Vedro a stále nepije :(

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1751
14.6.12 15:04

@anemax Přítel pracuje jako produktový manažer, ale te´d přestoupil do jiné práce, zase o kus více placené, servis záložních systémů velkých nemocnic a bank.

Jo, tak my jíme stále mixované jako malému miminku a nepijeme vůbec :mrgreen:

• načítám...
2853
14.6.12 15:38

Holky, my jsme blinkací od malinka :roll: :zed:, jsem zvědavá, kdy dosáhne zlomového věku a přejde nejen toto, ale i kňourání, nesamostatnost a spoustu dalšího, ale věřím, že vše má svůj čas, averzi k botičkám taky překonal až po několika měsících a jak jsme to oslavili :lol:

• načítám...
2853
14.6.12 15:41

@Irisska starosti s bydlením jsou dost náročné viď? My bydlíme v pidi bytu o 40m2, nemám kam ukládat věci, kterých jen a jen přibývá a těch hraček - jsou čím dál víc větší, mám pocit, že mám stále bordel, navíc s kočkou, ta se chudák ani nemá kam schovat před Míšou, ten už jí týden honí s kladívkem :pocitac: nemáme ani balkon, ani vanu, je to děs, už rok náš byt prodáváme a sháníme větší a nedaří se, je to dost těžké a vše je tak strašně drahé :|

• načítám...
2853
14.6.12 16:17

@Irisska a děkujeme, že Mišákovi posíláš zdravíčko, kéž by se ho drželo :)

• načítám...
2853
14.6.12 16:20

Holky a po kolika hodinách vám děti papají?

• načítám...
1751
14.6.12 20:44

@mismurka jj s bydlením jsou velké starosti, kdyby jsme, alespoň měli vlastní, ten nájem je hroznej :cert:
Jinak Johanka baští cca po těch třech hodinách, tak pětkrát denně a mezi tím nějaká křupka apod.. :)

• načítám...
1751
14.6.12 20:45

Holky poslala jsem fotky, jinak jsem se chtěla zeptat, do kdy jste sterilizovali? do kdy kojeneckou vodu? a co už mohu od prvního roku dát za papání? :)

• načítám...
1751
14.6.12 21:00

Holky, pošlete mi taky fotečku dětiček :-)

• načítám...
2853
14.6.12 23:06
@Irisska píše:
Holky poslala jsem fotky, jinak jsem se chtěla zeptat, do kdy jste sterilizovali? do kdy kojeneckou vodu? a co už mohu od prvního roku dát za papání? :)

díky za fotky, malá má fakt výraz andílka, nedá se Ti nevěřit, že je hodňoučká :srdce: dort vypadal moc hezky :potlesk:
někde jsem četla, že sterilizovat už dávno nemusím, ale sem tam to vysterilizuji, ale opravdu jen zřídka, to samá s kojeneckou vodou, taky údajně už nemusíme, já přešla na vodu z vodovodu (samozřejmě převařuji) teprve před týdnem, ale to spíš z důvodu, že se na nás táta vyprdl a kojeneckou vodu nedovezl, kolikrát co si sama neudělám, to nemám, před půl hoďkou jsem se zrovna vrátila z obchodu, fakt nestíhám nic, jak je na tom malej špatně a chce stále chovat.
S tím jídlem, už můžeš dávat stravu, co jíte vy, samozřejmě né úplně všechnu, co sama uznáš za vhodné, míň solené, popř. míň kořeněné, mně Míša díky trošce té soli konečně začal jíst vařené, jinak jsme museli skleničkovat :? No a některé maminky jdou na to hódně pomalu a ještě dlouho prďolům nepřidávají žádnou sůl a pokračují tak, jak byly zvyklé, je to na tobě, taky mu nedám vše, je to na tvém uvážení, ale někde jsem vyčetla, že naopak trochu té soli je jen prospěšné, ale víš jak, někde píší tak, někde zase tak

• načítám...
2853
14.6.12 23:09
@Irisska píše:
Holky, pošlete mi taky fotečku dětiček :-)

tady je kdyžtak odkaz na Mišákovo fotoalbum, teď jsem tedy v posl. době nic nového nepřidávala, tak můžeš mrknout na mého milovaného ďáblíka :lol: https://www.emimino.cz/…142011-9086/

• načítám...
1751
15.6.12 10:07

@mismurka No do té soli se mi ještě moc nechce, spíš teď zařadím vejce, tvaroh, tvrdý sýr apod.. Johanka miluje knuspi chlebíčky zeleninové a tam trochu soli je :-)
Jinak Míša je moc hezkej klučík :-)
Bylo by fajn, kdyby jsme teď měli taky kluka :)

• načítám...
2853
15.6.12 10:10

@Irisska vejce ano, ale s tvarohem pozor, ikdyž se od roka může, prý se to nemá přehánět, sice teď si nevzpomenu proč, ale jen tak 2× do měsíce, docela mě to překvapilo.

• načítám...
2853
15.6.12 10:11

@Irisska díky za pochvalu :) je to pěkné číslo :cert:

• načítám...
10819
15.6.12 10:15

@Irisska tak já nikdy nesteri. kojila jsem a myslím, že to stačí cca do těch 6 měsíců.
Vodu kojeneckou jsem měla cca do roka, možná ani to ne :lol: kohoutkovou jsem pro můj pocit převařovala tak do 14 měsíců a pak se mě už nechtělo :lol:
Tvaroh se nemá kvůli bílkovině, zatěžuje ledviny, ale od roku může.
Musím jít dát krmit, pak dočtu :lol:

• načítám...
1751
15.6.12 12:19

@mismurka a to vejce, nejdřív jen žloutek, že?
Tvaroh jsem myslela jen nárazově, třeba do jídla apod..
No je vidět, že to bude pěknej divoch, to naše Johanka je moc hodná, ale už taky začíná vystrkovat růžky :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko

• (5) + 185 recenzí