Venku často neposlouchá a musím jít tam, kam chce

314
24.2.16 15:46

Venku často neposlouchá a chce jít tam kam on chce

Holky taky to tak nekdo mate? Nasmalej ma dva roky a osm mesicu, tak se snazim zrusit uplne kocar.Uz jsem chtela driv, ale skoro rok uz mame obdobi vzdoru a cesta s nim bez kocaru by byla boj a nikam bych nedosla.Nema ani problem fyzicky to ujit, i kdyz jednu dobu chtel taky porad nosit od manzela, ale ted uz ne.Spis uz jsem na netvy z toho, ze me velmi rad smeruje kam chce on.Tak se dost casto za ruku pretahujem kdyz odbocuje tam kam chce. Samozrejme s revem a pak si zacne sedat.Ma 20kg takze zadna sranda.Dnes jsme sli tak pres kilometr na hriste.Po ceste scena ze chce na salinu.No a pak zas scena zpet ze uz z hriste jdeme, kdyz on si chce hrat.Tak jsme ho s manzelem vlekli za ruce.Ja zas z toho cela otravena. Manzel uz se tesi na ukonceni dovolene :mrgreen: :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2780
24.2.16 16:12

Tak toto jsem řešila před rokem, teď má 2r 6m a už je vycepovaný. Nerad chodí za ruku, ale řeknu kam jdem a po cestě mu říkám směr. U něj je spíš problém, že nejde normálně vedle mě, ale tam proběhne příkopem, tam vyleze na schody, nebo do trávy. Ale jde se mnou stejným směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
24.2.16 16:14

Tenkrát měl 10 kilo, tak jsem ho drapla pod paži a odnesla. Teďka prostě řeknu že jdu sama a on beze mě nevydrží a utíká za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
24.2.16 16:16

@jezevinka mam neco podobneho, jen s tim rozdilem, ze muj syn vazi necelych 12 kilo, takze manipulace s nim je lehci ;-) posledni dny je to lepsi, dokonce je s nim i mozna domluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.2.16 16:20

Skoro bych i řekla, že tu chůzi bez kočáru začínáte trénovat docela pozdě :think: Jinak to znám taky, ale prostě nepolevím a hotovo. Samozřejmě že se občas vzteká, občas se se mnou přetahuje tak, že si potom stěžuje, že ho ta ruka bolí, ale já ho prostě nepustím a ať se mu to líbí nebo, tak jde mým směrem.

• Citovat
  • Upravit
21311
24.2.16 16:26

Mam tedy zatim jen 18 měsíčního, ale ted jsme zavedli ksirky a super. Ma pocit volnosti, ale nezdrhne mi a dobre se koriguje kam se vydá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
24.2.16 16:28

@Tunrida no uz samozrejme zkousime trenovat od roku a pul treba.Ale prevazoval kocar.Ted jsem ho uz fakt schovala do sklepa.ze si ani nevrzne.Spis jsem ho vyuzivala na delsi trasu ci obchod a mesto. V obchode se s nim driv vubec nedalo.To si valil vesele vsude kde chtel.Je blbe ze si zacne sedat na zem kdyz nechce jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
24.2.16 16:29

@Lidym no to na nej driv platilo.Ted mu to je fuk. Klidne se otoci a vali kam chce on.Tak ho tam nemuzu nechat. Vsude auta a silnice chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.2.16 16:30

@jezevinka No a ty ho vodíš teda za ruku nebo ho necháváš jít samotnýho?

• Citovat
  • Upravit
314
24.2.16 16:31

@Tichošlápek no kdyby byl tak malej tak by to slo.Ale ma dvacet kilo a pres metr.To bych musela mit postroj na koně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
24.2.16 16:33

@Tunrida jednu dobu sel za ruku.Ted me furt odstrkuje ze chce sam.Za ruku uz ho vlecu kdyz je krize nebo silnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.2.16 16:39

@jezevinka Tak ho voď za ruku pořád, ať si zvyká, že chodí s tebou. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2780
24.2.16 16:44

Tak potom to vodítko na děti. O tom jsem jeden čas hodně uvažovala. I teď by se uplatnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.2.16 16:54

Tak mu dej odrážedlo, posad´ho at´jede. A cestu koriguj ty.On uvidí chodník a pojede po něm. Bude to rychlejší a bez nervů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
24.2.16 16:59

@berry4 odrazedlo obcas jezdi.Ale ujede pul cesty a pak uz mi ho cpe ze nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie