Veganství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
28.4.19 09:44
@Zabatko píše:
Nejsi z města? Já jen že telátko, jehňátko a kuřátko nebo králíček je stejně smutné jako prasátko. Prasátka jsou velmi inteligentní tvorové, velmi podobní člověku, což asi moc lidí neví.

ja z mesta jsem a tohle zrovna vim. Maji uplne lidsky vypadajici oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.19 09:44
@Russet píše:
A dás kameru i k nám na chlív, až přijede strejda zabít slepici, protože už nenese a my ji pak sníme v polévce? :zed:

Jde tam o kamery na jatkách. U někoho doma to bohužel hlídat nejde.

• Citovat
  • Upravit
44
28.4.19 09:45
@Anonymní píše:
Jde tam o kamery na jatkách. U někoho doma to bohužel hlídat nejde.

Pardon omylem jsem zaskrtla anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.4.19 09:45
@Anonymní píše:
Jde tam o kamery na jatkách. U někoho doma to bohužel hlídat nejde.

No já jen, aby nebyl ma slepici moc ošklivý… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
28.4.19 09:46
@warita píše:
ja z mesta jsem a tohle zrovna vim. Maji uplne lidsky vypadajici oci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
28.4.19 09:48
@Russet píše:
No já jen, aby nebyl ma slepici moc ošklivý… :roll:

Nějak nechápu tu ironií v tom? Ano, když už někdo má „potřebu“ někoho zabíjet tak by se k ní měl chovat slušně. I když to furt nic neomlouvá, furt může za smrt někoho, kdo chtěl říct. A mějte mě třeba za magora :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.4.19 09:50
@tereza70 píše:

tak nejak. Nicmene ja veprove jim. Kupujeme veprove ze statku Sasov, kde jsou veprici chovani ve volnem vybehu, nejsou kastrovani a neoddeluji se od matky, takze vytvari prirozene rodinne jednotky. Nakonec jdou na porazku tak ci tak, ale je mi utechou, ze do te doby netrpi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.4.19 09:50
@tereza70 píše:
Nějak nechápu tu ironií v tom? Ano, když už někdo má „potřebu“ někoho zabíjet tak by se k ní měl chovat slušně. I když to furt nic neomlouvá, furt může za smrt někoho, kdo chtěl říct. A mějte mě třeba za magora :nevim:

Zabíjí se lidi. Zvířata se porážejí, zbavují života, protože zkrátka lidi maso jedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
28.4.19 09:54
@tereza70 píše:
To jsou názory..

No co ty víš? :nevim: I rostliny mají duši! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
28.4.19 09:55

Člověk je na vrcholu potravniho řetězce. Já mám maso každý den. Dcera ho nejí a podle toho i vypadá - je churavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
28.4.19 09:55
@warita píše:
tak nejak. Nicmene ja veprove jim. Kupujeme veprove ze statku Sasov, kde jsou veprici chovani ve volnem vybehu, nejsou kastrovani a neoddeluji se od matky, takze vytvari prirozene rodinne jednotky. Nakonec jdou na porazku tak ci tak, ale je mi utechou, ze do te doby netrpi.

Jdou nakonec na úplně stejná jatka jako ty z velkochovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
28.4.19 09:57
@Russet píše:
Zabíjí se lidi. Zvířata se porážejí, zbavují života, protože zkrátka lidi maso jedí.

Je úplně jedno jak tomu řekneš. Prostě zabiješ někoho kdo chtěl žít aby si si z něj udělala stejk. Není to absurdní? Je něčí život míň než tvoje večeře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.4.19 09:58
@tereza70 píše:
Jdou nakonec na úplně stejná jatka jako ty z velkochovu.

tak to za prve neni pravda a za druhe, pro mne je rozhodujici kvalita zivota nez na jdou na porazku.

Ja vegan byt nechci, takze se snazim zaridit tak, aby to bylo v ramci moznosti co nejetictejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
28.4.19 10:03
@tereza70 píše:
Je úplně jedno jak tomu řekneš. Prostě zabiješ někoho kdo chtěl žít aby si si z něj udělala stejk. Není to absurdní? Je něčí život míň než tvoje večeře?

Ty se asi hodně nudíš, co..? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.4.19 10:04

@tereza70 tak jsou to mláďata.. Něco se jist musí, ale proč v Čechách musíme jist klokany a koně nechápu. Viděla jsem earthlings…třeba jak loví delfíny a pobiji jich pár a těží z toho, že zbytek rodiny raněného neopustí, je to fakt hrůza. Ale dějiny lidstva jsou celkově vůbec plny hrůzy. Oni záběry lvů nebo krokodýlů, když loví antilopy taky není extra pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová