Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veselej kluk píše: Více
Ty kokso, tak u mě to bylo vždy opačně, a málokdy mě samotný sex vzrušil až k vyvrcholení. Vždy jsem se musel nějak „nabudit“ a pak to už bylo rychlé a doslova za pár sekund až minut, ale předtím jsem to mohl „držet“ desítky minut.
![]()
Tak můj přítel to dělá tak, že vždycky, když cítí, že to na něj jde, tak přestane, vyleze ze mě, uspokojuje mě, dá si chvíli pauzu a zase jedeme dál. takhle to vydrží klidně půl hodiny.
@Anonymní píše: Více„Vyleze ze mě.”
@Anonymní píše: Více
A proč musí z Tebe vylézt? Stačí myslet na něco neutrálního anebo dokonce méně příjemného, případně směšného (třeba jak ta chudák holka u toho funí
) a vzrušení ustoupí. ![]()
@jege píše: Více
Ale pak by se zase mohl cítit ztracen, tak malý ve velkém, zhasnutém tunelu.
@Lil Kitkatt Samozřejmě. Když to čtu, uplně jak kdyby to byl můj příspěvek o mém partnerovi. Má to odjakživa, jsme spolu 15 let. Je to předčasná ejakulace.
@jege píše: Více
To je zvláštní…asi té vzrušuje úplně něco jiného
@Anonymní píše: Více
Předčasná ejakulace je do minuty, průměrný čas do ejakulace je 3-7 minut. Takže nejste mimo průměr, naopak příspěvky o půlhodinové souloži zní jako nerealistické péčko
Tak já tím trpím též. Ale v poloze na zádech jsem se přeci jenom za poslední rok to naučil trochu zvládnout a vydržet déle. Pokud jsem aktivní, tak 20-30 sekund max. Když spíše pasivnější, tak už je to v minutách. Prezervativ ani znecitlivující lubrikanty nepomohly. Pokud ti nevadí používání pomůcek a nekoitálních praktik, tak myslím, že to není s tvým partnerem až tak zlé…
Antidepresiva bych z tohoto důvodu nebral, i když svou ženu miluji. Nikdo neví, co to provede s psychikou za delší dobu.
@Venetia píše: Více
Kamarad rikal, ze aby to oddalil, mysli na tu nejskaredsi holku ze tridy. Bizar.
@po-Zoro-vatel píše: Více
O téhle taktice vím, ale přijde mi to pak zbytečne se věnovat sexu, když si to neužívám a myslím na vše možné mimo.
Pak chlapi nadvají, že u toho ženské myslí co je potřeba udělat a přitom děláte to samé.