Velké přibírání na váze po porodu

Anonymní
23.12.13 20:26

Velké pribirani na vaze po porodu

Ahoj, jsem 10 měsíců po porodu a od te doby jsem pribrala skoro 10 kg, v těhotenství jsem pribrala jen 4 kg, co to je toto ze pribiram az ted? mate to taky tak nejaka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sissi79
23.12.13 20:28

Co cukrovka? Nemělas těhotenskou cukrovku? Mohla by se vrátit :think:

• Citovat
  • Upravit
koprovka89
23.12.13 20:30

Měla jsem to u prvního a mám to i teď. Podle mě, nebo alespoň u mě je to z málo pohybu :nevim: Mám docela dost fyzicky náročné povolání, kde se dost neběhám a mateřská je proti tomu procházka růžovým sadem a velká nuda :mrgreen: Taky mě to štve, skoro rok od porodu a jsem jak vepřík :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.13 20:31

@sissi79 právě, ze nemela :-)

• Citovat
  • Upravit
2206
23.12.13 20:31

Nech si vyšetřit štítnou žlázu, mně se rozjla hypofunkce po prvním těhotenství.
Kojíš? Někomu prostě tělo funguje tak, že při kojení nehubne, ale naopak má tendence ukládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.13 20:32

@Bertolina11 ok zkusim s tou štítnou žlázou a nekojim uz dlouho

• Citovat
  • Upravit
406
23.12.13 20:33

Já jsem hodně po porodu přibrala díky antikoncepci, nechala jsem si píchat co tři měsíce injekce a přibrala jsem po tom 7 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
23.12.13 20:34

Stres, nebo oproti předtím leháro, štítnà žláza, nepřestalas kojit?

• Citovat
  • Upravit
sissi79
23.12.13 20:35

Nech si udělat pořádný rozbor krve s uvidíš ;)

• Citovat
  • Upravit
3241
23.12.13 20:37

Já jsem to tak měla nebo spíše mám, všichni hubli a já přibývala, je to roky od porodu a mám kg navíc, nejím, sportuju, žláza ok. Je to hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.13 20:39

Me hlavně přijde ze mam porad vetsi chut k jidlu, porad bych neco jedla, v tehotenstvi to tak nebylo :-(

• Citovat
  • Upravit
29577
23.12.13 20:43
@Anonymní píše:
Me hlavně přijde ze mam porad vetsi chut k jidlu, porad bych neco jedla, v tehotenstvi to tak nebylo :-(

tak jestli se pořád něčím cpeš, tak není divu :lol: Začni se zajímat o správnou výživu a zpoj pohyb, půjde to dolů jedna básen´. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.13 20:45

@berry4 neee nejim zas tolik, jen jsem psala ze mam furt hlad ale to nezn. ze se hned jdu najist

• Citovat
  • Upravit
29577
23.12.13 20:49
@Anonymní píše:
@berry4 neee nejim zas tolik, jen jsem psala ze mam furt hlad ale to nezn. ze se hned jdu najist

Ono nejde o to kolik, ale CO jíš. A kdy. Já taky po první holce mělapocit, že zas tolik nejím a ejhle, váha mi skočila z minus deseti po porodu na plus patnáct 8o Až pohyb a srovnání stravy mi zase kila srovnali tam, kam jsem potřebovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
23.12.13 20:50
@Anonymní píše:
@berry4 neee nejim zas tolik, jen jsem psala ze mam furt hlad ale to nezn. ze se hned jdu najist

jenže máš hlad protože nemáš správný jídelníček. a když tělo hladoví tak je to jak kdyby ses přežírala. podle mě není žádný zdravotní problém, ale spíš špatné stravovací návyky. já po prvním porodu nabrala 6 kilo i když jsem kojila. když jsem začala opravdu správně jíst tak jsem za 3 měsíce zhubla 9 kil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková