Velká únava na mateřské

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1484
2.8.25 19:16

Mela jsem to uplne stejne prosimte netlač na sebe a přečkej to za pul roku to bude uplne o něčem jinem začne chodit tak ji nebudeš muset nosit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.25 19:17

@Daniela-1224 asi jen, že se píše vstávat

• Citovat
  • Upravit
10911
2.8.25 19:18
@Anonymní píše: Více

Vzdyt to je v pravidlech, ze mas nejdrive hledat, zda uz podobna diskuze neexistuje, nez zalozis novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.25 19:20
@Anonymní píše: Více

A co je na tom spatne? Mela sem zalozit novou? Nechapu teda jestli je to teda spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
2.8.25 19:24
@Daniela-1224 píše: Více

Neni. Klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.25 19:29
@Al35 píše: Více

Co myslis tim uplne stejne? Taky unava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.25 19:29
@Tarena píše: Více

Aha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1484
2.8.25 21:42
@Daniela-1224 píše: Více
Únava i to nošení dítěte v 9 měsících fakt se to zlepší
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.25 11:12

@Al35 to doufam no je ji 6 mesicu a ma 8 kilo noseni teochu ustava ale v noci se budi hrozne unava hrozna z tpho pak rano bolesti svalu zad srdce mi pak boucha jak blazen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1484
5.8.25 16:32

@Daniela-1224 neboj zlepši..máš pejska chodíš pravidelně ven s kočárkem? Někdy je lepší když dítě spí se vyspat taky a s kočárkem jet když je vzhůru i když řve..aspoň se unaví a když doma spí tak taky zalehnout..kolegyně v tomto stavu co jsi ty chodila od narození do práce s dítětem a dělá účetní ta byla teprve hotová.. :srdce: :kytka: hodně sil přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.25 16:37

@Al35 moc dekuju ja chodim obcas o vikendu vypomahat jen do restaurace moje prace zdravotnictvi nepripada ted v uvahu :? rada bych zalehla kdyz spi ale mam jeste 4 letou dračici takže to né vždy jde 🙂 jen me zajimalo jestli to nekoho taky terorizuje jako me za unava a dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.25 16:38

@Al35 chodím pravidelně ven s kočarem i ze psem 😂 ❤️ snazim se kazdy den ne vzdy to jde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.25 07:19
@Lonette píše: Více

Hah😅 únava… jedno velké téma u mě v hlavě
Syn 4 měsíce
V noci jí co 1.5hodiny, chodí spát mezi 19-20 a ráno v půl 6 už je zase vzhůru😅 😅 jentak mimochodem mám macíka, váží skoro už 9kg😅 😅
No nicméně ať jen nekňourám a můžu se trošku pochválit? Hodně jsem se s únavou naučila pracovat, nebo se spíš nějak naprogramovala a zvládám fakt vše.
Hlídání mám tak 1× týdně na 2-3 hodiny. Ale jinak uklizeno, uvařeno, a se synem venku taky stíhám být. Neříkám že je doma naklizeno jak v hotelu a je… ale první 2 měsíce byli zoufalé.. já byla zoufalá. Teplé jídlo jsme měli tak 1× týdně, o úklidu nemluvím.
Syn je také dost kontaktní, ale pokládám si v baráku tam kde zrovna jsem + střídám s nosítkem aby na mě furt viděl a nějak to jde. Ale taky né vždy, každý má své dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.25 07:27
@Maminka Miška píše: Více

Zakladatelko, odjeďte celá rodina někam na víkend, jiné místo občas dětem přispěje k lepšímu spánku. Snaž se tvojí ratolest přes den hodně zaměstmat. U nás třeba funguje já tomu říkám „cirkus“ zapnu malýmu všechny hračky co dělaj zvuk, a on vydrží 15 minut jentak se rozhlížet a koukat na cirkus😅 😅 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí