Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle mě je to totální pitomina..jasně, každej se toho hned chytne, jak se vynoří nějaká teorie, ale dál už to pak nesleduje, když se někdo tý věci začne věnovat podrobněji. tohohle bych se nebála. jestli do nás někdy picne nějaká planetka či cokoli jinýho, nikdo nikdy přesně nespočítá, kolikrat už jsme se zpětně dozvěděli, ze kolem nás prolítl těsně asteroid..a když se to stane, stejne to těmahle vystrašenýma řečma neovlivnime.tak bych na to raději nemyslela a užívala si dál (relativně) bezstarostnyho života ![]()
@Laskonnka píše:
Pro některé je to asi hloupost, ale já jsem takový člověk, který věří snad všemuMyslíte si, že 21.12.2012 opravdu skončí svět?
![]()
Na 21. prosince 2012 totiž vychází poslední cyklus mayského kalendáře, po kterém nic nenásleduje. To inspirovalo řadu konspiračních teoretiků i autorů knih či filmových děl, aby teoretizovali, že tím již neexistující civilizace oznámila konec světa
Tenhle konec nám předpověděli Mayové. Svět, jak ho známe, podle nich přestane existovat tři dny před Štědrým dnem. Úderem půlnoci jejich kalendář přeskočí poprvé za pět tisíc let zpátky na nulu. Mayové prorokovali, že této chvíli bude předcházet celá série přírodních katastrof, jako jsou zemětřesení, záplavy, požáry a sesuvy půdy. Monstrózní tsunami mají zaplavovat celé kontinenty a pod městy se má otvírat země
Tohle by možná mělo brát lidstvo vážně, protože Mayové byli skvělí počtáři a uměli vypočítat i dráhy planet, které neviděli. Na druhou stranu, jejich potomci teď ujišťují, že všechno bude v pořádku. A také NASA už oznámila, že staří Mayové by jednoduše přetočili svůj kalendář na nulu a jelo by se dál. Ale objevily se i další předpovědi, podle nichž 21. prosince svět končí, protože exploduje celá galaxie, obrátí se geomagnetické čáry, Země se srazí s jakousi planetou Nibiru, bude zničena obrovskou supernovou nebo dojde k invazi Marťanů. Máme se tedy na co těšit. Ach, jo.![]()
![]()
![]()
Já už se bála, když měl přijít rok 2000
takže teď už na to prdím a bojím se leda, že moc v těhu přiberu
![]()
Tak třeba já na konec světa taky nevěřím. Spíš věřím tomu, že se příští rok zvýší zase DPH a všechno tak bude zase o něco dražší
Konec světa už měl být v roce 2000.A byl??Vůbec nechci zpochybňovat májskou kulturu, ale taky to byli jen lidé..ale stane se třeba něco jiného, jen si nedokážu představit, co by to mohlo být.
V létě jsme byli v Jeseníkách v jedné jeskyni. Říkala nám tam průvodkyně, že nějaký chlap se tam schovával v roce 2000,aby unikl konci světa. Sám se chtěl zachránit, ale zbytek lidí mu byl fuk ![]()
Tak já na konec světa taky nevěřím, ale nějaká změna asi přijde…Protože takhle to dál nejde
![]()
Zdravím,
příspěvky mimo téma jsem smazala, urážky tu nemají co dělat. Neumíte-li napsat opačný názor slušně, je lepší nepřispívat. Doufám, že bude diskuze pokračovat dále v poklidu.
Monika
Nevěřím ani náhodou. Ale věřím, že se jednou zničíme sami - špatné ovzduší, chemikálie místo jídla…
Jsem ráda, že jsou ty komentáře fuč, protože zakladatelka této diskuse nebyla ráda..
Upraveno administrátorem 26.10. 20.26 - urážky
Nevěřím, ale věřím na mimozemšťany, ježibabu a brouka pytlíka ![]()
Taky neverím a ani nechci verit, mam 20.12.2012 narozeniny a neee proste na to nemyslím
a chci ješte druhe mimčo
takže nechci a nebudu verit ![]()
@Marina8 píše:
Jsem ráda, že jsou ty komentáře fuč, protože zakladatelka této diskuse nebyla ráda..Upraveno administrátorem 26.10. 20.26 - urážky
Jako ani se jí nedivím..Taky by mě to naštvalo.. ![]()
@anabel9 píše:
Nevěřím ani náhodou. Ale věřím, že se jednou zničíme sami - špatné ovzduší, chemikálie místo jídla…
Přesně..Jestli se něco stane, můžeme si za to jedině sami..Myslím si, že nám příroda jasně dává najevo, že nás má dost(záplavy, zemětřesení a jiné přírodní katastrofy).Lidstvo se žene do záhuby samo.. ![]()
Ne neveřím..Jen si myslím, že na týhle planetě je spousty lidí co věří, a tak se i budou chovat, buoud pít, niř´čit vše, krást, budou sebevraždy bude to šílené, svět bude šílet..Ten den budou šílené zprávy…Nic to neznamená takových datumu tu už bylo..