Velmi malá výdrž při sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37287
2.2.26 22:53
@Veselej kluk píše: Více

Ty kokso, tak u mě to bylo vždy opačně, a málokdy mě samotný sex vzrušil až k vyvrcholení. Vždy jsem se musel nějak „nabudit“ a pak to už bylo rychlé a doslova za pár sekund až minut, ale předtím jsem to mohl „držet“ desítky minut. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.26 23:14

Tak můj přítel to dělá tak, že vždycky, když cítí, že to na něj jde, tak přestane, vyleze ze mě, uspokojuje mě, dá si chvíli pauzu a zase jedeme dál. takhle to vydrží klidně půl hodiny.

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
2.2.26 23:19
@Anonymní píše: Více

A cítí se ve svém těle jako muž?

• Citovat
  • Upravit
16359
2.2.26 23:34
„Vyleze ze mě.” :mrgreen:
Rozumím… Ale tak to dělají muži, kteří svoje vyvrcholení umějí už přece jen nějak ukočírovat. :P
Kdežto v případě partnera zakladatelky, bude nejspíš problém někde úplně jinde…
Taky jsem kdysi takového partnera měla a ačkoliv jsem se ho zpočátku snažila pochopit, tak jsem to postupem času přestávala dávat. Bohužel…
Už jsem ztrácela veškerou chuť, se do nějakých sexuálních hrátek vůbec pouštět. Protože jsem víc času strávila v koupelce, než při milování s ním. Bylo to jak rozkoukanej film bez konce. :nevim:
To už jsem si snad raději měla pustit něco hezkýho v telce, než se opakovaně snažit o nedosažitelné…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37287
3.2.26 00:44

A proč musí z Tebe vylézt? Stačí myslet na něco neutrálního anebo dokonce méně příjemného, případně směšného (třeba jak ta chudák holka u toho funí ;) :jazyk: ) a vzrušení ustoupí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
3.2.26 00:53
@jege píše: Více

Ale pak by se zase mohl cítit ztracen, tak malý ve velkém, zhasnutém tunelu.

• Citovat
  • Upravit
16359
3.2.26 00:59

@jege @Vodnář-u-Topolu
Teda, no že se nestydíte, pánové… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.26 01:46

@Lil Kitkatt Samozřejmě. Když to čtu, uplně jak kdyby to byl můj příspěvek o mém partnerovi. Má to odjakživa, jsme spolu 15 let. Je to předčasná ejakulace.

• Citovat
  • Upravit
107090
3.2.26 06:34

To je zvláštní…asi té vzrušuje úplně něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107090
3.2.26 06:34
@Černá Madonna píše: Více

Tak to znám moc dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107090
3.2.26 06:35

Tak to je pak o ničem ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
3.2.26 08:04

Předčasná ejakulace je do minuty, průměrný čas do ejakulace je 3-7 minut. Takže nejste mimo průměr, naopak příspěvky o půlhodinové souloži zní jako nerealistické péčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.2.26 08:40

Tak já tím trpím též. Ale v poloze na zádech jsem se přeci jenom za poslední rok to naučil trochu zvládnout a vydržet déle. Pokud jsem aktivní, tak 20-30 sekund max. Když spíše pasivnější, tak už je to v minutách. Prezervativ ani znecitlivující lubrikanty nepomohly. Pokud ti nevadí používání pomůcek a nekoitálních praktik, tak myslím, že to není s tvým partnerem až tak zlé…
Antidepresiva bych z tohoto důvodu nebral, i když svou ženu miluji. Nikdo neví, co to provede s psychikou za delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.26 09:07
@Venetia píše: Více

Kamarad rikal, ze aby to oddalil, mysli na tu nejskaredsi holku ze tridy. Bizar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107090
3.2.26 09:21
@po-Zoro-vatel píše: Více

O téhle taktice vím, ale přijde mi to pak zbytečne se věnovat sexu, když si to neužívám a myslím na vše možné mimo.
Pak chlapi nadvají, že u toho ženské myslí co je potřeba udělat a přitom děláte to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová