Věříte partnerovi v péči o dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.10.16 11:23

Ja mojemu neverim, tak proto se synovi venuju na 90procent ja. Ikdyz jdu k lekari a on hlida tak sem na nervy. Radsi ho dam hlidat moji mame :nevim:.Nedavno byl s malym pritel venku a malem mu vbehnul pod auto, takze neverim mu opravnene. :?

• Citovat
  • Upravit
74217
31.10.16 11:39

My máme velký bazén decka se smí koupat samotné, ve smyslu, že já nebo tatka jim delam vedle na lehatku plavčíka nebo si vesim prádlo, dělam něco na zahradě, nejsem s nima furt ve vode. Ani po zahradě za deckama furt nechodime, mají volnost pohybu.
Jsou naučení, že pokud s nima nikdo není v bazénu skolkari a dokud byli menší musí mít kruh, vodu mají bez něj po krk. Kruh nemusí mít jen pokud tam s nima někdo je, to mají dovolené i skákat a potápět se. Bez kruhu smí být jen skolacka.
Mini kaluž vody v pidi bazenu jsem řešila, kdyz se tam koupali kolem roku a pili tu vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
31.10.16 11:45

@Kelsey Já to mám stejně. Na zahradu jezdíme k našim a má tam volnost pohybu. Chodí klidně i do křoví, za roh, kde na ni nevidím. Ale je spolehlivá v tom, že nedělá prostě kraviny, nikde neleze. Naši mají velký, nezabezpečený bazén a z toho mám strach i já. Dcera kolem něj ještě ráda běhá, takže to na mě jdou mdloby a fakt ji hlídám. Jinak ji za zadkem ale nestojím. Malý ráchací bazének až tolik nehlídám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí