Vezme mi sociálka dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
26.1.15 15:12
@asha píše:
O to nejde, je to jiny pripad. Mne jde o to, ze pisou o sebevrazde a ja se ptam: Kdy se stala? Zajima mne, jak dlouho trva, nez se takova vec zverejni. [/citac
Aha, tak to sorry, jinak o té sebevraždě opravdu nikde nic není. Je to divný..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.15 15:18
  • Citovat
  • Upravit
482
26.1.15 15:19

Holky, tuto diskuzi jsem zakládala já. Ne proto, aby se zde řešila pravdivost oné události, ale proto, že jsem byla v šoku z toho, že když budu mýt syna a můj muž půjde utřít dcerce zadek a dcerka v nevědomosti u doktorky nebo v obchodě utrousí, že ji taťka šahal na pipinu (při tom utírání) - jsou jí tři, tak ho člověk udá…a děti nám vezmou…jestli má sociální instituce opravdu taková práva a naše děti??? A děkuji Vám všem za vložení příspěvků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
26.1.15 15:20
@Anonymní píše:
@Aluse příspěvek výše for you

Super, práve se tady stává, že se rozjede vymyselene téma a zakladatelka pak zmizí a ukáže se, že to byl fake. takže dík za reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12874
26.1.15 15:22
@Janulin píše:
Holky, tuto diskuzi jsem zakládala já. Ne proto, aby se zde řešila pravdivost oné události, ale proto, že jsem byla v šoku z toho, že když budu mýt syna a můj muž půjde utřít dcerce zadek a dcerka v nevědomosti u doktorky nebo v obchodě utrousí, že ji taťka šahal na pipinu (při tom utírání) - jsou jí tři, tak ho člověk udá…a děti nám vezmou…jestli má sociální instituce opravdu taková práva a naše děti??? A děkuji Vám všem za vložení příspěvků.

A jak ví školy, že to bylo takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
26.1.15 15:24

@mag jaké školy myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
26.1.15 15:25

@Aluse už jsem přiznaná ;) Aby tu nedocházelo ke zmatkům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
26.1.15 15:26

Nemyslím si že je to vymysl, paní tam má videa a fotky, přejí ji tam upřímnou soustrast :,( tohle by si asi někdo nevymyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
26.1.15 15:27

@Ukulina Tak jak? Uz jste neco zjistila? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12874
26.1.15 15:28
@Janulin píše:
@mag jaké školy myslíš?

Promiň, myslela jsem, jak to víš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
26.1.15 15:31

@mag jo tak…jako sociální instituce…myslela jsem to obecně - jako dětskýho lékaře, sociální pracovníky a tak… bNemůžou to samozřejmě vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
26.1.15 15:32

Fb je evidentně založeno daleko dříve, přátel přes 70 :nevim: Asi to tedy bude pravda, je samozřejmě otázkou zda nešlo o problémovou rodinu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
482
26.1.15 15:33

@valkil někdo tu dokonce zmiňoval, že logopedka i soc.prac. podaly na maminku trestní oznámení za pomluvu či jak…uváděla jejich jména :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
@valkil píše:
Jen mě trochu matou vaše příspěvky, že je divné, že to není v médiích. Do toho nevidím, o to víc mi to přijde uvěřitelné. Média dostala v tomto případě stopku. Je to možné?

Co se stalo nebudu hodnotit, když nemám žádné podložené informace. Jen k tomuto příspěvku. Pracovně jsem se setkávala s odebraním dětí (ne přímo ale kolegyně ano), a taky vím o několika sebevraždách v našem kraji a nic z toho se v médiích neobjevilo. Proč by zrovna tohle mělo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
@valkil píše:
Jen mě trochu matou vaše příspěvky, že je divné, že to není v médiích. Do toho nevidím, o to víc mi to přijde uvěřitelné. Média dostala v tomto případě stopku. Je to možné?

Média nejsou řízeny státem, takže těžko. I když třeba policie nechce informovat, žeknou policie nechce informovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML