Vezme mi sociálka dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34541
26.1.15 14:04

@asha nežije,ale v souvislosti s Norskem a vidina honoráře…jistě by se našel někdo, kdo by telefon zvedl a zavolal do bulvaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.1.15 14:04

Uakžte mi článek na webu - zpravodajský, nikoli blog nebo diskuzi - nebo mi pošlete pdf článku z novin. Ofoťte mi zpárvu tý sociálky, co děti zabavovala. Doložte zápis na tu „jinou“ školu. Do tý doby je to jpp. Jedna paní povídala. :nevim:
Se nezlobte, ale jako redaktorka, než něčemu uvěřím, tak si to prostě potřebuju ověřit… i z jiných zdrojů.

@BlueFairy píše:
Souhlasím.
I tady na emiminu člověk vidí, které diskuze se čtou a které ne. Cizí neštěstí lidí táhne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.1.15 14:05
@Ukulina píše:
Si snad dneska koupím MF Dnes plzeňské vydání. A v Nýrsku mám známou, že bych jí zavolala? :think:

To nebude dnešní aktualita. Je to několik dní, co jsem přesně tuhle „kauzu“ někde na netu zaregistrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.1.15 14:05
@Ukulina píše:
Si snad dneska koupím MF Dnes plzeňské vydání. A v Nýrsku mám známou, že bych jí zavolala? :think:

Ja netusim, podle ceho se ridi vydavani takovych zprav, ale uz jsem si vsimla, ze nekdy to zverejneni celkem trva. Takze to, ze to hned nenajdu v novinach, jeste nemusi nic znamenat :nevim: Zavolej, treba neco vi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.15 14:06
@asha píše:
@Emilie Ono se to stalo v patek, ne? A cela kauza je tyden stara? A nechci nejak shazovat Klatovsko, ale… zrovna dvakrat to tam nezije.

Moc se o tom nevi, teprve dnes jsem zaregistrovala prvni sdileni od pratel na fcb, vcera to bylo sdilene na mistni fcb skupine maminek a ohlas vicemene zadny, asi sest komentaru..

• Citovat
  • Upravit
29730
26.1.15 14:07
@Aluse píše:
@asha nežije,ale v souvislosti s Norskem a vidina honoráře…jistě by se našel někdo, kdo by telefon zvedl a zavolal do bulvaru

Ten pan se zabil v patek. Je pondeli. To by teda byl fofr. Kvuli samotnymu odebrani deti se namahat nebudou, takovych je. Zvlast, kdyz to ani postizena rodina nechtela medializovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.1.15 14:07

@Emilie navíc si vem, že jestli se to šíří fejsbůkem atd., tak už by to nějaký šotek objevil. Pak už není tak těžké si tam přímo zajet… Popřípadě jen zvednout telefon :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.1.15 14:08
@Anonymní píše:
Moc se o tom nevi, teprve dnes jsem zaregistrovala prvni sdileni od pratel na fcb, vcera to bylo sdilene na mistni fcb skupine maminek a ohlas vicemene zadny, asi sest komentaru..

Ja to cetla na Rodine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
26.1.15 14:08
@Emilie píše:
To nebude dnešní aktualita. Je to několik dní, co jsem přesně tuhle „kauzu“ někde na netu zaregistrovala.

Myslím tu sebevraždu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.1.15 14:09
@BlueFairy píše:
@Emilie navíc si vem, že jestli se to šíří fejsbůkem atd., tak už by to nějaký šotek objevil. Pak už není tak těžké si tam přímo zajet… Popřípadě jen zvednout telefon :think:

Takze bych tomu dala tak tyden dva. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
26.1.15 14:09

@asha myslím,že díky Norsku by to fakt fofr byl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.1.15 14:10
@asha píše:
Ten pan se zabil v patek. Je pondeli. To by teda byl fofr. Kvuli samotnymu odebrani deti se namahat nebudou, takovych je. Zvlast, kdyz to ani postizena rodina nechtela medializovat :nevim:

Tak to je jako pěst na oko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.1.15 14:11

@asha věř tomu, že kdybych si vlezla do popelnice a odkutálela se na koleje pod vlak, bude to ještě večer v TN.

Příspěvek upraven 26.01.15 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529

Ženy, nefantazírujte…já to sledovala, když se to objevilo na rodině a od začátku to bylo celé nějaké divné…Nevěřím tomu ani slovo, však si vzpomeňme třeba na Veganidu a spol.
JO, a není to ani v policejním deník, ani v Klatovském deníku…jakto, že se to nechytil Blesk, vždyť to musí být sousto, pro tyhle plátky, zvláště se situací v Norsku…
A že je něco na FB, to přeci nic neznamená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@asha píše:
Ja to cetla na Rodine.

Jo, ja taky. Upozornila me na to neocko skupina na fcb, tehdy tam byly jeste skutecna jmena logopedky, psycholozky asoc. pracovnic z kt ospod..ted uz je to smazle..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML