Vezme mi sociálka dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6623
26.1.15 14:16

Vysvětlí mi někdo proč to rodina nechce medializovat? Nemělo by právě o tomhle vědět co nejvíc lidí, aby se dalo zabránit dalším takovým odebráním? Neměla by to rodina meidalizovat už jen proto aby jí veřejnost pomohla??

Asi žiju v jiným světě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
26.1.15 14:17
@BlueFairy píše: :lol: první Columbová se probudila :D

Poprvé jdu do „terénu“. :mrgreen:
Zajímá mě, jestli je to hoax nebo pravda. Abych nebyla jako ti, co nevěřili na koncentráky. Toť vše. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.15 14:17
@Ukulina píše:
Zavolám té známé. Nýrsko je prdelička a ona má přehled. ;)

Jsem zvedava.Ona je to sice p.del sveta, ale vesnice o par baracich taky ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26.1.15 14:18
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja si myslim, ze keby mal naturu zneuzivat decko, tak by urcite minimalne to decko poucil co moze/nemoze povedat, a nesamovrazdil by sa hned :think:Ale tak ja som naivka, co predpoklada ze zle veci robia len ludia od podstaty zli s pokrivenym myslenim.
@BlueFairy píše:
Třeba takový byl :nevim:

ale nevylucovalo by sa to so samovrazdenim v priebehu tyzdna? Myslim, keby bol naozaj vinny, musel vediet ze to moze prasknut, a musel byt pripraveny na to, ze bude musiet reagovat - tudiz by ho to nemalo rozhodit natolko, aby to nezvladol a obesil sa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
@asha píše:
Prave. Jak dlouho trvalo zverejneni nejaky podobny kauzy?

Tady nejde o kauzu. Bavíme se o té sebevraždě.
Jako je pravda, že o sebevraždě jako takové, by se asi moc nepsalo (asi jen ty místní deníky atd.) a o odebrání dětí také ne. Ale českem teď hýbe kauza z Norska, plus sebevražda z důvodu odebrání dětí z nařčení za sexuální zneužívání…

Jak už někdo psal, jsme povaha česká, to už by se dááávno chytlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@Natálka26 píše:
Vysvětlí mi někdo proč to rodina nechce medializovat? Nemělo by právě o tomhle vědět co nejvíc lidí, aby se dalo zabránit dalším takovým odebráním? Neměla by to rodina meidalizovat už jen proto aby jí veřejnost pomohla??Asi žiju v jiným světě..

Na zacatku nechteli. Ty bys to udelala? Ve chvili kdy se snazis sehnat pravnika a vubec netusis, co te ceka?
Nevim, ale ja bych to fakt udelala, az kdybych videla, ze nic jinyho nepomuze. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
@Natálka26 píše:
Vysvětlí mi někdo proč to rodina nechce medializovat? Nemělo by právě o tomhle vědět co nejvíc lidí, aby se dalo zabránit dalším takovým odebráním? Neměla by to rodina meidalizovat už jen proto aby jí veřejnost pomohla??Asi žiju v jiným světě..

Já si to umím představit. Medializovala bych to až jako poslední možnost. Nebo pokud bych neměla dost peněz na právní pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
26.1.15 14:19
@Natálka26 píše:
říkám si to samé :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
26.1.15 14:19
@Anonymní píše:
Jsem zvedava.Ona je to sice p.del sveta, ale vesnice o par baracich taky ne :mrgreen:

Vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.1.15 14:20
@Bábi Zlopočasná píše:
ale nevylucovalo by sa to so samovrazdenim v priebehu tyzdna? Myslim, keby bol naozaj vinny, musel vediet ze to moze prasknut, a musel byt pripraveny na to, ze bude musiet reagovat - tudiz by ho to nemalo rozhodit natolko, aby to nezvladol a obesil sa.

Pachatelé nikdy nepočítají s tím, že budou odhaleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@BlueFairy píše:
Tady nejde o kauzu. Bavíme se o té sebevraždě.
Jako je pravda, že o sebevraždě jako takové, by se asi moc nepsalo (asi jen ty místní deníky atd.) a o odebrání dětí také ne. Ale českem teď hýbe kauza z Norska, plus sebevražda z důvodu odebrání dětí z nařčení za sexuální zneužívání…Jak už někdo psal, jsme povaha česká, to už by se dááávno chytlo.

On se zabil v patek. Je pondeli. Pres vikend v mistnim platku asi nebude ani noha a teprv ted se rozjizdi, tipuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373

@Bábi Zlopočasná ale jako jinak tě chápu, asi bych měla stejný názor, kdybych tomu alespoň malinko věřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
26.1.15 14:21

Čím víc to čtu, tím méně věrohodné se mi to zdá… už jen to, že kdyby se mi manžel chtěl jít oběsit, tak bych neseděla u pc a nepsala na facebook něco o tom, že se šel oběsit a v tuto chvíli právě umírá… asi bych byla u něho a vší silou bych se mu snažila v tom zabránit…
A taky se mi nezdá ta rychlost, že by ve čtvrtek sebrali děti a v pátek, aniž by podnikl otec jakékoliv pokusy o vyvrácení nařčení, šel a hodil si mašli… pokud by necítil vinu…

Příspěvek upraven 26.01.15 v 14:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
26.1.15 14:21
@asha píše:
Na zacatku nechteli. Ty bys to udelala? Ve chvili kdy se snazis sehnat pravnika a vubec netusis, co te ceka?
Nevim, ale ja bych to fakt udelala, az kdybych videla, ze nic jinyho nepomuze. :nevim:

zas je pravda že pokud je to jen týden staré tak hned určitě do toho zatahovat média by nikdo nechtěl a ted hned po smrti manžela asi taky ne, podle mě to musí chvíli uzrát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.15 14:22

Holky, staci vyhledat fcb jeji sestry, pise, ze se zhroutila..v takovem stavu tezko bude resit medializaci…ja myslim, zetim, jak se to siri po fcb, ze se toho nejaky pisalek ujme.ono jde o dost tenky led, deti, podezreni na zneuzivani, sebevrazda..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML