Vedro a stále nepije :(

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1751
1.6.12 23:09

@vodolejka děkuji za tip, určitě zkusím, zítra koupím :palec:

• načítám...
35489
1.6.12 23:22

Statečná holčička i vy jako rodiče :hug: :hug: takže nakonec se vlastně nezjistilo, co byl úplný počátek…jako, co jí bylo úplně na začátku…

A jak jste zajistili ten Karlov?
@Irisska píše:
@anemax pročti si tuhle diskuzi, založila jsem ji ještě v nemocnici s malou, tak to je dost podrobně. https://www.emimino.cz/…itete-79901/
Jo kdyby kolika, že jí máme doma je dle dr. zásluha zejména Johanky a nas s tatínkem, že jsme to ustály, v nejlepším případě se počítalo, že půjdeme domů s kapačkou. Měla bolesti žaludku, jícnu, střev a nějak jsme to překonali a rozpila se, ale bylo to šílený, už v nemocnic jsem jí mlíčko musela stříkat do pusinky, ona řvala, já řvala, musela každé tři hoďky, jinak by opět byla na kapačkách.. no pročti tu diskuzi..
  • načítám...
35489
1.6.12 23:26

Malýmu je 8,5 měsíce a nepije mi z pítka vůbec…jablečná šťáva i ten jablečno fenyklový čaj (obojí se prodává ve sklenici, je to ten Babylove)…takže stále pije z lahvičky…on prostě je zvyklý dudat tu savičku a to u pítka nefunguje…

Taky jsme leželi v Krči, malej má značnej reflux, od malinka hodně ublinkává a po porodu se úplně dusil…nejhorší bylo, že malý miminko ani nemůžeš plácnout přes zádíčka pořádně a on se propínal do luku a nemohl dýchat…hrůza…byli jsme tam týden…pak začal pomalu prospívat a teď už je váhově OK, ale reflux má bohužel stále…takže stále převlíkám a peru…to ale není nic, blbý je to pro něj, že se lehce zakucká a hlavně šťávy mu drážděj jícen :roll:
@Irisska píše:
@vodolejka děkuji za tip, určitě zkusím, zítra koupím :palec:
  • načítám...
35489
1.6.12 23:29

Jinak u nás je ráno UM 120, dopoledne po svačině šťáva/čaj s vodou 50:50 150 ml, v poledne po obědě tentýž nápoj 120 ml, po odpoledním ovoci si většinou něčeho jen cucne, pak 18:00 buď kaše nebo UM150 a v 21:00 hod UM 150 …nikdy mi nevypil víc než 150 najednou…

• načítám...
1751
2.6.12 09:26

@vodolejka původně to byla nějaká infekce, dr říkali, že to musela chytit jedině, když jsme šli do poradny v nemocnici, byli by jsme, tak týden v nemocnici a pak šli domů, ale v té Krči do toho Johanku nakazili těmi rotaviry, když brala antibiotika na bakterii což byl největší průser, na viry se brát ATB nesmí, takže tělo nebylo se schopno bránit a byla na Jipu, kde jí toho udělali, nechci o tom už mluvit, jedna chyba za druhou, ještě, že máme, tak silnou dceru, to jí zachránilo.
Kddl JIRP a Konkrétně MUDr. Vobrubu nám doporučil Primář a hlavní lékař dětského Jipu v Příbrami a hlavní lékařka dětské Neonatologie Hořovice.

• načítám...
1751
2.6.12 09:29

@vodolejka Jinak bylo těžké ji dostat na Karlov, Přednostka Krče je velklá kamarádka s přednosou Karlova, takže ji nechtěli převézt, že by na Karlově měla stejnou péči, což nebyla pravda, po schůzkách a telefonátech s přednostkou pediatrie Krč jsme ji přčesvědčili o převozu, ale museli jsme podat vlastní žádost a na vůastní riziko, převážili malou na plicní ventilaci apod, takže to bylo riskantní. Ale druhý den ventilaci mohli sundat a do měsíce jsme šli domů a péče byla uplně jiná, léčili, jak měli a malá je v pořádku a zdravá.

• načítám...
1751
2.6.12 09:30

@vodolejka no, tak to ti teda pije krásně :kytka:

• načítám...
2853
2.6.12 18:25

@Irisska V noci ze St na Čt to začalo, vůbec nemohl spát, plakal každých 45min., chytil rýmu a hned od začátku teda pořádnou, hustou do zelena, hned jsem s ním mazala k Mudr. (není to totiž dlouho, co se uzdravil po 2měsíčním marodění s průduškami, do toho měl zánět ouška, spojivek, dých. cest, no doktorka řekla, že má všechno, co jen může mít, no užili jsme s) Mudr. řekla, že zatím na průduškách nic neslyší, ale má zánět nosohltanu, teplota zvýšená, ale nemůžu mu ji ani pořádně naměřit, ztahuje prdýlku, dnes v noci docela krize, naměřila jsem mu přes 39, úplně hořel, nejhorší je, že mu nejde spát, to je fakt strašný, protože spát chce, ale nejde to, chvíli ho nechám v postýlce, pak přendám na sebe, pak už u mě zase být nechce, tak zpět do postýlky, zase na mě, stále kňourá, poplakává, pak chytne až amok, střídám Panadol s Nurofenem tak, jak je dovoleno nejčastěji, ale musí mít pěknou bolístku, absolutně nejí, vypil trochu mlíka, ale strašně málo, hrníček s čajem jak vidí, chytne záchvat, no je to z toho nevyspání, jak se rozeřve, nejde ho nijak uklidnit, je to síla, hned v Po máme jít znovu k Mudr, už teď se děsím, co nám řekne, že se mu k tomu přidalo za další záněty, při průduškách měl až troje ATB, hrozný. Jen jestli nebudeme ještě dřív muset na pohotovost. Teď spí na manželovi, tak jsem si trochu odskočila se sem odreagovat.

• načítám...
2853
2.6.12 18:35

Irisska A jak se Johance sedělo dnes v kočárku? Posadila jsi ji? Jak jsi psala o tom plazení atd., u nás to taky nešlo po pořádku, to asi u málokterého dítka, Míša se v 8 měs. postavil na nožky (do té doby se plazil) a stále jen stál a stál a stál, byla to sranda, vůbec nic ho nezajímalo, žádné hračky, žádná Tv, prostě jen hrdě stál, dokonce ráno po probuzení v postýlce se ihned postavil a ještě ani neměl rozlepené oči :lol: hned pár dní na to začal chodit okolo nábytku, byl fakt rychlej, ale sedět neuměl dlouho a lézt po čtyřech také né, jen občas péroval, to stání ho fascinovalo natolik, že šlo úplně vše stranou alespoň na takové tři týdny, ho nic jiného nezajímalo, pak začal trénovat sezení, vůbec jsem mu nepomáhala a nakonec začal lézt po čtyřech, to lezení po čtyřech je prý velmi důležité a zdravé. První samostatné krůčky udělal dva dny před narozkami, pak bylo vidět, že nikam nespěchá, což jsem byla ráda, vždy byl strašně zbrklý a to bylo bouchanců a odřenin, ale s tou samostatnou chůzí mě fakt překvapil, jak je na sebe opatrný, asi před třemi týdny jsme si ho začali intenzivně posílat mezi sebou, to se mu moc líbilo a asi tak před týdnem už začal chodit sám, ale stejně i dost leze po čtyřech a když se někdy necítí, tak jde do kolen, což je super, že je tak opatrný :)

• načítám...
10819
3.6.12 17:58

@Irisska ahojjjj, náročný víkend :lol: včera akce den dětí, dnes uklízím bordel co se tu nakupil :cert: :cert: :cert:

vaříme večer :lol: a jí to 2 dny, dělala jsem to tak i u Anetky, zmražený mě to nechtěl :lol:

• načítám...
10819
3.6.12 17:58

@mismurka taky máme rýmu, už týden :( když jsou děcka nemocný je to na pytel :(

• načítám...
10819
3.6.12 17:59
@Irisska píše:
@vodolejka no, tak to ti teda pije krásně :kytka:
že :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
1751
4.6.12 09:18

@mismurka ahojky, jj když jsou děti nemocný, neni to nic příjemného.
My jsme byli naposled nemocný v listopadu loňskýho roku, měli jsme celá rodina ošklivou střevní chřipku, každéí dvě minuty zvracení, průjem a malá to chytla taky, ačkoli jsme do ní dostali litr kulíška, tak jsme přes noc skončili na kapačkách a 4dny ještě byli v nemocnici, protože malá nechtěla pít mlíko a příkrmy v té době ještě nejedla..no děs..

Jak je malému?

• načítám...
1751
4.6.12 09:19

@mismurka Ano na chvilku jsem jí posadila a sedí hezky, doma si sedá neustále a nedrží si, Johanka si sedla až později, ale zdá se mi, že rovnou správně, protože to hned bylo bez přidržování ručičkama a hned pěkně rovně a jistě seděla :-)

• načítám...
1751
4.6.12 09:21

@anemax to někdy taky dělám, že to pak malá jí dva dny, ale obvykle se mi nechcw moc vařit, i nám se snažím navařit na několik dní.
Včera jsem poprvé dělala ovocné knedlíky a povedli a byli za 20min, našla jsem si nějaký jednoduchý recept..

:mrgreen:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko

• (5) + 185 recenzí