Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@BlueFairy já ale nehodnotila, jestli to udělal nebo ne. Myslela jsem to v reakci na to, že tu někdo psal, že to je hoax. Podle fotek se to opravdu stalo.
Druhá věc je, jestli to udělal. Sebevražda na to ukazovat může, ale taky mohl být jen hodně labilní, nebo třeba jednoduchý - viděl, že když se zabije, plačící děti se vrátí k plačící matce ![]()
@Moucharda píše:
Hoax…
Neni to hoax, opravdu se to stalo..jsem z toho sameho mesta..
@Anonymní píše:
Tak to je masakr ![]()
@asha píše:
No ono nejakou dobu trva, nez se to do medii dostane. Kolikrat se o takovy kauze dozvime az nekolik mesicu po. Navic pani vyslovene psala, ze media kontaktovat nebude.
Hele, já tady nechci machrovat nebo tak něco, ale já v redakci dělala… mi neříkejte, že se nedostane o tom nedostane ani slovo do lokální drbny… vím, co naše manažerstvo dělalo, když jsme dostali echo, že někoho po kostičkách sbírali zpod vlaku… ikdyž jsme se tomu my řadoví redaktoři bránili jak čerti, tak prostě zpráva byla, ideálně na první straně
… Ne vážně, i na fakultě nás učili, že tohle je prostě téma jak víno - já vím, fujtajbl, ale prostě pro bulvární tisk je to téma jak víno! Otec obviněný z pedofolie a incestu potvrzuje svoji vinu sebevraždou! JAKTOŽE to není nikde v Blesku a podobných švárech??? Nebo jste to někdo někde četl? Já to teda nečtu, ale fakt by to bylo někde na webu… ![]()
Pokud se mýlím, tak omluva se vší úctou…
Příspěvek upraven 26.01.15 v 13:59
@Anonymní píše:
a proč anonymně? Tebe se to netýká, chceš potvrdit pravdivost informace a uděláš to tajně? To moc hodnověrností nezavání…
![]()
@Emilie píše:
Hele, já tady nechci machrovat nebo tak něco, ale já v redakci dělala… mi neříkejte, že se nedostane o tom nedostane ani slovo do lokální drbny… vím, co naše manažerstvo dělalo, když jsme dostali echo, že někoho po kostičkách sbírali zpod vlaku… ikdyž jsme se tomu my řadoví redaktoři bránili jak čerti, tak prostě zpráva byla, ideálně na první straně… Ne vážně, i na fakultě nás učili, že tohle je prostě téma jak víno - já vím, fujtajbl, ale prostě pro bulvární tisk je to téma jak víno! Otec obviněný z pedofolie a incestu potvrzuje svoji vinu sebevraždou! JAKTOŽE to není nikde v Blesku a podobných švárech??? Nebo jste to někdo někde četl? Já to teda nečtu, ale fakt by to bylo někde na webu…
Z oboru nejsem, ale myslím si totéž. Bylo by to všude.
Edit: Cíleně nečtu noviny, televizní zprávy vynechávám, poslouchám jen rádio, takže mám minimální rozhled. Ale zagooglovat umím.
Příspěvek upraven 26.01.15 v 14:00
@Anonymní píše:
To můžu pod anonymem napsat taky ![]()
Podle mě by to bylo někde v médiích.
@Regina Hero píše:
a proč anonymně? Tebe se to netýká, chceš potvrdit pravdivost informace a uděláš to tajně? To moc hodnověrností nezavání…![]()
![]()
Nechci spojit svuj nick se skutecnym bydlistem, co je na tom spatneho?
@Emilie píše:
Hele, já tady nechci machrovat nebo tak něco, ale já v redakci dělala… mi neříkejte, že se nedostane o tom nedostane ani slovo do lokální drbny… vím, co naše manažerstvo dělalo, když jsme dostali echo, že někoho po kostičkách sbírali zpod vlaku… ikdyž jsme se tomu my řadoví redaktoři bránili jak čerti, tak prostě zpráva byla, ideálně na první straně… Ne vážně, i na fakultě nás učili, že tohle je prostě téma jak víno - já vím, fujtajbl, ale prostě pro bulvární tisk je to téma jak víno! Otec obviněný z pedofolie a incestu potvrzuje svoji vinu sebevraždou! JAKTOŽE to není nikde v Blesku a podobných švárech??? Nebo jste to někdo někde četl? Já to teda nečtu, ale fakt by to bylo někde na webu…
![]()
Pokud se mýlím, tak omluva se vší úctou…
Příspěvek upraven 26.01.15 v 13:59
Souhlasím.
I tady na emiminu člověk vidí, které diskuze se čtou a které ne. Cizí neštěstí lidí táhne.
@Emilie Ono se to stalo v patek, ne? A cela kauza je tyden stara? A nechci nejak shazovat Klatovsko, ale… zrovna dvakrat to tam nezije.
@asha píše:
@Emilie Ono se to stalo v patek, ne? A cela kauza je tyden stara? A nechci nejak shazovat Klatovsko, ale… zrovna dvakrat to tam nezije.
Si snad dneska koupím MF Dnes plzeňské vydání. A v Nýrsku mám známou, že bych jí zavolala? ![]()
No a taky může být pravda, že dítě otec zneužíval, nebyl by zdaleka první ani posledni a zničený život, resp. praxi má ta, která se mu v tom pokusila zabránit.
@BlueFairy. samotnou me to prekvapilo, o kazde sebevrazde je minimalne zminka v kt deniku, lonsky sebevrazedny skok z Cerne veze se rozmazl dost…ono je to jeste cerstve, takze se to do televize jeste dostat muze…poctete si o juvenilni justici…o tech pripadech se vi hodne malo, media o tom psat nechteji, spoust veci stejne uverejnit nemuzou kvuli detem.Proc asi pani Marta nemohla sehnat pravnika s vsichni ji odmitli?
Ja sama bych byla radsi, kdyby se to vytahlo a vedelo se to..