Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Keish-Keish píše: Říkala jsem to teď manželovi a on se mě ptal- a udělal to?
A já že nevím…
A on, no asi jo když se zabil…takhle to na nás působí
Asi tak.
@Bábi Zlopočasná ano, Michalkovi, trvá to tam jakou dobu a vraždí se někdo z nich? Spíš se snaží dostat děti zpět…a dokaz že nejsi pedofil, tak snad existují sychologicka vyšetření, soudní znalci v oboru, psychiatri…jako promiň, to ukáže ženská na chlapa, co si našel jinou, řekne je pedofil, aby se pomstila a tudíž je to nevyvratitelne?
@Anonymní píše:
@silvik.sk A víš, jak je dlouhýh 24 hodin, když ti odeberou děti, jsi obviněn ze sexuálního obtěžování a okolí o tobě pochybuje? Týden je potom jak deset let…tedy aspoň si to myslím…
Jasně, nevím, nebyla jsem v takové situaci a doufám ani nebudu. Jenom mi to přijde zvláštní, proč si rovnou sáhl na život, když byl nevinný? Proč nebojoval? ![]()
Příspěvek upraven 26.01.15 v 13:18
@Aluse píše:
Zajímavé, že o tom nikde nic nebylo ve zprávách, novinách atd. zejména teď, kdy se řeší případ z Norska a nevinný člověk se přeci jen tak nezabije a rozhodně ne po týdnu…buď je to fake jak poleno a nebo tam něco smrdi
Tak ![]()
Tady se přesně ukazuje typicky česká povaha. Skoro každý si řekne:,,něco udělat museli,, a tím to pro ně hasne. Uvěří, až když to zasáhne je samotné a nebo někoho hodně blízkého. Smutná povaha. Byly doby, kdy lidi nevěřili ani na koncentráky…
@Aluse píše:
Jsem ráda, že nejsem sama
Jsem s váma sestry ![]()
Otce nechápu. V podstatě v tom ženu nechal samotnou. Tohle by podle mě milující otec neudělal. Přece musel domýšlet následky… Buď je to volovina jako řemen, nebo měl důvod si to hodit. A pokud byl nevinný, takhle si za titul pedofil jen přidal vykřičník.
Jelikoz tohle beha interenetem uz tyden neverim, ze by se toho minimlane nejaky bulvar neujal,
Rekla bych, ze zalezi na povaze cloveka, ja bych na to odvahu nemela a asi bych zila,,radsi,, s nalepkou pedofila, nez si sahla na zivot.. Neprijde mi to divne, ze se zabil, kazdy uz o nem bude pochybovat vzdycky, blbe na nej koukat, sikana.. Nevite co se mu honili hlavou. Ale jestli se opravdu neco takoveho stalo, tak je to nepochopitelne, my s manzelem nasi dceru milujeme, mazlime, manza ji koupe, prebaluje, prdi na brisko a pusinkuje.. To by se ji nesmel ani dotknout nebo co sakra?! ![]()
@Aluse píše:
@Bábi Zlopočasná ano, Michalkovi, trvá to tam jakou dobu a vraždí se někdo z nich? Spíš se snaží dostat děti zpět…a dokaz že nejsi pedofil, tak snad existují sychologicka vyšetření, soudní znalci v oboru, psychiatri…jako promiň, to ukáže ženská na chlapa, co si našel jinou, řekne je pedofil, aby se pomstila a tudíž je to nevyvratitelne?
Ano, na malom meste nevyvratitelne.
Ano, Michalakovi sa nesamovrazdia, ale ten chlap to tiez vzdal.
Ak je toto tu cele pravda, ja si myslim ze sa ten Nymbursky tatinek zasamovrazdil prave preto, ze bol nevinny, ale neveril, ze je v ludskych silach jeho meno ocistit.