Veganství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59392
28.4.19 12:53

@hanabenešová a proč chceš někoho měnit? Jsi snad něco víc než ostatní? Mne je úplně jedno co kdo jí, pije. Budeš někomu radit co má jíst? Co když ten člověk to jídlo nesmí a Tvojí radou se bude řídit a bude na tom zdravotně hůř? Hlavně že nebude jíst maso :roll: Chtěla bych vidět ten jídelníček co by mne takový chytrák napsal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
28.4.19 12:54
@Wani
@Wani píše:
Můžeš to zkusit v Japonsku, Japonci pojem vegan (či vegetarián) vůbec neznají :mrgreen: Ty ti ani neupraví jídlo v restauraci na požádání.

A zro vna jeden z nejzdravejsich narodu, ze? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
28.4.19 12:55
@Jana525 píše:
@WaniA zro vna jeden z nejzdravejsich narodu, ze? :mrgreen:

No mají nejdelší průměrnou délku života a to maso, mořské plody a ryby normálně jí v podstatě každý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
28.4.19 12:59
@hanabenešová píše:
@Jana525 Ne nejsem bůh, jen si myslím, že by se lidé měli posouvat, no jo, prostě snílek ala StarTrek. Každý jsme nějaký.

ty muzes maximalne ovlivnovat sama sebe. Okoli muzes ovlivnovat skrz sebe, ale nikdy netlac ostatni do neceho. Neco jineho je, kdyz se te zepta nekdo na nazor nebo na radu, ale prece nemuzes ostatni do neceho tlacit t tvrdit- jen muj nazor je ten spravny. Copak nevidis, jak nabubrele a arogantni to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
28.4.19 12:59
@hanabenešová píše:
@Jana525 Ne nejsem bůh, jen si myslím, že by se lidé měli posouvat, no jo, prostě snílek ala StarTrek. Každý jsme nějaký.

Takze posouvat se muzem jen smerem k vegetarianstvi? Jinak to vyvoj neni, jo? Snilka si predstavuju jinak. :think:
Pokud te jen bavi sirit vlastni nazory, zaloz si blog, napis knihu…dej lidem svobodu se rozhodnout, jestli ti vubec chteji naslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
28.4.19 13:05

Kdyz to hodne prezenu, tak Hitler si taky myslel, ze jeho ideologie je posouvani se dopredu.

Ne, ze by to souviselo, ale ze on byl taky vegetarian?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59392
28.4.19 13:07
@Jana525 píše:
Kdyz to hodne prezenu, tak Hitler si taky myslel, ze jeho ideologie je posouvani se dopredu.Ne, ze by to souviselo, ale ze on byl taky vegetarian?
:mrgreen: byl spíš vegan, ale tu hromadu léků co do sebe sypal to musela být super strava :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
28.4.19 13:08
@Jana525 píše:
Kdyz to hodne prezenu, tak Hitler si taky myslel, ze jeho ideologie je posouvani se dopredu.Ne, ze by to souviselo, ale ze on byl taky vegetarian?

Tvrdí se to o něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
28.4.19 13:08

@Markéta80 asi mel rad zviratka, skoda, ze stejnou lasku necitil i k lidem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
28.4.19 13:11
@Jana525 píše:

Ne nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
28.4.19 13:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.4.19 13:19
@Magdaleeena píše:
Mno, ale on ji sežere :nevim:

Celkem mě fascinovalo číslo, které si, bohužel, nepamatuji :lol: :kytka:, jak moc se plýtvá s jídlem v našem „vyspělém“ světě. A když se rozhlédnu v reálném světě, nepřijde mi to nějak přibarvené :oops: @warita

@warita píše:
Antilopa tomu lvu taky nic neudelala a stejne ji sezral. Tak to v prirode chodi.

kdyz si prectes moje predchazejici prispevky, tak uvidis, ze ja jsem pro stridmost v konzumaci masa. Jinak, jasne, plytva se enormne. Kdyz je ovoce/zelenina oskliva, pokrivena, vubec se do supermarketu nedostane, haze se to rovnou na kompost nebo v tom lepsim pripade zviratum. A ty kvanta potravin, co se vyhazuji v supermarketu. Je to skoda no, co na to rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.4.19 13:20
@Jana525 píše:
@Markéta80 asi mel rad zviratka, skoda, ze stejnou lasku necitil i k lidem

malo znamy fakt je, ze Hitler mel rad deti. Hodne. To by clovek od nekoho takoveho necekal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.4.19 13:21
@hanabenešová píše:
@warita Prominte, že se Vám cpu do společné konverzace, ale nějak mi to nedá. Děti, mohou být stravovány vegetariánsky a vegansky a není problém. U veganství je trochu komplikace s tím, že kdo se o to moc nezajímá, tak může chybovat, ale na západě není problém (V ČR často chybí informace). Tady bohužel všichni straší, že když dítěti nedáte maso, tak umře. :-( Tak pak tu vzniká opačný extrém, kdy děti raději hranolky a řízky, než luštěniny, zeleninu atd…A neopomenu to, že Vás štve, že někdo dává přednost zvířatům před člověkem. K tomuhle mám osobní pohled a já takové lidi chápu. On člověk je často hrozná sv… mohla bych vyprávět.

vegetariansky ano, vegansky uz ne. To ti rekne kazdy odbornik a padiatr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
28.4.19 13:27
@hanabenešová píše:
@Jana525 Tak s tím masem je to vědecky prokázáno a ano, at si lidé maso jedí (méně se jedlo dříve a nikdo na tom neshledal nic divného), já jen, že většinou lidé co maso jedí žiji (a rádi) ve lži. To je celé. Tohle štve zase mě.

Co je vědecky prokázáno? Že je maso pro lidi nezdravé? Lidi jsou všežravci, ne býložravci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová