Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@asha píše:
To s tim nesouvisi. Myslis, ze jsme vetsi drsnaci, nez Norove, a ze s nama podobny obvineni a odebrani deti nemuze zamavat?Příspěvek upraven 26.01.15 v 13:39
Třeba já si to myslím. Myslím si to, že my bychom víc bojovali. V Norsku je systém úplně jiný, na jejich Barnevern nemůže ani policie ani soudy. U nás člověk má alespin nějakou šanci, v Norsku je šance nula nula nic.
@Aluse píše:
@asha já jsem z malého města a znovu opakiuji, je možnost se odstěhovat, pozměnit jméno…ale podívej co taky v Norsku smis a nesmíš vůči dětem, takze mi přijdOÚ trochu jinde
Tohle je socialne slaba rodina. Navic, clovek casto jedna zkratovite. Ne kazdy premysli jako ty.
Nevim jestli je to výmysl nebo pravda, nicméně mě překvapuje že spousta z vás hned to označila za podvod, v dnešní době je možné totiž naprosto všechno a divim se že se někdo ještě něčemu diví
![]()
@BlueFairy píše:
Třeba já si to myslím. Myslím si to, že my bychom víc bojovali. V Norsku je systém úplně jiný, na jejich Barnevern nemůže ani policie ani soudy. U nás člověk má alespin nějakou šanci, v Norsku je šance nula nula nic.
Tezko rict
A ano, ja bych taky bojovala. Ale rozhodne nemuzu rict, ze by bojoval kazdy. Ty znas vsechny lidi a vis, jak premysli?
Navic tady jde podle mne i o to narceni ze zneuzivani, pokud by jim sebrali deti proto, ze maji doma binec, asi by se zabit nesel.
Příspěvek upraven 26.01.15 v 13:45
@MarDen píše:
Nevim jestli je to výmysl nebo pravda, nicméně mě překvapuje že spousta z vás hned to označila za podvod, v dnešní době je možné totiž naprosto všechno a divim se že se někdo ještě něčemu diví![]()
S tvoji poslední větou souhlasím ![]()
Ale už jsem taky psala, vem si, co všechno si lidi nevymyslí. Kolik matek v diskuzi zabily své děti, aby byly aspoň trochu zajímavé. A už jsme zase u té věty ![]()
@Aluse toz u nas sa to este len chystaju zaviest, tak nemozem mat odkaz na nas… u nas budu statistiky tak za 10 rokov.
@donaga píše:
Pamatuješ, jak před lety byli lidé zmanipulovaní a šli nakupovat do obchodního domu „Český sen“? jestli si to dobře pamatuji, tak to celá zorganizoval nějaký řesisér, který chtěl „zachytit realitu“.Taková maláá reality show, ale s lidmi, kterří neměli ani potuchy, že se účastní, vlastně podvodu.
Nebo třeba Čermáková, že. Celý národ plakal a přitom…
No já nevím já tu paní našla na FB a opravdu mi to nepříjde jako podvod a výmysl
co se to u nás děje, ach jo.
Chudáky děti.
@asha na mě to dýchlo tak, že něco se v té rodině prostě stalo (těm dětem) a teď se snaží přes sociální sítě a maminky na netu shánět „příznivce“.
Nemám patent na rozum, jen sdílím své domněnky.
Já fakt nevím. TOHLE by bylo… jinde než na diskuzích. Novinky a další zpravodajský servery. A nejen zpravodajské. Zprávy ad Klatovy jsou primář maniak a odebrání dětí z roku 2008.
Mě to taky přijde jako fáma.
@BlueFairy píše:
@asha na mě to dýchlo tak, že něco se v té rodině prostě stalo (těm dětem) a teď se snaží přes sociální sítě a maminky na netu shánět „příznivce“.Nemám patent na rozum, jen sdílím své domněnky.
Nedokazu posoudit. Sleduju to od zacatku, cetla jsem i reakci nekoho, kdo dotycnou zna. Netusim, jestli je to pravda, ale dokazu si predstavit, ze je, bohuzel.
@fifinka609 přesně mi mluvíš sźe sdce…toto mě na lidech mrzí, jak jsou vždycky nad věcí. Ono je lehké někoho obvinit, aniž by někoho blízce znal. Tyto dedukce jsou ale k ničemu…bohužel stejným způsobem postupují i úřady…
@Haňulík píše:
No já nevím já tu paní našla na FB a opravdu mi to nepříjde jako podvod a výmyslco se to u nás děje, ach jo.
Chudáky děti.
Já koukala na fb taky… Taky si myslím, že výmysl to není…
![]()
@Emilie píše:
Já fakt nevím. TOHLE by bylo… jinde než na diskuzích. Novinky a další zpravodajský servery. A nejen zpravodajské. Zprávy ad Klatovy jsou primář maniak a odebrání dětí z roku 2008.Mě to taky přijde jako fáma.
No ono nejakou dobu trva, nez se to do medii dostane. Kolikrat se o takovy kauze dozvime az nekolik mesicu po. Navic pani vyslovene psala, ze media kontaktovat nebude.