Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkuste používat kondom. Nebo ráno jen na rychlovku a večer si to rozdat znova
@xsaleen píše: Více
Zkoušeli jsme. Kondom to prodlouží taky tak o 1-2 minuty. A ikdyž si dáme víc čísel po sobě, stejně to nepomáhá ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak zezadu, potmě, nebo ať má zavřené oči, třeba když tě neuvidí, tak to bude trvat dýl? A pak taky kolo třetí, čtvrté…
Nechci ti kazit radost, ale po dvou letech a při několika kolech to není o tom, že se mu moc líbíš, ale že trpí předčasnou ejakulací. Zkušenosti nemám, mě by to nevyhovovalo.
Kdysi jsem s někým takovým krátce chodila a říkal, že snad antidepresiva by měla pomoci, jako vedlejší efekt, protože snižují chuť na sex. Ale vztah trval podobně krátce jako sex, takže jsem to dál už neřešila
Byl by ochotný to řešit třeba u sexuologa? Ne proto, že by to byl nějaký obrovský problém, ale protože ten by měl být nejinformovanější, co s tím.
@Callista píše: Více
Antidepresiva z něj taky můžou udělat impotenta nebo nedosáhne orgasmu vůbec, případně s velkými obtížemi. Některá mohou celkově snížit libido na nulu, tedy ne „delší sex“, ale žádný sex. O dopadu na psychiku jeho i její radši nemluvit..
Lékař..
Tím, že se mu moc líbíš, to nebudeš pokud mu není 15.
@Callista píše: Více
Antidepresiva dost často prodlouží cestu k orgasmu, ale:
Jako chlap s dobrým libidem chápu, co přítel prožívá. Tohle je potřeba se naučit, jde to, ale chce to trochu sebedisciplíny a tréninku. V principu je potřeba dostat se těsně k vrcholu a tam to (zavčas) zarazit (mentálně, fyzicky). Člověk se tím dostane přes ten intenzivní pocit a pak to jde klidně půl hodiny. Nevím jak to popsat, ale je to jako by orgasmus proběhl (dojde následně k otupění) ale on neproběhne.
Jsou na to různé techniky cvičení, jako silný stisk před vrcholem v rámci masturbace. Po čase se to člověk naučí jen mentálně. Tohle by měli vyučovat v sexuální výchově! ![]()
Od chvíle co jsem se to naučil jsem nikdy neměl problém.
Ahoj.
Jsme spolu přes 2 roky, ale do teď vlastně sex trvá tak 3 minuty MAXIMÁLNĚ. Hodněkrát se stává, že to vlastně není ani minuta. Druhé kolo trvá už třeba 3 minuty? Předehry k tomu nepočítám, protože já vlastně předehru příteli dělat moc ani nemůžu, jinak by na sex nedošlo
To, že on dělá předehru mně, je sice fajn, ale k orgasmu mě to nedovede a nebaví mě to tolik jako ten samotný sex, který je ale bohužel dost krátký. Samozřejmě chápu, že se to stát může každýmu a nemám s tím vůbec problém. Určitě se s holkama shodneme, že nám to i polichotí
Ale když je to takhle vlastně pořád, někdy mě to štve, protože se pořádně nevybouřím
Nevíte někdo jestli je to normální, a případně co s tím? Rady jako aby si udělal předtím dobře jsme zkoušeli, a nepomáhá to
Přítel tvrdí, že se mu prostě hodně líbím, ale jak jsem zmiňovala, už je to přes 2 roky. NA začátku jsem to chápala, ale po té době bych čekala že už si zvykne? 
Potřebovala bych (i můj přítel) poradit ohledně malé výdrže při sexu.