Věci, které už nikoho nezajímají

36504
8.10.16 12:04

Věci, které už nikoho nezajímají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Padme93
8.10.16 12:17

Jé, dík. Pobavilo. :-D

• Citovat
  • Upravit
12272
8.10.16 12:20
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
8.10.16 12:22

Zrovna včera mě kolegyně v práci učila, jak si udělat laté. Přemýšlela jsem, jestli jsem tak nemoderní, že mě laté nezajímá, ale v tomhle článku jsem se dozvěděla, že jsem naopak moderní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.10.16 12:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
8.10.16 12:35
@Burj Chalifa píše:
Melírek :mrgreen: http://www.modnipeklo.cz/…si-clovekem/a tohle je prostě boží http://www.modnipeklo.cz/…09/vozivime/

No taky jsem narazila na jednoho kadeřníka, který prostě nemohl unést, že chci nechat dceři dorůst vlasy na stejnou délkou a neustále jí to prostříhaval. :cert: Vrchol všeho byl, když jsem nestíhala a před dcery narozeninami jsem k němu poslala s dcerou manžela. Měl instrukce, že pouze zarovnat délku a neprostříhávat. Přišla totálně prostříhaná, takže jsem jí nemohla udělat krásné copánky, protože pak vylézaly ty krátké konce a měla to střapaté. :cert: Už mě neviděl i když to k němu mám pár kroků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
8.10.16 13:02

Dobře jsem se pobavila, ale musím přiznat, že většina těch věcí mě naprosto minula, takže tenkrát jsem byla nemoderní a ted teda budu konečně moderní :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35911
8.10.16 13:08

Mě by zajímalo, co je teď naopak in :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101869
8.10.16 13:42
@ka2ka píše:
Dobře jsem se pobavila, ale musím přiznat, že většina těch věcí mě naprosto minula, takže tenkrát jsem byla nemoderní a ted teda budu konečně moderní :P

Vidím to stejně… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
8.10.16 14:16

Taky byla módní, a možná ještě jsou, chia semínka. Ke mně to nedošlo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
8.10.16 14:40

Článek mi připadá trapný, protože ho psal někdo, kdo se ve svém životě evidentně rozhoduje podle toho, co zrovna „frčí“, aby za nějakou tu chvíli stejnou věc s trapným servilním světáctvím zkritizoval. :roll: Ani jednu z těch věcí jsem nikdy neřešila, protože mě nezajímaly, a ještě méně mě zajímalo, jestli „frčí“ nebo „nefrčí“. Ještě bych si tedy autora dovolila poopravit - Viewegh byl trapnej vždycky, na FCB nejsou zdaleka „všichni“ a kafe si dám takový, na jaký mám zrovna chuť, aniž bych při tom musela zkoumat svou sexuální orientaci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.10.16 14:57
@pikola píše:
Mě by zajímalo, co je teď naopak in :mrgreen:

teď je in nebýt in

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
8.10.16 15:21
@Adrasteia píše:
Ani jednu z těch věcí jsem nikdy neřešila, protože mě nezajímaly, a ještě méně mě zajímalo, jestli „frčí“ nebo „nefrčí“. Ještě bych si tedy autora dovolila poopravit - Viewegh byl trapnej vždycky, na FCB nejsou zdaleka „všichni“ a kafe si dám takový, na jaký mám zrovna chuť, aniž bych při tom musela zkoumat svou sexuální orientaci. :mrgreen:

Článek mě nijak nepohoršil, ale ani nepobavil. Nechal mě úplně v klidu.
Pokrčila jsem nad ním rameny, protože souhlasím s tím, co píšeš - módní vlny mě tak nějak obcházejí celý můj život.
Ne, nechci být in, protože teď je to in nebýt in :roll:.

Jednou jedinkrát mě „zlomila“ kadeřnice, ať nechám své dceři vlasy prostříhat, protože její mega husté (má jich fakt na tři hlavy) a kudrnaté vlasy se prý budou líp česat. O módu nešlo.
Fakt se to česalo trochu líp. Ale(!!) jen tři týdny.
Pak začala vypadat jako oškubaná husa, jak to začalo dorůstat. Děs a chudák holka. Dnes to už má díky Bohu zase v pohodě, krásné a srovnané v jedné délce.

Takže tolik akorát k tomu prostříhávání, což jsem netušila, že je v módě.
Jinak Prachařová mě nezajímala nikdy, kafe piju pořád stejné, selfie mánie mi přišla vždycky trapná a kdo je Janeček taky nevím…

Ale čemu nerozumím, prosím: Co to je to „Žít Brno“? 8o :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Já to fakt netuším ani náhodou. Vysvětlíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
8.10.16 15:30
@radúna píše:Ale čemu nerozumím, prosím: Co to je to „Žít Brno“? 8o :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Já to fakt netuším ani náhodou. Vysvětlíte někdo?

Já Ti to fakt nevysvětlím :mrgreen:
Piju turka, na Zumbě jsem nikdy nebyla, Prachařovou znám jen díky Prachařovi, který se mi líbí :P, vlasy si barvím sama a tak bych mohla pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
8.10.16 15:36

Vysoka skola zivota :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie