Vezme mi sociálka dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
26.1.15 13:08
@Etcetera78 píše:
Mně to přijde nějaké přitažené za vlasy :think:

Mně taky. Ne úplně nereálné, ale trochu přitažené. Pokud by to bylo takto jednoduchý, jsem si jistá, že by se odebíralo 100% dětí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541

Zajímavé, že o tom nikde nic nebylo ve zprávách, novinách atd. zejména teď, kdy se řeší případ z Norska a nevinný člověk se přeci jen tak nezabije a rozhodně ne po týdnu…buď je to fake jak poleno a nebo tam něco smrdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@kve-tinka tak nevies aka osobnost bol tatinek, a ako to vyhodnotil. Ja mam za to, ze ak dostanes cloveka do absolutne zufalej pozicie, ked uz naozaj nevidi moznost cokolvek urobit, tak mu rupne v bedni, a odstrani poslednu prekazku, ktoru este vidi. Samovrah sam seba, vrah zavrazdeneho.
Poznam cloveka, co sa zasamovrazdil len preto, ze mu v dedine ohovarali zenu ze je carodejnica. Tento tatinek mal podstatne lepsi dovod - on bol dovod, preco odobrali deti. Jeho zena sa postavila zanho, verila mu, tudiz on bol zase dovod, preco odobrali deti aj jeho zene. Odstrani pricinu problemov (seba) a deti sa vratia k matke… a ocividne to vyhodnotil spravne, pretoze sa vratili okamzite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.15 13:09

@Etcetera78 samozřejmě, člověk nechce věřit - je to noční můra každého milujícího rodiče, nevím, kde je přesná pravda, ale nepochybuji o tom, že se mohlo něco takového stát…

• Citovat
  • Upravit
34541
26.1.15 13:09
@Anonymní píše:
@Míša91 ano, taky mi to už nešlo otevřít… @kve-tinka také jsme to s mužem řešili, člověk nikdy neví, jak by se zachoval, pokud by byl neprávem obviněn něčím takovým…

Pokud bych byla neprávem obviněna, tak už jen kvůli dětem, bych se snažila očistit a dokázat pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.15 13:10

Ty vole a mě čeká tento týden soud ohledně svěření do péče.. no hezký.. sem fakt klidná.. :-O

• Citovat
  • Upravit
Keish-Keish
26.1.15 13:10

Říkala jsem to teď manželovi a on se mě ptal- a udělal to?
A já že nevím…
A on, no asi jo když se zabil…

takhle to na nás působí

• Citovat
  • Upravit
224
26.1.15 13:11

Možná to je extrém, ale ani bych se nedivila kdyby to byla pravda, u nás se dějou někdy mnohem méně reálně věci… každopádně nedovedu si, ba ani nechci, představit že bych kvůli pomluvě přišla o dítě, děti.. a co má člověk dělat… až mu je jen tak někdo vrátí, po týdnu, po roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.15 13:11

@silvik.sk A víš, jak je dlouhýh 24 hodin, když ti odeberou děti, jsi obviněn ze sexuálního obtěžování a okolí o tobě pochybuje? Týden je potom jak deset let…tedy aspoň si to myslím…

• Citovat
  • Upravit
26.1.15 13:12
@Aluse píše:
Pokud bych byla neprávem obviněna, tak už jen kvůli dětem, bych se snažila očistit a dokázat pravdu

DOKAZ ZE NIE SI PEDOFIL. Zvlast ked uz urady zasiahli a spravaju sa k Tebe ako k pedofilovi. Zvlast na malom meste.

Pozri na pripad Michalakovych. Deti odobrali pre podozrenie zo sexualneho obtazovania. Policia podozrenie vyvratila, nepodala obzalobu. Napriek tomu deti ostali v Norsku a polovicka prispevkov v roznych diskusiach je ‚nemali ich sexualne obtazovat, mali by deti‘. Tak dokazuj svoju nevinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
26.1.15 13:14

Taky nevím, jestli tomu mám úplně věřit nebo ne. Ale na druhou stranu, když se objeví takové obvinění, málo kdo věří, že tomu tak není. A jestli se na něj opravdu začali všichni kolem dívat na jako na pedofila, možná není divu že se zabil. Každopádně, jestli se to stalo, my do toho nevidíme a nevíme, co přesně se stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.1.15 13:14

:nevim: To by víc řvalo z Novy a z podobných médií.

Slyšela jsem o tom, ale jen tady a na FB, takže podle mne nedůvěryhodné. :nevim:

Příspěvek upraven 26.01.15 v 13:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.1.15 13:15

Pohádka na norský způsob?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225

Nějak tomu nemůžu uvěřit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474

Hlavně ono v juvenilni justici ti, co děti odebírají nebo ti, co dají,,příkaz,, k odebrání jsou vázáni mlčenlivosti a mají zakázáno o tom mluvit. Na youtube jsou zhostil tom videa. Moc lidí o tom ještě moc neví, neříkám, že o tom vím vše, ale tomu příppřípadu bych věřila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí