Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Co cukrovka? Nemělas těhotenskou cukrovku? Mohla by se vrátit ![]()
Měla jsem to u prvního a mám to i teď. Podle mě, nebo alespoň u mě je to z málo pohybu
Mám docela dost fyzicky náročné povolání, kde se dost neběhám a mateřská je proti tomu procházka růžovým sadem a velká nuda
Taky mě to štve, skoro rok od porodu a jsem jak vepřík ![]()
Nech si vyšetřit štítnou žlázu, mně se rozjla hypofunkce po prvním těhotenství.
Kojíš? Někomu prostě tělo funguje tak, že při kojení nehubne, ale naopak má tendence ukládat.
Já jsem hodně po porodu přibrala díky antikoncepci, nechala jsem si píchat co tři měsíce injekce a přibrala jsem po tom 7 kg
Stres, nebo oproti předtím leháro, štítnà žláza, nepřestalas kojit?
Já jsem to tak měla nebo spíše mám, všichni hubli a já přibývala, je to roky od porodu a mám kg navíc, nejím, sportuju, žláza ok. Je to hrozné.
Me hlavně přijde ze mam porad vetsi chut k jidlu, porad bych neco jedla, v tehotenstvi to tak nebylo ![]()
@Anonymní píše:
Me hlavně přijde ze mam porad vetsi chut k jidlu, porad bych neco jedla, v tehotenstvi to tak nebylo
tak jestli se pořád něčím cpeš, tak není divu
Začni se zajímat o správnou výživu a zpoj pohyb, půjde to dolů jedna básen´. ![]()
@berry4 neee nejim zas tolik, jen jsem psala ze mam furt hlad ale to nezn. ze se hned jdu najist
@Anonymní píše:
@berry4 neee nejim zas tolik, jen jsem psala ze mam furt hlad ale to nezn. ze se hned jdu najist
Ono nejde o to kolik, ale CO jíš. A kdy. Já taky po první holce mělapocit, že zas tolik nejím a ejhle, váha mi skočila z minus deseti po porodu na plus patnáct
Až pohyb a srovnání stravy mi zase kila srovnali tam, kam jsem potřebovala ![]()
@Anonymní píše:
jenže máš hlad protože nemáš správný jídelníček. a když tělo hladoví tak je to jak kdyby ses přežírala. podle mě není žádný zdravotní problém, ale spíš špatné stravovací návyky. já po prvním porodu nabrala 6 kilo i když jsem kojila. když jsem začala opravdu správně jíst tak jsem za 3 měsíce zhubla 9 kil
Ahoj, jsem 10 měsíců po porodu a od te doby jsem pribrala skoro 10 kg, v těhotenství jsem pribrala jen 4 kg, co to je toto ze pribiram az ted? mate to taky tak nejaka?