Věkový rozdíl 30 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.11.22 11:05

Vím, že rodičům to může být jedno, ale nevím jak by se tvářili kdybych se třeba tajně vdala a co bych jim pak řekla kdyby se mě ptali proč jsem je nepozvala na svatbu.
Jinak s rodiči jsem neměla špatný vztah, starali se o mě dobře, jen byli dost přísní, vídám je často, teď si rozumíme

• Citovat
  • Upravit
24726
13.11.22 11:21
@Anonymní píše:
Vím, že rodičům to může být jedno, ale nevím jak by se tvářili kdybych se třeba tajně vdala a co bych jim pak řekla kdyby se mě ptali proč jsem je nepozvala na svatbu.
Jinak s rodiči jsem neměla špatný vztah, starali se o mě dobře, jen byli dost přísní, vídám je často, teď si rozumíme

Užívej si, dokud to trva, ale nestav na tom. Ono to stejne, dříve či později, jednoho z Vás omrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.22 11:25

Vrstevníci nebo mladší kluci (20-30) mě nepřitahují. Tak aspoň 40-50 let.

• Citovat
  • Upravit
545
13.11.22 22:27

Vrstevníci tě nepřitahují, ok. A líbí se ti muži 70-80 let? Protože i to by tě čekalo a ne až tak za dlouho. Někteří sedesatnici mohou být ještě celkem ok, ale sedmdesát je už jiné kafe, jsou to mumie před hrobem většinou. Zahodis mlada léta s dědkem, ale je to tvůj život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
13.11.22 23:03
@Anonymní píše:
Vrstevníci nebo mladší kluci (20-30) mě nepřitahují. Tak aspoň 40-50 let.

Proč ne 30 - 40? Ale víš co? Vdej se za nej tajne, rodičům to neříkej, začnete spolu bydlet a do par let jsi zase rozvedena a ty roupy te přejdou :P

Rodiče bude nadšením bez sebe, byt ti bude páchnout jako duchodak a tvoje kamosky a zname budou mít i za deset let stále pekne chlapy svého věku a na vrcholu sil, zatímco ty budeš večery už od začátku trávit s vetchym vrásčitým starcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
14.11.22 00:09

Tak 30let je podle mě ideální věkový rozdíl - když muž je starší.

Ženám se prostě starší muži líbí. Už mají vousy, jsou mužnější, žádná trdla a holátka.

Naopak muž a starší žena, to je proti přírodě, je to hřích! Jako do jisté míry a věku to jde, ale není to trvale možné… :nevim:

Takže myslim, že budete šťastní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.22 07:12

Tak 70-80 fakt ne, 60 max,

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
14.11.22 07:16
@Anonymní píše:
Tak 70-80 fakt ne, 60 max,

Holko je ti 30 chceš děti? když se o ně začnete snažit možná to nepůjde uplně hned a dejme tomu otěhotníš do 2 let to tomu starci bude 62 než porodíš bude mu 63… až půjde malej do školky tatínkovi bude 66 a už bude v důchodu :) A pak už to bude šupem.

Nebo reálně s ním ted třeba 5 let budeš a najednou ti bude 35 a ty si uvědomíš že fakt sešel a že každý rok je na něm znát, ale už ti bude 35 a na tobě bude taky každý rok znát (myslím co se otěhotnění týče)

Na nějaký kraviny teď fakt nemáš čas 30 let je reálně věk kdy by jsi opravdu ideálně už měla potkat životního partnera tak aby jsi hned neskákala do manžesltví a do dětí ale aby jste se stihli poznat a utřídit si kde budete žít a jak.

Ty bys neporodila s tím chlapem moc daleko od toho jak byl starý Gott jako otec… odešel holkách když starší bylo 11 a mladší 9… dobře zanechal jim obrovské peníze. Jeho manželka se posledních 5 let starala v podstatě jako zdravotní sestra.

• Citovat
  • Upravit
1724
14.11.22 10:08
@ludmilaadamkova píše:
Holko je ti 30 chceš děti? když se o ně začnete snažit možná to nepůjde uplně hned a dejme tomu otěhotníš do 2 let to tomu starci bude 62 než porodíš bude mu 63… až půjde malej do školky tatínkovi bude 66 a už bude v důchodu :) A pak už to bude šupem.

Nebo reálně s ním ted třeba 5 let budeš a najednou ti bude 35 a ty si uvědomíš že fakt sešel a že každý rok je na něm znát, ale už ti bude 35 a na tobě bude taky každý rok znát (myslím co se otěhotnění týče)

Na nějaký kraviny teď fakt nemáš čas 30 let je reálně věk kdy by jsi opravdu ideálně už měla potkat životního partnera tak aby jsi hned neskákala do manžesltví a do dětí ale aby jste se stihli poznat a utřídit si kde budete žít a jak.

Ty bys neporodila s tím chlapem moc daleko od toho jak byl starý Gott jako otec… odešel holkách když starší bylo 11 a mladší 9… dobře zanechal jim obrovské peníze. Jeho manželka se posledních 5 let starala v podstatě jako zdravotní sestra.

Gott aspoň rodinu finančně nadstandardně zabezpečil, když už nic. Jasný, dětem to nenahradí tatínka, ale jeho manželka Ivana má aspoň vystaráno, nemusí se bát budoucnosti, nějaký budoucí manžel se pro ni taky dřív nebo později najde… Jenže ten dědeček od zakladatelky nemá ani ty prachy.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
14.11.22 10:09

@Giovanna1
jojo o tom tam píšu v posledním odstavci :)

• Citovat
  • Upravit
29
14.11.22 10:12

Když se jedná o lásku, tak se na nikoho neohlížej. Rodiče třeba budou zuřit, ale aby se nestalo to, že si pak s Tvým přítelem budou rozumět. Vlastní zkušenost ( přítel o 20 let starší ) táta to vzal těžce, a po 7 letech vztahu? Kamarádi :D Jestli Ti je s ním dobře, buď s ním. Jsi dospělá, nemáš se vůbec čeho obávat. Přeji hodně sil :hug:

Edit: Jenom je potřeba být při zemi a reálná. Přijde nemoc, může tě lákat někdo mladší, atd atd, může přijít to že se budeš muset o něho postarat, a také si nenech utéct své mládí, děvče.

Příspěvek upraven 14.11.22 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
14.11.22 10:14

Chlapi jsou obecně vitálnější, ale umíraj zase dřív :nevim:. Když budete mít děti, tak si jich ještě stačí užít, tak akorát. A že nemá prachy? Nevadí, má mužné tělo a je to už zralá, hotová osobnost. :nevim:

Vůbec se ti nedivim, po mně taky jedou mladší holky. Já jiné než mladší nechci. Vysávám z nich tu energii. Metaforicky se koupu v jejich krvi. Dodává mi to sílu a mladistvou energii. Je to také dobré pro mou pleť a mé vlasy. Pro erekci taky. :nevim:

Ale já jsem ještě docela mladý na tebe, musím zestárnout o dost, než najdu takovou jako jsi ty, ale v mladší verzi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí