Vezme mi sociálka dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
26.1.15 13:41
@asha píše:
To s tim nesouvisi. Myslis, ze jsme vetsi drsnaci, nez Norove, a ze s nama podobny obvineni a odebrani deti nemuze zamavat?Příspěvek upraven 26.01.15 v 13:39

Třeba já si to myslím. Myslím si to, že my bychom víc bojovali. V Norsku je systém úplně jiný, na jejich Barnevern nemůže ani policie ani soudy. U nás člověk má alespin nějakou šanci, v Norsku je šance nula nula nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.1.15 13:43
@Aluse píše:
@asha já jsem z malého města a znovu opakiuji, je možnost se odstěhovat, pozměnit jméno…ale podívej co taky v Norsku smis a nesmíš vůči dětem, takze mi přijdOÚ trochu jinde

Tohle je socialne slaba rodina. Navic, clovek casto jedna zkratovite. Ne kazdy premysli jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653

Nevim jestli je to výmysl nebo pravda, nicméně mě překvapuje že spousta z vás hned to označila za podvod, v dnešní době je možné totiž naprosto všechno a divim se že se někdo ještě něčemu diví :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541

@Bábi Zlopočasná zase odkaz na Norsko? a k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.1.15 13:44
@BlueFairy píše:
Třeba já si to myslím. Myslím si to, že my bychom víc bojovali. V Norsku je systém úplně jiný, na jejich Barnevern nemůže ani policie ani soudy. U nás člověk má alespin nějakou šanci, v Norsku je šance nula nula nic.

Tezko rict :nevim: A ano, ja bych taky bojovala. Ale rozhodne nemuzu rict, ze by bojoval kazdy. Ty znas vsechny lidi a vis, jak premysli?
Navic tady jde podle mne i o to narceni ze zneuzivani, pokud by jim sebrali deti proto, ze maji doma binec, asi by se zabit nesel.

Příspěvek upraven 26.01.15 v 13:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.1.15 13:45
@MarDen píše:
Nevim jestli je to výmysl nebo pravda, nicméně mě překvapuje že spousta z vás hned to označila za podvod, v dnešní době je možné totiž naprosto všechno a divim se že se někdo ještě něčemu diví :think: :lol:

S tvoji poslední větou souhlasím :lol:
Ale už jsem taky psala, vem si, co všechno si lidi nevymyslí. Kolik matek v diskuzi zabily své děti, aby byly aspoň trochu zajímavé. A už jsme zase u té věty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Aluse toz u nas sa to este len chystaju zaviest, tak nemozem mat odkaz na nas… u nas budu statistiky tak za 10 rokov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
@donaga píše:
Pamatuješ, jak před lety byli lidé zmanipulovaní a šli nakupovat do obchodního domu „Český sen“? jestli si to dobře pamatuji, tak to celá zorganizoval nějaký řesisér, který chtěl „zachytit realitu“.Taková maláá reality show, ale s lidmi, kterří neměli ani potuchy, že se účastní, vlastně podvodu.

Nebo třeba Čermáková, že. Celý národ plakal a přitom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
26.1.15 13:47

No já nevím já tu paní našla na FB a opravdu mi to nepříjde jako podvod a výmysl 8o co se to u nás děje, ach jo. :? Chudáky děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.1.15 13:48

@asha na mě to dýchlo tak, že něco se v té rodině prostě stalo (těm dětem) a teď se snaží přes sociální sítě a maminky na netu shánět „příznivce“.

Nemám patent na rozum, jen sdílím své domněnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.1.15 13:49

Já fakt nevím. TOHLE by bylo… jinde než na diskuzích. Novinky a další zpravodajský servery. A nejen zpravodajské. Zprávy ad Klatovy jsou primář maniak a odebrání dětí z roku 2008.

Mě to taky přijde jako fáma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.1.15 13:50
@BlueFairy píše:
@asha na mě to dýchlo tak, že něco se v té rodině prostě stalo (těm dětem) a teď se snaží přes sociální sítě a maminky na netu shánět „příznivce“.Nemám patent na rozum, jen sdílím své domněnky.

Nedokazu posoudit. Sleduju to od zacatku, cetla jsem i reakci nekoho, kdo dotycnou zna. Netusim, jestli je to pravda, ale dokazu si predstavit, ze je, bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.15 13:51

@fifinka609 přesně mi mluvíš sźe sdce…toto mě na lidech mrzí, jak jsou vždycky nad věcí. Ono je lehké někoho obvinit, aniž by někoho blízce znal. Tyto dedukce jsou ale k ničemu…bohužel stejným způsobem postupují i úřady…

• Citovat
  • Upravit
7876
26.1.15 13:51
@Haňulík píše:
No já nevím já tu paní našla na FB a opravdu mi to nepříjde jako podvod a výmysl 8o co se to u nás děje, ach jo. :? Chudáky děti.

Já koukala na fb taky… Taky si myslím, že výmysl to není… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.1.15 13:52
@Emilie píše:
Já fakt nevím. TOHLE by bylo… jinde než na diskuzích. Novinky a další zpravodajský servery. A nejen zpravodajské. Zprávy ad Klatovy jsou primář maniak a odebrání dětí z roku 2008.Mě to taky přijde jako fáma.

No ono nejakou dobu trva, nez se to do medii dostane. Kolikrat se o takovy kauze dozvime az nekolik mesicu po. Navic pani vyslovene psala, ze media kontaktovat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí