Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@BlueFairy Tak pak dej vědět, jak na tebe film zapůsobil. Klidně do SZ.
@BlueFairy píše:
Už se vidím, jak „zhroucená“ všem popisuju své duševní rozpoložení na facebook
Ale tvoje sestra by mohla, ne?
@BlueFairy píše:
Už se vidím, jak „zhroucená“ všem popisuju své duševní rozpoložení na facebook
pry to psala jeji sestra, nevim
lidi jsou ruzni, Aniccina maminka taky vysedavala na netu..
@BlueFairy píše:
@asha my češi máme jednu strašně velkou výhodu. My mámě kořeny v rodině, pro nás je rodina vším. Juvenilní justice je úspěšná v tom, že postupně rozloží rodinu, protože ví, že v jednotě je síla. Tohle bude v ČR trochu problém.
Ja bych si nebyla tak jista. Tohle jde pomalu, nenapadne prituhuje. A prituhuje i v CR.
Jo aha, já jsem myslela, že ta sestra napsala o sobě, že se zhroutila.
@asha už by to prostě někde bylo vygooglitelné.
Neříkám, že je to lež, jen sem píšu své domněnky, jak to na mě působí.
@asha píše:
Na zacatku nechteli. Ty bys to udelala? Ve chvili kdy se snazis sehnat pravnika a vubec netusis, co te ceka?
Nevim, ale ja bych to fakt udelala, az kdybych videla, ze nic jinyho nepomuze.
Jasně chápu, ale právníky nesehnala, tak v tu chvíli okamžitě letím do první redakce, volám Blesk (ať se to lidem líbí nebo ne je to nejčtenější deník v Čr) a Novu a dávám jeden rozhovor za druhým.
@asha píše:
Ja bych si nebyla tak jista. Tohle jde pomalu, nenapadne prituhuje. A prituhuje i v CR.
V tom zase souhlasím. Už jsem psala tohle, zajímal by mě tvůj názor ![]()
Napadlo mě, zda celá ta česká propaganda juvenilní justice (pokud si někdo všiml, že se to rozjelo až vyšel najevo případ Michaláků) nebude mít za následek to, že z důsledku našeho strachu, strachu matek o své děti, tady prosadíme něco/někoho, který „nás od tohoto černého hnusu zachrání“ přičemž jeho záměr bude úplně jinde.
@BlueFairy píše:
Jo aha, já jsem myslela, že ta sestra napsala o sobě, že se zhroutila.
@asha už by to prostě někde bylo vygooglitelné.Neříkám, že je to lež, jen sem píšu své domněnky, jak to na mě působí.
Tak ja bych byla rada, kdyby to byla lez.
Teda nevím, co si o tom myslet, hoďte si do google sebevražda v Nýrsku a vyjede vám tam sebevražda na Blesku, jedná se o 40 letého muže, ale oběsil se ve skříni, kvůli příkazu vystěhování z obecního bytu, měl na to snad jen dvě hodiny.
Začínám si myslet, že tu někdo vytvořil super fejk. Prokoukněte to někdo. ![]()
@BlueFairy píše:
@asha my češi máme jednu strašně velkou výhodu. My mámě kořeny v rodině, pro nás je rodina vším. Juvenilní justice je úspěšná v tom, že postupně rozloží rodinu, protože ví, že v jednotě je síla. Tohle bude v ČR trochu problém.
Kéž by..
@asha píše:
Takze bych tomu dala tak tyden dva.
Ale no tak. Nic není starší než včerejší zpráva.
To vás na fakultě neučili? Nás jo. ![]()
@Natálka26 píše:
Jasně chápu, ale právníky nesehnala, tak v tu chvíli okamžitě letím do první redakce, volám Blesk (ať se to lidem líbí nebo ne je to nejčtenější deník v Čr) a Novu a dávám jeden rozhovor za druhým.
V tu chvili je porad shanela. A je to porad dokola, to, ze ty bys udelala neco jinyho, prece nic neznamena
Ja bych presne to treba neudelala ![]()
V Norsku tyhle případy žádný advokát nechce, protože jim za to berou licence.
@asha píše:
Ja nevim, co ma na FB. Hned ten prvni den, co to vyslo na Rodine, psala v diskuzi, ze media nechce. Jestli si to pak rozmyslela, to uz nevim
Věř tomu, že pokud tučně média neuplatí, tak se jí média ptát nebudou, jestli to chce medializovat nebo ne.
@BlueFairy píše:
V tom zase souhlasím. Už jsem psala tohle, zajímal by mě tvůj názorNapadlo mě, zda celá ta česká propaganda juvenilní justice (pokud si někdo všiml, že se to rozjelo až vyšel najevo případ Michaláků) nebude mít za následek to, že z důsledku našeho strachu, strachu matek o své děti, tady prosadíme něco/někoho, který „nás od tohoto černého hnusu zachrání“ přičemž jeho záměr bude úplně jinde.
Jo, treba dnesni nazor Klause mladsiho…
Detsky domovy nade vse. Takovyhle jednoduchy reseni jsou vazne bezva, clovek pak ani nemusi premyslet, v cem je ta chyba.