Vedro a stále nepije :(

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1751
10.7.12 11:43

No holky, tak já jsem zase v háji. Malá kousky už vůbec ne, navíc u jídla tady ohromně zlobí a pití? Jak mi už hezky pila jen z hrnečku, tak vůbec, nemít lžičku, tak si ani necucne. Tolik mě to štve, ještě doma celkem zvláudla menší kousky a nějak se mi dařilo jí dávat napít jen z hrnku a co jsme tady? naprostá katastrofa!!
Jinak u JOhanky je jedno kolik je stupňů, stejně nepije, ale taky bych řekla, že čím větší vedro, tak si ani neolízne pítko…ach jo

• načítám...
1751
10.7.12 11:44

@mismurka ano je k nezaplacení, že už je zdravá :))

• načítám...
1751
10.7.12 11:46

@anemax No JOhanka to taky polyká, ale už uměla trochu pokousnout, jako, když jí pečivo.
Jinak včera se mi zdálo, že měla malinkou, nepatrnou vyrážku, ale nejsem si tím zcela jistá.
Zítra k snídani zkusím pečivo, ale zase, když nepije, tak spíš se držím přesnídávek…

• načítám...
10819
10.7.12 11:54

@Irisska tak to je jak u nás :( on taky nerozlišuje jestli je 37 C nebo 15 C :cert: včera mě tak naštval :cert: jsem ho venku honila s vodou, řval jako bych ho mučila a jen cucl :( Anetka včera dostala novou lahvičku na pití se spongbobem :lol: je to ta co psala paní :lol: jsem si myslela, že to nebude ani umět, ale normálně se napil :lol: ale zázrak se nekonal :( jen cucl…my jen cucáme, zase :(
taky jsem mu chtěla dát na zahradě jogurt (mám tam dětskou jídelní židličku)no hrozná scéna…tak jsem ho musela vytáhnout a jogurt dát doma v autosedačce :cert: tam nemá kam uhnout…jako mě to už tak se..

No tak vidíš…určitě to bylo ono… :lol: hlavně že nejsou horečky :lol:

• načítám...
1751
10.7.12 12:06

@anemax no my co jsme tady, tak horor. Přikládám to taky tomu, že to byla změna, Johankaje na režim a jak je něco jinak, tak je problém. Taky to bude tím Óčkem, tady ho prostě nechytneme, ona u něj, tak hezky papala, taky jsme si do pokoje dali jen malou telku, jelikož máme ohromnou televizi, tak aby nám nezabrala celý pokoj, asi i to jí chyhbí, nelze jí ničím zabavit, vše vyhazuje a dělá šílený scény, u jídla a i u pití, i po tý lžičce je těžký jí dát…
mě už to taky neskutečně se..! Mě už to, tak nebaví tohleto :(
Johanka má zase období, kdy si pomalu, ani necucne, z ničeho :cert:

• načítám...
10819
10.7.12 12:08

@Irisska fakt jsem na tom ted stejně :( jenže ten můj je podvýživa :cert:
Mě zase v jídelní židličce hodí hlavu na stranu, strašně se otáčí, takže to do pusy nejde trefit :cert:
A jak jsem si pochvalovala ten Avent…tak už zase nechce :cert:

• načítám...
20855
10.7.12 17:48

Diskuze byla na žádost uzamčena a nyní pokračuje v uzavřené skupině nepije a nepije.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko

• (5) + 185 recenzí