální zašpinění jen jsem měla v kalíšku trošku bílého výtoku.
Ještě se mi tohle nestalo, aby se mi menstruace takhle přerušila. Vždy krvácím pořád až do 6. Dne, kdy mi to 6. Den zmírní a přestanu krvácet úplně, tak teď docela koukám. Test jsem nezkoušela, protože nemám ani jeden koupený, ale jen by mě zajimalo, jestli se vám to některé stalo nebo Máte např. Známou a víte, že je to možné. Spíš jen informačně. Nedávám tomu nějakou naději, ale mohlo by to být možné?
Každopádně, včera a před 2 dny jsem měla šíleně rozházené hormony a koje nálady byly k nevydržení, že jsem z toho byla až já nasraná, že se nemůžu kontrolovat, což podotýkám, že to je u mě poprvé :lol: já na tohle netrpím :lol: vždy mam bolesti, ale jinak jsem uplně v klidu :think:
Každopádně jsem se z ničeho nic rozbrečela, pak jsem byla hrozně naštvaná a všechno a všichni mi vadili, pak jsem se začala smát tomu, že brečím a nevím proč a tak jsem to měla i včera :lol: můj byl na prášky chudák, ale podpořil mě a daval si pozor na jazyk, aby mě nerozčili :lol: :mrgreen: no a pak mě ted dost bolely vaječníky, pokud to byly vaječníky :nevim: byla to tupá, taková tahavá až bodavá bolest uplně dole v podbříšku. Prsa mám nateklé, žilnaté, ale nějak mě nebolí, že by mě trápily no a večer, to mi nebylo vůbec dobře od žaludku.
Není to tak, že bych se nějak pozorovala nebo si namlouvala, že by to bylo těhu, jen teď tak skrz tuhle zprávu zpětně přemýšlím, jaké dny jsem měla. :think: :nevim: Taky to zmiňuju proto, že tyhle problémy během ms nikdy nemívám. Vždy mám při ms jen bolesti břicha a zad. To je vše.
Měli by jste k tomu nějakou informaci a nebo názor?
Samozřejmě, že mi nemůžete říct jestli jsem těhule a nebo ne, ale jen jestli nemáte nějakou tu zkušenost, buď svoji a nebo např. známé :hug: Děkuji a přeji krásný den vám všem :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.20 14:46

@P4ja děkujii :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.20 04:22

Ženy, tak tomu by jste ani nevěřily. :D :oops:
Chci se vás zeptat na názor. Víte, že jsem měla před ms dvě čárky a pak přišla ms, každopádně měla takový jiný průběh a zdalo se mi to divné. Včera (2 dny po ms) jsem byla celý den hodně nafoukla a ztvrdlo mi břicho, tak se na mě koukal přitel a řikal mi, že mě takhle s břiškem ještě neviděl. Pociťuju pořád trošku občasnou (nenazvala bych to ani bolestí) ale něco dole u vaječníku v podbřišku a kříže. I když přišla ms, tak jsem si řikala, že to nějak nejsem já a že se necítím tak, jako vždy ale jinak.
Byla jsem teď ze zvědavosti si udělat ranní test a tam se mi ukazaly 2 čárky (duch), každopádně během ms se // čarky neukazovaly a mizely, Tak jsem z toho teď překvapená. :oops:
Myslíte si, že to vypadá nadějně a vidíte ji tam taky? :oops:
Spousta žen má ms i během toho, že ani neví, že jsou těhotné protože mají pořád ms a zjiťstí to později, takže se mi mimi pohlo uchytit? :nevim: :hug:

• Citovat
  • Upravit
4332
21.6.20 05:17

Chápu, že se chytáš berličky a moc bys to chtěla. Na testu vidím náznak ducha, ale ta MS - pokud to byla klasická MS s větším krvácením a navíc Tvé pocity jakoby „bolesti“ v oblasti vaječníků. My to tady nerozsekneme, ale tohle bych rozhodně řešila s lékařem gynekologem. Nechci hned stryšit, ale bála bych se mimoděložního těhotenství. Takže bych v pondělí nakvačila ke gynekologovi - tedy pokud by test byl pozitivní i zítra - obzvlášť, pokud by sílil.
Víš, ono i kdyby se těhotenství neudrželo a odešlo s MS, tak by HCG z krve (i moči) mizelo postupně. Proto se i po zamlklém těhotenství a reivzi dělá opakovaně kontrolní odběr krve.
Moc bych ti přála, abys byla z těch, kdo běžně menstruuje i během těhotenství, osobně znám pouze jednu takovou ženu, akže vím, že t možné je, ale rozhodně ne časté.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15197
21.6.20 06:59
@Anonymní píše: Ženy, tak tomu by jste ani nevěřily. :D :oops:
Chci se vás zeptat na názor. Víte, že jsem měla před ms dvě čárky a pak přišla ms, každopádně měla takový jiný průběh a zdalo se mi to divné. Včera (2 dny po ms) jsem byla celý den hodně nafoukla a ztvrdlo mi břicho, tak se na mě koukal přitel a řikal mi, že mě takhle s břiškem ještě neviděl. Pociťuju pořád trošku občasnou (nenazvala bych to ani bolestí) ale něco dole u vaječníku v podbřišku a kříže. I když přišla ms, tak jsem si řikala, že to nějak nejsem já a že se necítím tak, jako vždy ale jinak.
Byla jsem teď ze zvědavosti si udělat ranní test a tam se mi ukazaly 2 čárky (duch), každopádně během ms se // čarky neukazovaly a mizely, Tak jsem z toho teď překvapená. :oops:
Myslíte si, že to vypadá nadějně a vidíte ji tam taky? :oops:
Spousta žen má ms i během toho, že ani neví, že jsou těhotné protože mají pořád ms a zjiťstí to později, takže se mi mimi pohlo uchytit? :nevim: :hug:

Jestli si 13 měla na testu ducha a dnes ho máš opět, značí, že to neni prosperující těhotenství. Bála bych se mimodelozniho a šla raději k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.20 10:46

@nonina jasně rozumím. Každopádně mije menstruace neprobíhala tak jak vždycky, ale už jsem k tomu nepřikládala žádnou váhu, protože bych nečekala, že by se to mohlo během ms udržet. 1. Den jsem jen trošku špinila (už to se ki nikdy nestává. Vždy teču proudem celých 6 dni :lol: ) další den jsem slabě krvácela, tak stejným proudem. Večer stop a i během sexu nic a až další 3. Den k večeru jsem začala zase pomalu a trošku krvácet. 4. Den jsem taky mirně krvácela ale zase se mi to spustilo až k večer a celý den nic a 5. Den s 6. Jsem už jen špinila. Takže neměla jsem ji obvyklou :nevim: Právě proto můj si toho dost všimal, Přece mě zná jak svoje boty :D
Každopádně rozumím. I kdybych byla těhotná, tak na tady tyhle problémy myslím vždy. Nechci se radovat, dokud nebudu mít potvrzené správné těhu s dušičkou na správném místě. Takže po vikendu tak za 2 dny udělam test a pokud tam budou stále dvě, tak volam moji doktorce :hug: budu doufat, ze to bude vse v pořádku a že se mi to udrží. :nevim: Moc si to přejeme, ale ne za každou cenu. Hlavně to zdravíčko potřebujeme uplně každá pro vyvoj mimi :hug:
Jsem teď jako na trní.. mam pocit že ani nevydržím dva dny do testu. :roll: :lol:

@karkarka taky jsem na to myslela.. tak se uvidí. Ať už to dopadne jak to dopadne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5
3.12.22 15:20

Dobry den tenhle test je s vecera nabehlo mi to hned a rano jsem si delala a prazdny… menstruaci jsem mela asi pred dvouma tydnama ale kratkou mela jsem spritelem nechraneni sex mohla bych se zeptat jestli je mozne ze jsem tehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí