Vedro a stále nepije :(

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2853
16.6.12 00:13

Holky a neposlaly byste mi taky odkaz na vaše fotoalbum, jestli jej tedy máte?
Dnes jsem tam pár fotek přidala, tak kdyžtak mrkněte, nové jsou první čtyři řádky

• načítám...
10819
16.6.12 09:37
@mismurka píše:
@anemax promiň-nevím, kolik je přesně tvému malému?

Maxim se narodil 1.2.2011 takže 16 a půl měsíce. Na roční prohlídce měl 8/72cm. Ted měl 9,20. Je to takovej puntík :lol: Fotky na internet, nedávám. Manžel si to nepřeje, tak mě pošly na sz mail a pošlu.
A mixuješ úplně do hladka? Maximek už sem tam nějakej kousek dá, no ale jako, že by to byla nějaká slava, to ne :( Má rád banán, tak do něj zkusím strouhat jabko, hrušku. Mu teda vadí i to nastrouhaný na jemno, to musím hodně naředit vodou :( Jako u nás to jídlo je boj :(
Dneska teda kousal od Anetky rohlík :lol: měl zájem sám :lol: naštěstí se ne :poblion: ale vykašlal to :lol:

Dneska je teda holky vedro, takže předpokládám, že bude stávka :cert: a jako naschvál nebudeme pít :cert:

• načítám...
2853
16.6.12 12:37

@anemax mixuji do hladka, ale často zkoušívám trošku hruběji, do banánu, který rozmačkám vidličkou dávám taky hrušku či jablíčko, s hruškou mu to chutná víc, ale střídám to, tuhle jsem mu mixla i mandarinku s banánem, ježiš ten měl boule až za ušima a když dojedl, tak jsem si tu samou sváču připravila i sobě, úplně mě to dostalo, jak to bylo dobroučké, banán i mandarinku jsem do hlaďoučka mixla a pak ještě scedila přes sítko, protože ta slupku od mandarinky prostě pořádně nerozmixuješ, mixuju i hroznové víno přidám jablíčko a třeba jen tři piškoty, aby to bylo trochu sladčí, meruňky, broskve, ve vedrech meloun - ten je super pro ty naše nepijáky :lol:

• načítám...
2853
16.6.12 12:38

@anemax to mixování do hladka, jsem myslela spíš u oběda

• načítám...
10819
16.6.12 12:39

@mismurka no a ten meloun, to uděláš jak?

• načítám...
2853
16.6.12 12:50

@anemax tak to máš drouboučkého chlapečka, ale hlavně když je zdravej ne? Nebo má nějaké zdr. problémy? Kámošky mají většinou taky takové drobky :) my jsme plno věcí museli úplně přeskočit, páč se nevešel a nejhorší bylo, měla jsem třeba nakoupené takové dražší super tepláčky i s ťapkami, ale jak měl už jako miminko velikánskou nohu, tak jsme nic nemohli nosit, protože se prostě nevešel s chodidlem a měl by tam prsty skrčené, teď jsem si vzpomněla, když se má mamka zeptala manžela poprvé na Míšu, když se narodil, jak vypadá, tak jí zděšeně líčil, jak má obrovské ruce a nohy, až se mamka lekla, jestli je zdravej :mrgreen:

• načítám...
2853
16.6.12 12:53
@anemax píše:
@mismurka no a ten meloun, to uděláš jak?

no jen rozmixuju čistý meloun, nic nepřidávám, jen ho předtím očistím od veškerých pecek! a nedávno jsem mu dávala i pidi kousky takové rozmáčklé a ještě jen z mé ruky, žádná lžička, aby se nepoblil, on vždycky otvírá strašně pusu a snaží se mi ukousnout co největší kus (takhle to praktikuji i s banánem), proto mu to diriguji svými prsty, kolikrát mě i kousne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
2853
16.6.12 12:54

A kolik vážil malej při narození a měřil?

• načítám...
10819
16.6.12 12:58

@mismurka všechna vyšetření co mu dr dělali, byly v pořádku :lol: takže bude drobeček, ale já jsem malá, manžel taky není obr :lol: ale Anetka měla v roce 9 kg, takže jsem samo srovnávala :lol:
On se narodil o 3 týdny dřív a měl 2900/48 takže menší, ale hodně udělalo to, že byl kojenej a později to si nestačilo, takže v půl roce 5650 :(
TeĎ už celkem papá, jenže nechce kousat, lump jeden :cert:

• načítám...
10819
16.6.12 13:02

@mismurka ten meloun by mě nepil :( on edině čistou vodu a nejlépe čerstvou (ted jsem s ní byla na zahradě, vedro jak hrom, takže voda se oteplila a dělal rypáčky :( )
zkusím u ho pomačkat, snad se ne :poblion:
A chleba nebo pečivo zvládne, Maxim ne :( jen si parkrát kousne a když ho to nadáví tak už nechce :(

• načítám...
2853
16.6.12 13:02

@anemax Míša měl v půl roce 8,5kg, co jsem se ho nanosila, jejej :? Ale on byl už při narození větší, teda spíš těžší, teď na roce měl 80cm, a je fakt, že jeho táta je urostlej chlap, tak má být po kom, hlavně, když jsou mrňousové zdraví, to je to nejdůležitější

• načítám...
2853
16.6.12 13:05

@anemax ten meloun mu pít nedávám, je to takové hustější, takže mu to dávám na lžičkách jako každou jinou přesnídávku

• načítám...
10819
16.6.12 13:05

@mismurka a kojila jsi, nebo byl na UM? No bude chlap jak hora :lol:

• načítám...
2853
16.6.12 13:06

@anemax jinak jsi to trefila přesně, dnes je s pitím totální stávka, prostě si doteď ani necucl, nechápu to, fakt se to vymiká mé logice :zed: :pocitac:

• načítám...
2853
16.6.12 13:07
@anemax píše:
@mismurka a kojila jsi, nebo byl na UM? No bude chlap jak hora :lol:

kojila jsem 6,5měs. a částečně dokrmovala

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep