Věčně nespokojený partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34400
23.5.18 15:29
@Lussyka píše:
No hlavně že vy jste paní dokonalá. Asi chyby neděláte že? Možná byla chyba sem psát.
Nějak si poradím nemějte péči.

Můžu se zeptat co celý den děláš? být doma s jedním dítětem snad není takový záhul. Každý to májiné, to je jasný ale za sebe můžu říct že jsem nikdy neměla tolik volného času jako na mateřské. Dopoledne uvařit, poklidit, prádlo do pračky a šup na celé odpoledne někam dopryč :mrgreen: k večeru domů, vykoupat dítě, nakrmit, přečíst pohádku a šup do hajan. Chlap přijde z práce a taky si chce odfouknout. Vždyt´ty si můžeš třeba s malou dát šlofíka když jde spát ona, nebo si přečíst knížku atd. To on v práci asi nemůže. Píšeš že sice nemáte dluhy ale dům sežere hodně peněz, ty ale na stromě nerostou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41607
23.5.18 15:32
@arinecka píše:
Můžu se zeptat co celý den děláš? být doma s jedním dítětem snad není takový záhul. Každý to májiné, to je jasný ale za sebe můžu říct že jsem nikdy neměla tolik volného času jako na mateřské. Dopoledne uvařit, poklidit, prádlo do pračky a šup na celé odpoledne někam dopryč :mrgreen: k večeru domů, vykoupat dítě, nakrmit, přečíst pohádku a šup do hajan. Chlap přijde z práce a taky si chce odfouknout. Vždyt´ty si můžeš třeba s malou dát šlofíka když jde spát ona, nebo si přečíst knížku atd.To on v práci asi nemůže. Píšeš že sice nemáte dluhy ale dům sežere hodně peněz, ty ale na stromě nerostou :nevim:

já bych fakt nepaušalizovala ;) někdo má klidné dítko, co spí v noci i přes den (takvoé mám druhé), ale třeba moje první se v noci občas budila i po 1,5hod, přes den dávala dvě/tři 20 minutovky. Když je člověk nevyspalý, tak pár takových dnů po sobě a jsi ráda, že se v klidu najíš, nebo vyspíš 4 hodiny v kuse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34400
23.5.18 15:42
@Keyllah píše:
já bych fakt nepaušalizovala ;) někdo má klidné dítko, co spí v noci i přes den (takvoé mám druhé), ale třeba moje první se v noci občas budila i po 1,5hod, přes den dávala dvě/tři 20 minutovky. Když je člověk nevyspalý, tak pár takových dnů po sobě a jsi ráda, že se v klidu najíš, nebo vyspíš 4 hodiny v kuse…

Tak jasně, každé dítě je jiné. Ona ale nepsala nic o dítku co skoro nespí a je problém si na chvilku sednout. Ona nemá problém s děckem ale s chlapem. Ona nemá hlídání tak se těší až on přijde domů a bude se věnovat dítěti, on přijde utahaný a musí ještě makat a nemá čas. Prostě život není jak v americkém seriálu kde chlap chodí domů s kytkou, najde usměvavou ženu co zrovna vaří večeři o pěti chodech a děti už dávno spí aby měli rodiče klid. Měli by si spolu sednout a promluvit si, ne se dohadovak kdo víc ten den makal. Takhle to půjde za chvilku do kytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107643
23.5.18 16:29
@Anonymní píše:
Ty seš stejný d…l, jako mám doma, opravdu. To už se slušně napsat nedá. S tebou doma maminka nebyla? Nebo jsi byl tehdá tradičně odložen ve dvou letech do jeslí a máš celoživotně se ženskými problém? Tak mi chytré řekni, co dělám špatně. Zaplatila jsem svůj podíl na bydlení v hotovosti, na svůj podíl si manžel musel vzít hypotéku, protože neměl ani floka. Vybavila jsem ze svých peněz kompletně celý byt a nakoupila veškerou výbavu a potřeby pro dítě. Kde jsem na to vzala? Šetřila jsem, i když plat manžela byl vždycky o třetinu vyšší, než můj. Jenže někdo jezdí na dovolené, někdo se snaží si zajistit bydlení. To jsme se ještě neznali. Teď máme spolu dítě, já jsem flákač, co se válí doma, na peníze od něj nemám nárok, hlavně musí být uklizeno, uvařeno, vyžehleno, jinak jsem neschopná a že je dítě nemocné a celé noci nespím na tom nic nemění, mám si to líp zorganizovat. Tatínek včera chudák neměl čas si hrát na počítači online hry, protože musel vyplnit online formulář ohledně pojistky, já jsem mu u toho musela na dálku radit a když jsem si dovolila dát pred půlnocí po dvou měsících na hlavu barvu, tak se flákám, tudíž mi oznámil, že to mám jít vyplnit místo něj a on si jde zakouřit. Upřesňuju, že na počítači něco, co se netýká online her, dělá jednou do půl roku a to byl tenhle případ, není zavalen papíry a každý večer se věnuje sám sobě. A já si dovolila říct, že nemůžu jít k počítači opsat pět vět z papíru, co mi delegoval, protože si musím smýt barvu z vlasů. Následoval uražený odchod, prásknutí dveřmi a sprosté průpovídky. Když si ho dovolím požádat já jeho, aby umyl dítě, tak JÁ JSEM MATKA, co po něm teda chci. Jemu se nic nechce, takže to musím dělat já. Když nesplním, co si zamane, mlátí dveřmi, je uražený a mstí se (nepujčím ti auto, nedám ti peníze). Někdo nějaké rady? Konkrétní rady? Místo toho, abych se radovala s dítětem na mateřské, pořád v hlavě řeším jeho a dusno, co tu vytváří. Anonym M.

Chovat se stejně, ještě lépe ho úplně ignorovat. Vyřešit finance, co od tebe za to očekává, posoudit jestli jeho požadavky jsou adekvátní financím, které rodině poskytuje…ideálně sehnat někoho, kdo chvíli dohlédne na dítě, aby sis mohla obarvit hlavu a nemusela o to zadat jeho, žádný sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
23.5.18 16:40
@Anonymní píše:
Ty seš stejný d…l, jako mám doma, opravdu. To už se slušně napsat nedá. S tebou doma maminka nebyla? Nebo jsi byl tehdá tradičně odložen ve dvou letech do jeslí a máš celoživotně se ženskými problém? Tak mi chytré řekni, co dělám špatně. Zaplatila jsem svůj podíl na bydlení v hotovosti, na svůj podíl si manžel musel vzít hypotéku, protože neměl ani floka. Vybavila jsem ze svých peněz kompletně celý byt a nakoupila veškerou výbavu a potřeby pro dítě. Kde jsem na to vzala? Šetřila jsem, i když plat manžela byl vždycky o třetinu vyšší, než můj. Jenže někdo jezdí na dovolené, někdo se snaží si zajistit bydlení. To jsme se ještě neznali. Teď máme spolu dítě, já jsem flákač, co se válí doma, na peníze od něj nemám nárok, hlavně musí být uklizeno, uvařeno, vyžehleno, jinak jsem neschopná a že je dítě nemocné a celé noci nespím na tom nic nemění, mám si to líp zorganizovat. Tatínek včera chudák neměl čas si hrát na počítači online hry, protože musel vyplnit online formulář ohledně pojistky, já jsem mu u toho musela na dálku radit a když jsem si dovolila dát pred půlnocí po dvou měsících na hlavu barvu, tak se flákám, tudíž mi oznámil, že to mám jít vyplnit místo něj a on si jde zakouřit. Upřesňuju, že na počítači něco, co se netýká online her, dělá jednou do půl roku a to byl tenhle případ, není zavalen papíry a každý večer se věnuje sám sobě. A já si dovolila říct, že nemůžu jít k počítači opsat pět vět z papíru, co mi delegoval, protože si musím smýt barvu z vlasů. Následoval uražený odchod, prásknutí dveřmi a sprosté průpovídky. Když si ho dovolím požádat já jeho, aby umyl dítě, tak JÁ JSEM MATKA, co po něm teda chci. Jemu se nic nechce, takže to musím dělat já. Když nesplním, co si zamane, mlátí dveřmi, je uražený a mstí se (nepujčím ti auto, nedám ti peníze). Někdo nějaké rady? Konkrétní rady? Místo toho, abych se radovala s dítětem na mateřské, pořád v hlavě řeším jeho a dusno, co tu vytváří. Anonym M.

Já bych si to po sobě hodně pozorně přečetla, protože pokud nepíšeš v afektu, tak je situace hodně blbá. Někde u toho prásknutí dveřma by mi asi bouchly saze a začla bych dveřma práskat já. Jinak že nemáš nárok na jeho peníze… k čemu ti ten člověk proboha je? Jedna věc je být líný, ale druhá je za lenost jebat druhého a přitom si jít zakouřit. Mě by zajímalo, proč mu ustupuješ? Já bych mu normálně řekla, že se ke mně takhle chovat nebude a v klidu bych si dělala svoje. Pojistku ať si vyplní sám. A že se ti mstí a zadržuje ti peníze… No na tvou otázku, co s tím - tak já bych mu vyplnila rozvodové papíry. Pokud manželé nejste, sešla bych se s právníkem, abych si pohlídala svou půlku baráku a další věci. Nikdy mě nepřestane šokovat, jak se k sobě občas manželé chovají.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.18 17:04
@inkakřivák píše:
A dřív se choval jak? odkdy se takhle chová? Opět zázračná změna ve chvíli, kdy žena porodila? zajímí mne to vážně.

Dřív jsme neměli dítě, nechtěla jsem po něm peníze a bydleli jsme v mé garsonce, tak tam nebylo vlastně co uklízet. Chodila jsem z práce dřív než on a tak jsem uvařila, poklidila, s něčím mi o víkendu pomohl. Teď jsem DOMA, tak nemám na pomoc nárok. Anonym M.

@Venetia píše:
Chovat se stejně, ještě lépe ho úplně ignorovat. Vyřešit finance, co od tebe za to očekává, posoudit jestli jeho požadavky jsou adekvátní financím, které rodině poskytuje…ideálně sehnat někoho, kdo chvíli dohlédne na dítě, aby sis mohla obarvit hlavu a nemusela o to zadat jeho, žádný sex

Sex není už ani nepamatuju, nejde mi spát s někým, kdo mi nadává, za deset tisíc, co platí hypotéku a nájem (dalších přes dvacet má na své dluhy a cigarety a své věci) čeká můj kompletní úklid domácnosti, nákupy jídla (z mého rodičáku), taktéž nákup všech potřeb pro dítě, uvařeno, vypráno, vyžehleno, veškerou péči o dítě, o víkendu mou krátkou návštěvu u tchánů (manžel tam tráví víkendy prácí na jejich domě) aby viděli vnouče.

Na hlídání bych musela říct tchýni, jenže to by jela přes celé město, nemá řidičák, navíc není schopna jet autobusem, i do hospody je extra vozí můj manžel. On ten můj manžel po někom asi je, že jo. Kdybych jí řekla ať přijede, že musím třeba žehlit, tak by šla do kolen, jak jsem neschopná, že to nezvládnu sama. Moje dítě přes den nespí, jen v kočáru hodinu, tak nemám ani deset minut pro sebe. To je další věc, že manžel domů chodí s názory na ránu, tchýně má stále potřebu nám vnucovat čtyřicet let staré metody, takže nechápe, proč kojit roční dítě a aby nestrádalo hlady, přivezla mu čokoládové dezerty z krámu. Když jsem řekla, že to dítěti nedám, protože to je plné cukru, zahušťovadel a dále, tak všichni kroutili hlavou, prý nemůže být dítě živo ze vzduchu (tři příkrmy denně jsou podle ní vzduch, nejlépe omáčku s deseti, protože manžel to v tomto věku už jedl). Asi je vidět, že jich mám už všech plné zuby, především manžela, který mě všude akorát pomlouvá a strašně si vymýšlí, že si musí sám vařit, pořád tady uklízí a stará se o dítě. A tchýně, jak je pitomá a neumí si spočítat, že když je v práci, nebo u nich, tak nezbývá čas, aby byl tady, tak kdy se teda o to dítě stará, tak si ještě přisazuje. Mám jich vážně všech plné zuby a pořád jen nechci vzít dítěti tátu, jinak už bych s ním rok nebyla. Nevím jak a co změnit. :,( M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.18 17:11
@Lalelale píše:
Já bych si to po sobě hodně pozorně přečetla, protože pokud nepíšeš v afektu, tak je situace hodně blbá. Někde u toho prásknutí dveřma by mi asi bouchly saze a začla bych dveřma práskat já. Jinak že nemáš nárok na jeho peníze… k čemu ti ten člověk proboha je? Jedna věc je být líný, ale druhá je za lenost jebat druhého a přitom si jít zakouřit. Mě by zajímalo, proč mu ustupuješ? Já bych mu normálně řekla, že se ke mně takhle chovat nebude a v klidu bych si dělala svoje. Pojistku ať si vyplní sám. A že se ti mstí a zadržuje ti peníze… No na tvou otázku, co s tím - tak já bych mu vyplnila rozvodové papíry. Pokud manželé nejste, sešla bych se s právníkem, abych si pohlídala svou půlku baráku a další věci. Nikdy mě nepřestane šokovat, jak se k sobě občas manželé chovají.

Přišla bych o byt, jsem na rodičáku a neutáhla bych to. Musím počkat. Nepíšu v afektu, to jsem ještě nepsala jak je sprostý a co už s ním mám za sebou, nestojí to ani za to. Dokud ze mě byly peníze, tak to bylo tutununu, teď jsem kráva, protože chci peníze po něm. Ale on za to „nemůže“, jeho táta mámu posílá do řiti několikrát denně. Radši nemluvit. M.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
23.5.18 17:21
@Anonymní píše:
Přišla bych o byt, jsem na rodičáku a neutáhla bych to. Musím počkat. Nepíšu v afektu, to jsem ještě nepsala jak je sprostý a co už s ním mám za sebou, nestojí to ani za to. Dokud ze mě byly peníze, tak to bylo tutununu, teď jsem kráva, protože chci peníze po něm. Ale on za to „nemůže“, jeho táta mámu posílá do řiti několikrát denně. Radši nemluvit. M.

A k rodičům jít nemůžeš? Asi lepší, než si prodlužovat utrpení. Pokud jsem to pochopila dobře, bydlení máte napůl, tak by tě musel vyplatit nebo by se byt prodal. Plus od něj dostaneš alimenty. Osobně bych se asi i radši vrátila dřív do práce, třeba na částečný nebo částečně z domu. Z toho, cos psala, jsi brala asi dost, něco takového možnost není? Zároveň, když se připravíš na tu možnost jít k rodičům, třeba mu náhlá žádost o rozvod dá takovou facku, že začne sekat latinu. Píšeš, že se k tobě začal chovat blbě až po nástupu na MD. Možná má pocit, že ty už určitě nikam neodejdeš a zůstaneš navždy.

• Citovat
  • Upravit
80482
23.5.18 17:35
@Anonymní píše:
Přišla bych o byt, jsem na rodičáku a neutáhla bych to. Musím počkat. Nepíšu v afektu, to jsem ještě nepsala jak je sprostý a co už s ním mám za sebou, nestojí to ani za to. Dokud ze mě byly peníze, tak to bylo tutununu, teď jsem kráva, protože chci peníze po něm. Ale on za to „nemůže“, jeho táta mámu posílá do řiti několikrát denně. Radši nemluvit. M.

Prosím tě, a stručně, dřív takový nebyl? jaktože je najednou sprostý lakomec. Tohle nechápu - někdo si vezme fajn chlapa a jen co si ho vezme a ženská skončí na mateřské tak je z něj lakomý hulvát a de-bil. To mi fakt mozek nebere. Přece se všichni nepřetvařují.
Takže bud tam byly signály, které ty jsi naprosto klidně přehlížela a hurá do svatby a děcka, anebo to vidíš až moc černě. Na úplné přejinačení nevěřím, na to jsem už moc stará. Leda v případě psychické poruchy, to snad. A upřímně vzít si chlapa zasekanýho do dluhů, to může udělat jen cvok. zejména do takových že mu s cigárama sežerou 20 tisíc měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107643
23.5.18 17:44
@Anonymní píše:
Sex není už ani nepamatuju, nejde mi spát s někým, kdo mi nadává, za deset tisíc, co platí hypotéku a nájem (dalších přes dvacet má na své dluhy a cigarety a své věci) čeká můj kompletní úklid domácnosti, nákupy jídla (z mého rodičáku), taktéž nákup všech potřeb pro dítě, uvařeno, vypráno, vyžehleno, veškerou péči o dítě, o víkendu mou krátkou návštěvu u tchánů (manžel tam tráví víkendy prácí na jejich domě) aby viděli vnouče.Na hlídání bych musela říct tchýni, jenže to by jela přes celé město, nemá řidičák, navíc není schopna jet autobusem, i do hospody je extra vozí můj manžel. On ten můj manžel po někom asi je, že jo. Kdybych jí řekla ať přijede, že musím třeba žehlit, tak by šla do kolen, jak jsem neschopná, že to nezvládnu sama. Moje dítě přes den nespí, jen v kočáru hodinu, tak nemám ani deset minut pro sebe. To je další věc, že manžel domů chodí s názory na ránu, tchýně má stále potřebu nám vnucovat čtyřicet let staré metody, takže nechápe, proč kojit roční dítě a aby nestrádalo hlady, přivezla mu čokoládové dezerty z krámu. Když jsem řekla, že to dítěti nedám, protože to je plné cukru, zahušťovadel a dále, tak všichni kroutili hlavou, prý nemůže být dítě živo ze vzduchu (tři příkrmy denně jsou podle ní vzduch, nejlépe omáčku s deseti, protože manžel to v tomto věku už jedl). Asi je vidět, že jich mám už všech plné zuby, především manžela, který mě všude akorát pomlouvá a strašně si vymýšlí, že si musí sám vařit, pořád tady uklízí a stará se o dítě. A tchýně, jak je pitomá a neumí si spočítat, že když je v práci, nebo u nich, tak nezbývá čas, aby byl tady, tak kdy se teda o to dítě stará, tak si ještě přisazuje. Mám jich vážně všech plné zuby a pořád jen nechci vzít dítěti tátu, jinak už bych s ním rok nebyla. Nevím jak a co změnit. :,( M.

hlavne si ty jejich reci nebrat osobne..a delat si to podle sveho…nejakou kamaradku, s kterou byste si vypomohly, pokecaly, abys prisla na jine myslenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.18 17:58
@Lalelale píše:
A k rodičům jít nemůžeš? Asi lepší, než si prodlužovat utrpení. Pokud jsem to pochopila dobře, bydlení máte napůl, tak by tě musel vyplatit nebo by se byt prodal. Plus od něj dostaneš alimenty. Osobně bych se asi i radši vrátila dřív do práce, třeba na částečný nebo částečně z domu. Z toho, cos psala, jsi brala asi dost, něco takového možnost není? Zároveň, když se připravíš na tu možnost jít k rodičům, třeba mu náhlá žádost o rozvod dá takovou facku, že začne sekat latinu. Píšeš, že se k tobě začal chovat blbě až po nástupu na MD. Možná má pocit, že ty už určitě nikam neodejdeš a zůstaneš navždy.
Takhle, k rodičům to nejde a já už jsem svůj byt měla, prodala jsem ho a o tenhle byt se připravit nenechám. Investovala jsem do něj přes milion a to se o tuhle částku víc neprodá, aby se to vrátilo, byla to nákladná rekonstrukce. A chci být s dítětem doma minimálně do tří let, jiné už mít nebudu, chci mu dát maximum. To s ním radši ještě dva roky vydržím.
@inkakřivák píše:
Prosím tě, a stručně, dřív takový nebyl? jaktože je najednou sprostý lakomec. Tohle nechápu - někdo si vezme fajn chlapa a jen co si ho vezme a ženská skončí na mateřské tak je z něj lakomý hulvát a de-bil. To mi fakt mozek nebere. Přece se všichni nepřetvařují.
Takže bud tam byly signály, které ty jsi naprosto klidně přehlížela a hurá do svatby a děcka, anebo to vidíš až moc černě. Na úplné přejinačení nevěřím, na to jsem už moc stará. Leda v případě psychické poruchy, to snad. A upřímně vzít si chlapa zasekanýho do dluhů, to může udělat jen cvok. zejména do takových že mu s cigárama sežerou 20 tisíc měsíčně.

Asi byl, ale měla jsem jinou pozici a nedovolil si. Byl urážlivý, ale to jsem považovala za jediný problém, který se naoko na chvíli zlepšil. On těch dluhů moc nemá, ale hodně teď prohulí a utrácí nevím za co. Kupuje blbosti.

@Venetia píše:
hlavne si ty jejich reci nebrat osobne..a delat si to podle sveho…nejakou kamaradku, s kterou byste si vypomohly, pokecaly, abys prisla na jine myslenky?

Kamarádku mám, dlouholetou, ale ta mi připadá, že jí dělá skoro dobře, že jsem na tom konečně v něčem hůř než ona, tak řekla že by s takovým de.ilem nebyla, ale praktická stránka věci chybí. Z čeho budu žít. Rodiče mi opakují, že jsem si ho neměla brát. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
107643
23.5.18 18:08
@Anonymní píše:
Kamarádku mám, dlouholetou, ale ta mi připadá, že jí dělá skoro dobře, že jsem na tom konečně v něčem hůř než ona, tak řekla že by s takovým de.ilem nebyla, ale praktická stránka věci chybí. Z čeho budu žít. Rodiče mi opakují, že jsem si ho neměla brát. :nevim:

tak jedine vydrzet a pripravovat se na odchod..najit nejakou cestu, jak s nim vyjit, aby to bylo pro vsechny co nejmene stresujici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80482
23.5.18 18:15
@Anonymní píše:
Kamarádku mám, dlouholetou, ale ta mi připadá, že jí dělá skoro dobře, že jsem na tom konečně v něčem hůř než ona, tak řekla že by s takovým de.ilem nebyla, ale praktická stránka věci chybí. Z čeho budu žít. Rodiče mi opakují, že jsem si ho neměla brát. :nevim:

Jenže ti rodiče mají pravdu - ono to může ýt tím, že na rozdíl od tebe do něj zamilovaní nebyli a viděli ho reálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.5.18 18:16

Možnà bych to z druhé strany popsala jako “neschopná manželka”. Nechci aby to znělo namyšleně nebo urážejíc, ale vidím to jinak. Dítě jsem porodila když mi bylo 15let. Ráno jsem vstala s dítětem- do 12h. bylo nakoupeno, uvařeno i uklizeno. Zbytek byl takový to věnování se dítěti kdy jsme byly venku, hrali si doma a prubezne jsem zaklizela provozni neporadek doma a to mala vstrebala hodne pozornosti a samosebou vsude vsechno roztahavala. Vlastne jsme se do vecera “kopaly do zadku”. Na vecer jsem delala teplou veceri aby pritel prisel do “hotoveho”. Nevím proč bych ho po práci měla ještě zatěžovat :nevim:. Teď je malé 8 let a studuji dálkově školu, pracuji na plný úvazek, malou vozim přes celou Prahu do školy a přesto mi to nepříjde jako takové terno co tu popisuješ 8o Příjde mi, že manžel by se sice měl malé věnovat, ale určitě nemůžeš srovnávat to, že jsi chudák doma s malou a nenáš čas si ani v klidu sednout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
23.5.18 18:20
@Anonymní píše:

Tak predpokladam, ze jeho tata to nezacal delat az potom co jste si poridili dite. Takze nevim co se divis, ze syn se chova podobne. Podle toho co pises je to zlatokop a vadny kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí