Vedro a stále nepije :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@anemax Jinak do poradny jdeme na roční prohlídku příští pondělí ![]()
Ahoj holky, moc vás zdravím, nebyla jsem tu - ani nepamatuji, malej ještě stále není fit a mě to zkolilo brutálně, tže na PC nebylo ani trošilinku síly, ještě jsem se z toho úplně nedostala, nějak se nás to drží, ale to nejhorší snad máme za sebou. Míša nejedl, nepil, nešlo mu spát, přitom bylo vidět, že chce, měl pěkné bolesti, no hrůza, já ač nadopovaná prášky, tak taky děs. Jinak Irissko - gratuluji k dalšímu těhotenství, přeju Ti, ať je vše v pořádku jak s Tebou, tak s mimčem a ať Tě nevolnosti trápí co nejmíň, já si s nimi užívala do 5,5měs a to tak, že jsem do žaludku nemohla dostat vůbec nic a to dokonce ani obyčejnou vodu, za týden jsem měla 7kg dole, byla jsem troska, která si sotva zašla na záchod, sprchování a mytí dlouhých vlasů byl pro mě nadlidský výkont, doktor hrozil kapačkami v nemocnici, nakonec předepsal nějaké prášky, abych do sebe alespoň nějakou stravu dostala, to jsem samozřejmě nechtěla, aby to mimi neublížilo, ale vyloženě mi to nařídil, jinak že kapačky a nemocnice. Ty pachy to je děs viď??? Normálně netěhotného člověka třeba chlapa, který to nikdy nezažije, nemůže ani ve snu napadnout, co všechno Tobě nyní může vadit, mně vadilo úplně vše, třeba i to, když se přítel ve sprše sprchoval a já šla na wc, tak jsem se poblila z vůně jeho sprcháče, přitom jindy jsem tu vůni milovala. Tak na Tebe myslím a ať Ti nevolnosti netrvají moc dlouho.
@Irisska a kdy jdeš na gyn?
Špenát byl z lídla protlak a sýr obyčejná 30 eidam ![]()
Zvládneš tuňáka z konzervy? My často děláme těstoviny s tuňákem ![]()
Co je to polly dance? to neznám
já jsem po Anetce celkem dobrý, nebylo na mě vidět, že jsem byla těhotná, vše se srovnalo samo, postava jako před těhotenstvím, možná jen prsa o něco menší
ale jako po maxikovi
jsem celá povolená, břicho je vytáhlé (jako když se zohnu, tak mám varhany
), pomerančová kůže a o prsách se ani nezmiňuji
jako nevysej, ale jsou malinkatý
je teda pravda, že necvičím
nějak nemám energii. Včera jsem byla po obchodech a při zkoušení jsem dostala depku
jako já nevím jak to ty obchody dělaj (jestli světlo
), protože doma to zas tak hrozně nevypadá ![]()
Maxik měl zase dneska havárku, úplně jsem na něj zapoměla a najednou rána a ležel na zádech
jako hned brečel a ted je dobrej ![]()
Mám tu hroznej binec tak jdu makat ![]()
@mismurka Ahojky, děkuji ti ![]()
No, tak snad už budete brzo zdraví?
Jinak tedy rozhodně je mi hůř, než poprvé, to jsem, tak silně ty pachy neměla a špatně mi bylo málo kdy.
Teď teda bych zvracela jen vstoupím do naší kuchyně a nedej bůh otevřít lednici, či připravit Johance jídlo :/ Navíc ta únava, když si člověk nelehne, kdy potřebuje. Ráno vstát to je nadlidský výkon, ale věřím, že to nejhorší brzo přejde ![]()
A co malej? jak papáte, bumbáte? co botičky? ![]()
@anemax Na gyndu jdu 20.6. prej, aby bylo už něco vidět na ultrazvuku, no bylo by husté, kdyby to byla třeba jen hormonální porucha, sestra jí po prvním dítěti měla, příznaky těhotenství, pozitivní test a nakonec nebyla ![]()
Jinak ten špenátek se sýrem kočičce udělám, na to se těším ![]()
Já tuńáka miluju, to mě nějak nenapadlo ![]()
O víkendu jsme byli na grilovačce, maštěstí jsem dostala lososa, mňam a hermelínek, to můžu ![]()
Polly dance je tanec u tyče, skvěle se hubne a nádherně zpevńuje a tvaruje postava, měla jsem začít už teď, ale ještě si počkám no ![]()
Jinak mě teda zůstaly větší prsa, no spíš velká prsa, ale asi taky tím, že jsem o těch 5kg určitě těžší a pneumatiku taky lehce mám, ale teď už je to jedno, že.
No si říkám, jak teda budu vypadat po tom druhým, když teď mám trochu nad svou váhu, no budu muset cvičit.
Já taky necvičím, nějak neni síla a jsem líná ![]()
@Irisska a kolik měříš a vážíš? Já jsem prcek 164/53 ![]()
Ten tanec si pořád nějak nedokážu představit
já jsem za mlada chodila cvičit, ale ted jsem teda lenoch
večer se těším až si sednu a dám si vklidu něco dobrého ![]()
A nejde zapojit víc tatínka
(že by jsi si mohla odpočinout
)
Já si pamatuji, že týden před ms jsem šla kolem nádraží a udělalo se mě zle a cítila jsem moč
tak říkám fuj tady to smrdí
vůbec mě to nenapadlo
a pak den před ms jsme grilovali, tak to jsem se musela schovat, to mě už napadlo, ale sugesce je hrozná
a druhej den// ![]()
Jako já ze smradů byla úplně vyřízená, mojí mamce jsem nadala, co používá za hroznou vonavku (versace) a ted jí říkám, jé, čím voníš ![]()
Jídlo bylo katatrofa, musela jsem to pomixovat
útěchou je, že aspon pije (celkem)
@Irisska No, teď už jakžtakž jí, pije jen mlíko, ale jak má kašel, včera večer se mu brutálně zhoršil, od 22h - 1h jak kašlal blil po troškách, až vyblil vše, co měl v bříšku a poblil nám snad úplně všechno, pak trošku pospával, ale za celou noc jsme všichni naspali asi jen 2, 5h, tak děsnej kašel, to neměl snad ani při průduškách, je to prostě v pr… už nevim, jak mu pomoci, sama jsem na tom bídně, ale on je ten nejdůležitější a teď trpí opět jak pes. Člověk by řekl, že bude spát aspoň přes den, když v noci nic, ale spal jen hodinu a ještě k tomu s kašlem, děs. Furt jen lítám a kontroluju, co kde poblil.
Jinak co se týče botiček, už není problém a dokonce mi je stále nosívá a háže je do sprcháče, nosí kočce a pod. ![]()
Jo a prosím tě, malá už měla ty narozeniny nebo ne, promiň nejsem úplně v obraze, vše číst ani nestíhám, já jen, že bych Ti dala popř. recept na dort, který by mohla dlaba, alespoň Míša ho papal a hlavně je fakt vhodný pro tyhle malý caparty.
Holky, nemáte prosím zkušenosti s nějakým zvlhčovačem vzduchu? Chci ho pořídit kvůli malému, snad by mu to trochu pomohlo, jen je jich na trhu několik, nevím jaký, popravdě není ani moc času na podrobné prozkoumávání, tak jen jestli to doma nemáte nebo někdo z vašich blízkých?
@mismurka já jsem chtěla zvlhčovač kupovat, ale nakonec z toho sešlo
ale jestli budeme hodně marodit, tak ho koupím. Jestli můžu poradit, tak jestli je malej tak citlivej na průdušky, určitě bych ho pořídila
Ale neporadím více, nic jsem o tom nečetla. Jedna známá ho má, dítě často marodí a říkala mě, že je to dobrý, že to i manžel používal v práci, kde je klimatizace a byl pořád nemocnej ![]()
@anemax jjo, je to moc dobrá záležitost, hlavně pro alergiky, no já jsem stopro rozhodnuta ho koupit, jen nevím jaký, ale dnes už to asi rozseknu-dnes jsme byli u Mudr a malej má opět nález na průduškách, hned v pátek jdeme znovu a jestli nebude zlepšení, dostane zase ATB ![]()
Už jsme objednaní na alergologii, vypadá to, že bude alergik po mě a jen doufám, že hned nebude mít astma. Nejde mu vůbec spát ani přes den, ani v noci, jak má silnej kašel, je to fakt síla, protože právě v lehu mu je nejhůř, ikdyž je podloženej a kolikrát trvá i hodinu než se zklidní i v mé náruči nastojato a pak usne jen na 30min.
Ahojte holky, tak máme za sebou oslavu prvních narozenin, jsem už uplně hotová a je mi špatně :/ Tak jdu spát a písnu vám podrobně zítra.
Jinak zvlhčovač máme, tak rovnou juknu co je to zač. Tak zítra! ![]()
Ahojte holky,
tak jsme včera měli oslavičku rodinou. Bylo to hezký, Johance jsem udělala nepečenej dort co dělá tchýně, je moc dobrý, jen piškot, zakysaná smetnana, nesqik, broskve a puding. Samozřejme Johanka to nejedla, ona neni to dítě co by to slaďpučký s chutí papalo, aby si dala lžičku musela bych zapnout tv, posadit před, dát do ručiček hračky a pak šoupnout lžičku, ale to se mi nechtělo, když nás tu bylo tolik, navíc by se z té sladkosti pěkně otřásla
tak, alespoň piškůtek dostala, jen si lízla a zahodila to. Jinak byla moc spokojená hrála si, zpívala, povídala, prostě si to hezky užívala, hlavně jí nové hračky moc chutnali ![]()
V pondělí jdeme na roční, tak budeme píchat ouška, dostala nádherné náušničky - motýlky ![]()
Na dr. se moc netěším, jelikoř bude předpokládat, že už malá chodí,,leze apod. už minule na desetiměsíční se velmi divila, že Johanka neobchází nábytek, nestojí v postýlce, jenže ona zapomíná, že skoro tři měsíce ležele bez hnutí, takže o to, to má zpět, já na ní pokroky vidím, tak jí to asi připomenu, má hodně dětí a vždy na to zapomene..
Jinak zase mě víc trápí to pití, to celodenní lžičkování mě už trápí, ne, že by mě to, tak vadilo, ale měla by přece už pít sama ![]()
@anemax tak včera jsem v půlce krmení si musela odběhnout
udělala jsem Johance její oblíbené jídlo a už, když jsem ho vařila, tak jsem myslela, že půjdu zvracet. Nejhorší je, jak vidím, jak moc to Johance chutná a mě je z toho šíleně zle a to jsem jí do toho ještě musela nakrájet maso ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat