Vedro a stále nepije :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No jo, mají ty děti svoje stávkovací období ![]()
No nábytku moc nemáme, spíš má malá, než my, takže by to trochu zařízené chtělo, ale časem budeme kupovat, ale ještě cca půl roku to potrvá, stejně budeme ted už muset kupovat pračku a ledničku ![]()
No v neděli dávajk oběd tatínek, já spala, dal Johance skleničku od Hami 8m a Johanku mu to prej hezky snědla, nemixoval. Já to nechápu, mě to, tak nejde, prostě se mi dáví a moc kousky nesní a jemu to snědla celé a prej se nedávila ![]()
@Irisska tak hami konzervu zvládnem, ale doředím vodou, aby mu to líp lezlo. Já teda kupuji skleničky v rossmannu, tu jejich značku 11m a myslím 8m, ale v misce to domačkám, trošku a přidám vodu ![]()
Tak oběd snědl, ale ta komedie kolem…
…musela jsem donést domeček s kostičkama, to dlouho neměl a pak byl ochoten jíst
jako proč nechce normálně, měl hlad
jo a jak byl zabaven tak ani jednou nenavalil a krásně otvíral pusku ![]()
Nedávno jsme taky museli kupovat pračku, stará dělala hroznej kravál. Máme beko a jsem spokojená ![]()
@anemax Naše JOhanka papá stále zabavená a to jí hezky a hodně, taky jsem si všimhla, že když se přímo na jídlo nesoustředí, tak lépe zvládá kousky. Takže telka nám jede furt ![]()
No já chtěla zkusit koupit toho malýho gurmána, ale tam asi budou kusance co, no kdyžtak pomixnu ![]()
Já se v pračkách nevyznám, žádnou jsem v životě nekupovala, tady pračka byla, tak jsme to nemuseli řešit. Buď koupíme nějakou levnější, nebo na aukru koupíme nějakou vytuněnou drahou co někdo prodává za pakatel, jelikož je rozbitá, Tom ji opraví a budeme mít super pračku, tak uvidíme ![]()
Třeba hodně lidí prodává na aukru velké LCD televize za pakatel, jelikož v nich něco odešlo, člověk co tomu nerozumí to vyhodí, nebo prodá za pakatel, jelikož v servisu by za opravu chtěli hromadu, mám to štěstí, že Tom to umí opravit a vyměnit co je třeba ![]()
@anemax já miluju černou a displeje na spotřebičích, takže bych chtěla černou pračku s displejem, tak juknu na aukro, jelikož co se mi líbila pračka v elektru, tak stále nějakých 56tisíc a na to fakt mít nebudeme a Tom říkal že za takové prachy by pračku nekupoval nikdy a je to fakt ![]()
@anemax
jaký máte typ té pračky a co cena? Potřebujeme nějakou za ruzumnou cenu a aby dobře prala, přecejenom ty Johanky hadříky vyprat, to někdy stojí za to ![]()
@Irisska u nás už ani ta televize nefunguje
co krmím v židličce, tak to stojí za prd. Má tam hodně pohybu a moc dobře ví, čím mě naštvat ![]()
Ten gurmán je ten talířek od hami? Tam jsou kusy, jsem do toho načuhovala a příjde mě to drahý. Zkus skočit do toho rossmannu, tam to stojí kolem 25.
Firma beko není mo drahá, mají toho velkej výběr a když ji manžel kupoval, tak dostal na ni bonus 5 let záruka, což je teda dobrý, protože naše původní vydržela 5 let
a to se už opravovala, byly tam vadný nějaký destičky a tak dělala hroznej bordel (jako bydlet v paneláku, tak nás vystěhujou).
Manžel kupuje všechno přes internet ![]()
Dokonce i parfémy
jako v obchodě je to strašně drahý a stejně ti nikdo neporadí ![]()
Přítel je teda moc šikovnej
![]()
@Irisska je to Beko na 5kg, 1000 otáček (mě to stačí, víc jsem ani nedávala) energ. tř. A+, typ nevím. Cenu už nevím, ale drahá nebyla. Má navíc program pro děti (nikdy jsem ho nepoužila, protože je cyklus moc dlouhej).
Moc neporadím, já se v tomto nevyznám ![]()
@anemax Tom je moc šikovnej, to musím uznat, on opravdu umí snad všechno, ani jsem netušila, jak moc dobře jsem si vybrala ![]()
Je fakt, že ten gurmán je drahý, kouknu po tom v rossmanu, chodím tam malé pro přesnídávky ![]()
U nás tv zatím ještě funguje i v židličce, ale sedneme si fakt k ní, já naproti Johance na normál židli a krmím, nejvíc jí baví óčko ![]()
Ale k tv chodíme, tak jednou denně, nechce se mi to do obýváku tahat a v kuchyni tv nemáme, ale mám slíbenou malou ![]()
Jinak, když papáme v kuchyni, tak něco do ručičky, ale většinou to Johanku baví chvilku, takže po krmení, plus ještě jí po lžičkách po tom jídle dávám lžičkou ten čaj, takže dvojnásob zabavování, tak je pod náma někdy hromada hraček ![]()
Jo ségra si běžně kupuje luxusní parfémy za nízké ceny na netu ![]()
Zítra jdu na tu gyndu, tak jsem zvědavá, jak starý miminko máme, dám hned vědět ![]()
Jinak pokusím se dnes Johanečku vyfotit s těma náušničkama, tak jí to sluší, ani neví, že je má, jen, když jí to mažu, tak kouká co dělám ![]()
@anemax já se v pračkách už vůbec nevyznám, na tyhle věci je Tom, ten mě s tím kolikrát i učí ![]()
@Irisska taky jsem zvědavá
na kolikátou jdeš? Budu moc myslet, aby bylo vše OK ![]()
Já sedím zase vedle něj, kolikrát kolem něj i tančím se lžičkou
nevím co dělá…jestli ty zuby…má to tam nateklé, jeden dolní špičák už vylezl a další asi rostou + k tomu nemá prořízlé nahoře stoličky, je tam jen kousek špičky… ![]()
Já mám parfém skoro už 2 roky a pořád tam troška je. A to jsem se s ním jednu dobu voněla pořád
prostě vydrží mnohem déle vonět, takže cenově to vyjde levněji než drogérkové
Takže každé vánoce, narozky přikoupím
i manžel má oblíbence ![]()
Můj muž je taky šikovnej, v podstatě celé naše bydlení zrekonstruoval (hrozný slovo)on
ale tv, pračku…to asi ne…on se třeba podívá, jestli to není nějaká blbost ![]()
@Irisska píše:
Ahojte holky, tak jak dnes bumbáme? a copak budou mít děti k obědu?
Ahojík, trošku se v pití zlepšil, no a k jídlu měl něco podobného co maxík - brambory, kousek mrkve, kousek květáku a větší kus brokolice, to vše s kuřecími prsy a uděláno na páře, normálně mu to jelo víc než vařené, ale bohužel ostatní zelenina jako hrášek, fazolky, kukuřice jsou po udělání v parním hrnci stejně tvrdé, teda spíš ta slupka je furt blbá, jinak neznám nic lepšího než žrádlo z parního hrnce, je to prostě labůžo a navíc zdravější než cokoli jiného, dnes jsem dokonce nemusela ani zabavovat, jak mu to šmakovalo ![]()
Jinak taky jsem dlouhou dobu hodně nakupovala jak obědové jídlo, tak přesnídávky v Rossmanu, sem tam prostřídala s ostatními jako Hami, babylove, alnatura, apod., nyní už jezdívám do německa, něco se tam vyplatí víc než v ČR a ještě ke všemu jsou to pro Míšu nové chutě a chutná mu to opravdu moc ![]()
Taky nás čeká brzy kupování nové pračky, ale nejdřív nové bydlení, podle toho pak budu vybírat, chtěla bych už nějakou větší, je to těžký, dokud neprodáme nynější byt, tak nebude asi na nový.
Včera jsem byla s Míšou u doktorky na kontrole, cestou domů jsem mu koupila rohlík, aby mi vůbec vydržel v kočáře (nechce ho ani vidět a tříkolku už taky moc ne)žmoulal a žmoulal až se poblil a poblil sebe i kočár
Jinak s tím, když dítě zabavujete při jídle či si samo hraje, tak to máme stejné, že ho míň natahuje na blití, je to asi u všech stejné, asi se na to nesmí soustředit, častokrát se mi blití podaří zachránit, když vidím, že to na něj jde, rychle začnu dělat šílené šaškárny, aby na to nemyslel a přejde ho to
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat