Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Etcetera78 píše:
Mně to přijde nějaké přitažené za vlasy
Mně taky. Ne úplně nereálné, ale trochu přitažené. Pokud by to bylo takto jednoduchý, jsem si jistá, že by se odebíralo 100% dětí ![]()
Zajímavé, že o tom nikde nic nebylo ve zprávách, novinách atd. zejména teď, kdy se řeší případ z Norska a nevinný člověk se přeci jen tak nezabije a rozhodně ne po týdnu…buď je to fake jak poleno a nebo tam něco smrdi
@kve-tinka tak nevies aka osobnost bol tatinek, a ako to vyhodnotil. Ja mam za to, ze ak dostanes cloveka do absolutne zufalej pozicie, ked uz naozaj nevidi moznost cokolvek urobit, tak mu rupne v bedni, a odstrani poslednu prekazku, ktoru este vidi. Samovrah sam seba, vrah zavrazdeneho.
Poznam cloveka, co sa zasamovrazdil len preto, ze mu v dedine ohovarali zenu ze je carodejnica. Tento tatinek mal podstatne lepsi dovod - on bol dovod, preco odobrali deti. Jeho zena sa postavila zanho, verila mu, tudiz on bol zase dovod, preco odobrali deti aj jeho zene. Odstrani pricinu problemov (seba) a deti sa vratia k matke… a ocividne to vyhodnotil spravne, pretoze sa vratili okamzite.
@Etcetera78 samozřejmě, člověk nechce věřit - je to noční můra každého milujícího rodiče, nevím, kde je přesná pravda, ale nepochybuji o tom, že se mohlo něco takového stát…
@Anonymní píše:
@Míša91 ano, taky mi to už nešlo otevřít… @kve-tinka také jsme to s mužem řešili, člověk nikdy neví, jak by se zachoval, pokud by byl neprávem obviněn něčím takovým…
Pokud bych byla neprávem obviněna, tak už jen kvůli dětem, bych se snažila očistit a dokázat pravdu
Ty vole a mě čeká tento týden soud ohledně svěření do péče.. no hezký.. sem fakt klidná.. ![]()
Říkala jsem to teď manželovi a on se mě ptal- a udělal to?
A já že nevím…
A on, no asi jo když se zabil…
takhle to na nás působí
Možná to je extrém, ale ani bych se nedivila kdyby to byla pravda, u nás se dějou někdy mnohem méně reálně věci… každopádně nedovedu si, ba ani nechci, představit že bych kvůli pomluvě přišla o dítě, děti.. a co má člověk dělat… až mu je jen tak někdo vrátí, po týdnu, po roce…
@silvik.sk A víš, jak je dlouhýh 24 hodin, když ti odeberou děti, jsi obviněn ze sexuálního obtěžování a okolí o tobě pochybuje? Týden je potom jak deset let…tedy aspoň si to myslím…
@Aluse píše:
Pokud bych byla neprávem obviněna, tak už jen kvůli dětem, bych se snažila očistit a dokázat pravdu
DOKAZ ZE NIE SI PEDOFIL. Zvlast ked uz urady zasiahli a spravaju sa k Tebe ako k pedofilovi. Zvlast na malom meste.
Pozri na pripad Michalakovych. Deti odobrali pre podozrenie zo sexualneho obtazovania. Policia podozrenie vyvratila, nepodala obzalobu. Napriek tomu deti ostali v Norsku a polovicka prispevkov v roznych diskusiach je ‚nemali ich sexualne obtazovat, mali by deti‘. Tak dokazuj svoju nevinu.
Taky nevím, jestli tomu mám úplně věřit nebo ne. Ale na druhou stranu, když se objeví takové obvinění, málo kdo věří, že tomu tak není. A jestli se na něj opravdu začali všichni kolem dívat na jako na pedofila, možná není divu že se zabil. Každopádně, jestli se to stalo, my do toho nevidíme a nevíme, co přesně se stalo.
To by víc řvalo z Novy a z podobných médií.
Slyšela jsem o tom, ale jen tady a na FB, takže podle mne nedůvěryhodné. ![]()
Příspěvek upraven 26.01.15 v 13:15
Hlavně ono v juvenilni justici ti, co děti odebírají nebo ti, co dají,,příkaz,, k odebrání jsou vázáni mlčenlivosti a mají zakázáno o tom mluvit. Na youtube jsou zhostil tom videa. Moc lidí o tom ještě moc neví, neříkám, že o tom vím vše, ale tomu příppřípadu bych věřila..