Velikost penisu a šourku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15332
24.9.20 19:54

:nevim: nějaká chyba v Matrixu či co. Veličenstvo je unaveno. Jde složit své útlé tělo na královské lože. Diskuteři jistě prominou. V této nelehké době jest velmi těžké kralování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37755
24.9.20 19:54
@Královna Kosmíru píše:
Pamatuji si, že jsme vlastnili papouška Kakadu, když jsem byla malá. Svalnatý muž u něj žádnej nestál, tak nemohu posuzovat. Jsem o level výš. Sex je zábava pro jednoduchý jedince.

Kakadu se dožívá celkem běžně věku přes 80 let, nejsou vyjímky, že i přes 100. :)
Tenhle to ale, chudák, nějak psychicky nedal. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37755
24.9.20 19:57
@Betty MacDonald píše:
@M_Vladim Nevím, jaký má královna problém, ale podle příspěvků tipuji na psychiku. A fajn mužům se smyslem pro humor zdar, i jejich chloubám :srdce:
@Královna Kosmíru píše:
Hlouběji už si honičům do toho řitního otvoru vlést nemohla :roll:
@Královna Kosmíru píše:
@Královna Kosmíru píše:

Nevím přesně jaký, ale určitě trojitý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
24.9.20 19:59
@M_Vladim píše:
Kakadu se dožívá celkem běžně věku přes 80 let, nejsou vyjímky, že i přes 100. :)
Tenhle to ale, chudák, nějak psychicky nedal. :,(
Žili jsme s babičkou a to bylo její zvířátko. Někteří skoro-možná-lidé ( spíš zvláštní bytosti) si myslí, že vědí všechno. Naše velkolepost je u toho nechá a bude je nazývat Dvorním šaškem :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
24.9.20 20:02
@M_Vladim píše:
@M_Vladim píše:
@M_Vladim píše:

Ano je to opravdu obrovská legrace k popukání. :roll: Jak prosté. Vrána k vráně. Jednoduchý prostý humor pro prostý lid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37755
24.9.20 20:03
@Královna Kosmíru píše: :nevim: nějaká chyba v Matrixu či co. Veličenstvo je unaveno. Jde složit své útlé tělo na královské lože. Diskuteři jistě prominou. V této nelehké době jest velmi těžké kralování.

Tak, mládeži, konec legrace a na pokoj! A ne aby nám královna zase proskakovala klíčovou dírkou, jako minule! Slyšíte, výsosti? :roll: Nechám tam klíče!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.11.23 13:58

Velikost klasicky

Mám 12,5/3,5 a samozřejmě jsem kvůli tomu neměl ještě holku, asi mám strach že jí to nebude stačit nebo mě poté všude pomluví ani nevim. Hehe co bych dal za to mít aspoň 16 🥲

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí