Velmi malá výdrž při sexu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.2.26 19:31

Velmi malá výdrž při sexu

Ahoj.
Potřebovala bych (i můj přítel) poradit ohledně malé výdrže při sexu. :D Jsme spolu přes 2 roky, ale do teď vlastně sex trvá tak 3 minuty MAXIMÁLNĚ. Hodněkrát se stává, že to vlastně není ani minuta. Druhé kolo trvá už třeba 3 minuty? Předehry k tomu nepočítám, protože já vlastně předehru příteli dělat moc ani nemůžu, jinak by na sex nedošlo :D To, že on dělá předehru mně, je sice fajn, ale k orgasmu mě to nedovede a nebaví mě to tolik jako ten samotný sex, který je ale bohužel dost krátký. Samozřejmě chápu, že se to stát může každýmu a nemám s tím vůbec problém. Určitě se s holkama shodneme, že nám to i polichotí :kytka: Ale když je to takhle vlastně pořád, někdy mě to štve, protože se pořádně nevybouřím :D Nevíte někdo jestli je to normální, a případně co s tím? Rady jako aby si udělal předtím dobře jsme zkoušeli, a nepomáhá to :D Přítel tvrdí, že se mu prostě hodně líbím, ale jak jsem zmiňovala, už je to přes 2 roky. NA začátku jsem to chápala, ale po té době bych čekala že už si zvykne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10130
2.2.26 19:38

Zkuste používat kondom. Nebo ráno jen na rychlovku a večer si to rozdat znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.26 19:43
@xsaleen píše: Více

Zkoušeli jsme. Kondom to prodlouží taky tak o 1-2 minuty. A ikdyž si dáme víc čísel po sobě, stejně to nepomáhá :D

• Citovat
  • Upravit
911
2.2.26 19:49
@Anonymní píše: Více

Tak zezadu, potmě, nebo ať má zavřené oči, třeba když tě neuvidí, tak to bude trvat dýl? A pak taky kolo třetí, čtvrté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5623
2.2.26 19:53

Nechci ti kazit radost, ale po dvou letech a při několika kolech to není o tom, že se mu moc líbíš, ale že trpí předčasnou ejakulací. Zkušenosti nemám, mě by to nevyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
2.2.26 20:04

Kdysi jsem s někým takovým krátce chodila a říkal, že snad antidepresiva by měla pomoci, jako vedlejší efekt, protože snižují chuť na sex. Ale vztah trval podobně krátce jako sex, takže jsem to dál už neřešila :oops: Byl by ochotný to řešit třeba u sexuologa? Ne proto, že by to byl nějaký obrovský problém, ale protože ten by měl být nejinformovanější, co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.2.26 20:28

Lubrikační gely, nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2989
2.2.26 20:30
@Callista píše: Více

Antidepresiva z něj taky můžou udělat impotenta nebo nedosáhne orgasmu vůbec, případně s velkými obtížemi. Některá mohou celkově snížit libido na nulu, tedy ne „delší sex“, ale žádný sex. O dopadu na psychiku jeho i její radši nemluvit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
2.2.26 20:30

Lékař..
Tím, že se mu moc líbíš, to nebudeš pokud mu není 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3846
2.2.26 20:37

Antidepresiva dost často prodlouží cestu k orgasmu, ale:

• ne každému
  • brát kvůli tomuhle antidepresiva je docela masakr, nejsou to lentilky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3846
2.2.26 20:43

Jako chlap s dobrým libidem chápu, co přítel prožívá. Tohle je potřeba se naučit, jde to, ale chce to trochu sebedisciplíny a tréninku. V principu je potřeba dostat se těsně k vrcholu a tam to (zavčas) zarazit (mentálně, fyzicky). Člověk se tím dostane přes ten intenzivní pocit a pak to jde klidně půl hodiny. Nevím jak to popsat, ale je to jako by orgasmus proběhl (dojde následně k otupění) ale on neproběhne.

Jsou na to různé techniky cvičení, jako silný stisk před vrcholem v rámci masturbace. Po čase se to člověk naučí jen mentálně. Tohle by měli vyučovat v sexuální výchově! :D

Od chvíle co jsem se to naučil jsem nikdy neměl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35429
2.2.26 20:57

Má předčasnou ejakulaci, s tím mu pomůže jedině doktor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
2.2.26 21:35
@Anonymní píše: Více

Ať si jde před sexem zaběhat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.26 21:45