Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Vysvětlí mi někdo proč to rodina nechce medializovat? Nemělo by právě o tomhle vědět co nejvíc lidí, aby se dalo zabránit dalším takovým odebráním? Neměla by to rodina meidalizovat už jen proto aby jí veřejnost pomohla??
Asi žiju v jiným světě..
@BlueFairy píše:první Columbová se probudila
Poprvé jdu do „terénu“. ![]()
Zajímá mě, jestli je to hoax nebo pravda. Abych nebyla jako ti, co nevěřili na koncentráky. Toť vše. ![]()
@Ukulina píše:
Zavolám té známé. Nýrsko je prdelička a ona má přehled.
Jsem zvedava.Ona je to sice p.del sveta, ale vesnice o par baracich taky ne ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:@BlueFairy píše:
Ja si myslim, ze keby mal naturu zneuzivat decko, tak by urcite minimalne to decko poucil co moze/nemoze povedat, a nesamovrazdil by sa hnedAle tak ja som naivka, co predpoklada ze zle veci robia len ludia od podstaty zli s pokrivenym myslenim.
Třeba takový byl
ale nevylucovalo by sa to so samovrazdenim v priebehu tyzdna? Myslim, keby bol naozaj vinny, musel vediet ze to moze prasknut, a musel byt pripraveny na to, ze bude musiet reagovat - tudiz by ho to nemalo rozhodit natolko, aby to nezvladol a obesil sa.
@asha píše:
Prave. Jak dlouho trvalo zverejneni nejaky podobny kauzy?
Tady nejde o kauzu. Bavíme se o té sebevraždě.
Jako je pravda, že o sebevraždě jako takové, by se asi moc nepsalo (asi jen ty místní deníky atd.) a o odebrání dětí také ne. Ale českem teď hýbe kauza z Norska, plus sebevražda z důvodu odebrání dětí z nařčení za sexuální zneužívání…
Jak už někdo psal, jsme povaha česká, to už by se dááávno chytlo.
@Natálka26 píše:
Vysvětlí mi někdo proč to rodina nechce medializovat? Nemělo by právě o tomhle vědět co nejvíc lidí, aby se dalo zabránit dalším takovým odebráním? Neměla by to rodina meidalizovat už jen proto aby jí veřejnost pomohla??Asi žiju v jiným světě..
Na zacatku nechteli. Ty bys to udelala? Ve chvili kdy se snazis sehnat pravnika a vubec netusis, co te ceka?
Nevim, ale ja bych to fakt udelala, az kdybych videla, ze nic jinyho nepomuze. ![]()
@Natálka26 píše:
Vysvětlí mi někdo proč to rodina nechce medializovat? Nemělo by právě o tomhle vědět co nejvíc lidí, aby se dalo zabránit dalším takovým odebráním? Neměla by to rodina meidalizovat už jen proto aby jí veřejnost pomohla??Asi žiju v jiným světě..
Já si to umím představit. Medializovala bych to až jako poslední možnost. Nebo pokud bych neměla dost peněz na právní pomoc.
@Natálka26 píše:říkám si to samé
@Anonymní píše:
Jsem zvedava.Ona je to sice p.del sveta, ale vesnice o par baracich taky ne
Vím
@Bábi Zlopočasná píše:
ale nevylucovalo by sa to so samovrazdenim v priebehu tyzdna? Myslim, keby bol naozaj vinny, musel vediet ze to moze prasknut, a musel byt pripraveny na to, ze bude musiet reagovat - tudiz by ho to nemalo rozhodit natolko, aby to nezvladol a obesil sa.
Pachatelé nikdy nepočítají s tím, že budou odhaleni.
@BlueFairy píše:
Tady nejde o kauzu. Bavíme se o té sebevraždě.
Jako je pravda, že o sebevraždě jako takové, by se asi moc nepsalo (asi jen ty místní deníky atd.) a o odebrání dětí také ne. Ale českem teď hýbe kauza z Norska, plus sebevražda z důvodu odebrání dětí z nařčení za sexuální zneužívání…Jak už někdo psal, jsme povaha česká, to už by se dááávno chytlo.
On se zabil v patek. Je pondeli. Pres vikend v mistnim platku asi nebude ani noha a teprv ted se rozjizdi, tipuju.
@Bábi Zlopočasná ale jako jinak tě chápu, asi bych měla stejný názor, kdybych tomu alespoň malinko věřila.
Čím víc to čtu, tím méně věrohodné se mi to zdá… už jen to, že kdyby se mi manžel chtěl jít oběsit, tak bych neseděla u pc a nepsala na facebook něco o tom, že se šel oběsit a v tuto chvíli právě umírá… asi bych byla u něho a vší silou bych se mu snažila v tom zabránit…
A taky se mi nezdá ta rychlost, že by ve čtvrtek sebrali děti a v pátek, aniž by podnikl otec jakékoliv pokusy o vyvrácení nařčení, šel a hodil si mašli… pokud by necítil vinu…
Příspěvek upraven 26.01.15 v 14:22
@asha píše:
Na zacatku nechteli. Ty bys to udelala? Ve chvili kdy se snazis sehnat pravnika a vubec netusis, co te ceka?
Nevim, ale ja bych to fakt udelala, az kdybych videla, ze nic jinyho nepomuze.
zas je pravda že pokud je to jen týden staré tak hned určitě do toho zatahovat média by nikdo nechtěl a ted hned po smrti manžela asi taky ne, podle mě to musí chvíli uzrát ![]()
Holky, staci vyhledat fcb jeji sestry, pise, ze se zhroutila..v takovem stavu tezko bude resit medializaci…ja myslim, zetim, jak se to siri po fcb, ze se toho nejaky pisalek ujme.ono jde o dost tenky led, deti, podezreni na zneuzivani, sebevrazda..