Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@warita píše:
tak to za prve neni pravda a za druhe, pro mne je rozhodujici kvalita zivota nez na jdou na porazku.Ja vegan byt nechci, takze se snazim zaridit tak, aby to bylo v ramci moznosti co nejetictejsi.
To že jdou na stejná jatka pravda je. Na stejná jatka vám jezdí jak plné kamiony tak chlap třeba s jednou krávou na valníku. Všechna ta zvířata skončí na stejném místě.
@Anitramm píše:
Ty se asi hodně nudíš, co..?![]()
Já jenom reaguju na to, co tu lidi psali.
@Bubla_Bučková píše:
@tereza70 tak jsou to mláďata.. Něco se jist musí, ale proč v Čechách musíme jist klokany a koně nechápu. Viděla jsem earthlings…třeba jak loví delfíny a pobiji jich pár a těží z toho, že zbytek rodiny raněného neopustí, je to fakt hrůza. Ale dějiny lidstva jsou celkově vůbec plny hrůzy. Oni záběry lvů nebo krokodýlů, když loví antilopy taky není extra pohled.
Něco se jíst musí to ano, ale rozhodně to nemusí být živočišné produkty a mrtvá zvířata. Stačí otevřít oči.
@tereza70 píše:
Je úplně jedno jak tomu řekneš. Prostě zabiješ někoho kdo chtěl žít aby si si z něj udělala stejk. Není to absurdní? Je něčí život míň než tvoje večeře?
Tohle asi nebudes chtit slyset, ale ja nepovazuju zivot zvirete za stejne cenny, jako zivot cloveka. A od prirody je clovek vsezravec, takze jsme biologicky prizpusobeni abychom maso ve strave meli.
Takze, nepovazuju to za absurdni z prasatka udelat stejk. Takova je realita zivota. Taky nedelam z toho dramu, ze zemrela myska, kterou ulovila kocka a ze lev sezral antilopu.
@warita píše:
Tohle asi nebudes chtit slyset, ale ja nepovazuju zivot zvirete za stejne cenny, jako zivot cloveka. A od prirody je clovek vsezravec, takze jsme biologicky prizpusobeni abychom maso ve strave meli.Takze, nepovazuju to za absurdni z prasatka udelat stejk. Takova je realita zivota. Taky nedelam z toho dramu, ze zemrela myska, kterou ulovila kocka a ze lev sezral antilopu.
@tereza70 píše:
Něco se jíst musí to ano, ale rozhodně to nemusí být živočišné produkty a mrtvá zvířata. Stačí otevřít oči.
Tak živá zvířata by se těžko jedla, to dá rozum. ![]()
@Anitramm píše:
Tak živá zvířata by se těžko jedla, to dá rozum.
Strašně vtipný.
@Russet píše:
A ještě petici za špatné zacházení s jahůdkami, ředkvičkami, banány a pórkem. Ty to taky bolí, když je vytrhneme a pokrájíme
Přesně kvůli takovým komentářům jsem chtěla anonymně.. Jste ubozí opravdu. Je mi z vás smutno..
@tereza70 píše:
To že jdou na stejná jatka pravda je. Na stejná jatka vám jezdí jak plné kamiony tak chlap třeba s jednou krávou na valníku. Všechna ta zvířata skončí na stejném místě.
neni pravda. Kdyz se nevyznas, nekecej.
@Anonymní píše:
Přesně kvůli takovým komentářům jsem chtěla anonymně.. Jste ubozí opravdu. Je mi z vás smutno..
Vis, nam ale z tebe a tobe podobnych taky.
@warita píše:
neni pravda. Kdyz se nevyznas, nekecej.
Kde myslíš, že se ty zvířata teda porážejí?
@Russet píše:
No já jen, aby nebyl ma slepici moc ošklivý…
A to já teda také myslím, že ke zvířatům by se člověk měl chovat slušně a s úctou. Maso jím, vajíčka též. A přesto bych si nikdy nekoupila vejce z klecového chovu, u masa kupuji jenom free range. Upřímně, z fotek, které občas uniknou z jatek, se mi vyloženě zvedá žaludek, jak otřesné tam ty podmínky jsou. Snad i jateční zvíře nemusí trpět zbytečně jen proto, že „stejně umře.“ Pokud jsou někomu podmínky na jatkách úplně u zadku, tak je to u mě buď krutý člověk, nebo naprostý ignorant.
@tereza70 píše:
Kde myslíš, že se ty zvířata teda porážejí?
na jatkach, ktere jsou touto farmou vybrany pro podminky vyhovujici bio chovu.
@Anonymní píše:
Je mi jedno, co kdo jíte, ale měli byste vědět, jakým způsobem bylo s vaším „jídlem“ zacházeno. Měli bychom vědět pravdu. Chci vás požádat o podpis této petice a o sdílení mezi více lidí. Nemyslete jen na sebe. Děkuji!https://e-petice.cz/…ch-v-cr.html
A kdo by to mel platit?
@warita píše:
Vis, nam ale z tebe a tobe podobnych taky.
Nechápu proč, nic jsem vám neudělala. A zvířata taky. Jste akorát sobečtí. Ne vůči lidem ale vůči zvířatům..
@Lalelale Ja myslim spis, ze lidi jsou ignoranti.
To a taky, kdby se chovala zvirata jenom bio a jenom v prijatelnych podminkach, bylo by maso pro vetsinu lidi cenove nedostupne. Ne ze by na tom bylo per se neco spatne. Ja si myslim, ze lidi jedi prilis mnoho masa. Ze kdyby maso bylo 2× do tydne, ze by to bohate stacilo, nicmene vetsina lidi by se mnou asi nesouhlasila.
Ja bych byla pro, aby maso citelne podrazilo. Aby se zvirata chovala v dustojnych podminkach, aby videla travu a slunce a nebyla krman buh vi cim a ladovana antibiotiky. A at to klidne stoji 3× vice. Clovek nemusi jist maso kazdy den.