Vezme mi sociálka dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9763
22.2.15 19:49
@Bábi Zlopočasná píše:
Dockaj casu. Dockala si sa dietata, dockala si sa chlapa, dockala si sa reakcie rodicov, dockas sa aj zladovania nasho socialneho systemu s Norskym, pretoze je to nieco, co sa ma presadit celoeuropsky :(

OK, už čekám a doufám že se jim povede v tom případě zařídit tady i norský sníh, když ta letošní zima stála za houby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19811
@bozuzu píše:
Akorát já furt nechápu, proč sem motat Norsko. Tohle je český případ, stal se v ČR takže je mi v tom smyslu celkem jedno, že v Norsku mají systém takový, v Africe zas makový a v Grónsku eskymácký :think:

Proč jsem sem motal Norsko? Inu především proto, že @jahuhudka předtím srovnávala Norsko s katolickou církví.

A taky proto, že naše ministryně Marksová nám nedává za vzor ani Afriku, ani Grónsko, ale Norsko a některé programy mpsv jsou spolufinancovány z Norských fondů, stejně, jako to její Gender studies.

Příspěvek upraven 22.02.15 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
@blecha72 píše:
@Bábi Zlopočasná A jsi připravena na situaci, že některá z tvých děvčat může mít tu odsouzeníhodnou sexuální orientaci?

A nedej Bože bude chtít mít dítě :lol:

• Citovat
  • Upravit
66852
22.2.15 19:50
@Bábi Zlopočasná píše:
@blecha72 ale Ty rada zosmiesnujes a splietas dohromady prispevky oponenta, ktore dohromady povodne nemali ziaden suvis. Len aby si sa mohla vysmiat a dokazat ze protistrana je ducha mdleho a rozumu slabeho ;)

No a někdo zase argumentuje příspěvky z jiných diskuzí. Taky mě jich, co se týče tebe, několik peprných napadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
22.2.15 19:50
@bozuzu píše:
OK, už čekám a doufám že se jim povede v tom případě zařídit tady i norský sníh, když ta letošní zima stála za houby :mrgreen:

No :zed: sníh by bodl, když už jsme nakoupila letos nové vybavení :zed:

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
22.2.15 19:51
@blecha72 píše:
No a někdo zase argumentuje příspěvky z jiných diskuzí. Taky mě jich, co se týče tebe, několik peprných napadá :mrgreen:

Mě chladných :mrgreen: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
22.2.15 19:52
@jahuhudka píše:
Ne nechápu a nepochopím, protože raději uvidím dítě z DD u dvou chlapů či dvou žen ;) Pokud se můj syn rozhodne být s mužem podpořím ho, pokud se rozhodne být ženou, podpořím ho a pokud bude chtít mít dítě, podpořím ho ;) (zatím se jeví jako hetero :mrgreen: )

Pokial sa tak narodil, tak si musi prest sebauvedomenim a najst vnutornu silu, ktora mu ako odlisnemu pomoze prezit. Kazdy odlisny musi byt silnejsi, nie len preto, ako sa nanho diva spolocnost, ale aj preto, aby dokazal zit s obmedzeniami, ktore jeho odlisnost prinasa. Napriklad ze homosexual nemoze splodit dieta so svojim partnerom.

Ale to, co hlasas Ty aj gender, je, aby sa deti vychovavali ako odlisne, aby sa tie naozaj odlisne necitili zle. Akoby ste celej populacii odrezali jednu nohu, aby sa tych par beznohych necitilo menejcennymi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.15 19:55
@blecha72 píše:
No a někdo zase argumentuje příspěvky z jiných diskuzí. Taky mě jich, co se týče tebe, několik peprných napadá :mrgreen:

Tomu verim, mam s Tebou konkretne skusenost, konkretne v tejto diskusii. Ale to, ze som znechutena nie je Tvoja chyba, az do tejto diskusie som predpokladala ze si rozumna zenska. Mea culpa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.2.15 19:56

Esme, klídek… umím si představit, že dva homosexuálně orientovaní budou dítěti lepšími rodiči než někteří „normální správně orientovaní“… nejsou o nic horší než ty a tvůj manžel… všichni jsme přece stejní lidé, ze stejného těsta, prach jsi a v prach se obrátíš… nikdo není víc ani míň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
22.2.15 19:57
@Bábi Zlopočasná píše:
Pokial sa tak narodil, tak si musi prest sebauvedomenim a najst vnutornu silu, ktora mu ako odlisnemu pomoze prezit. Kazdy odlisny musi byt silnejsi, nie len preto, ako sa nanho diva spolocnost, ale aj preto, aby dokazal zit s obmedzeniami, ktore jeho odlisnost prinasa. Napriklad ze homosexual nemoze splodit dieta so svojim partnerom.Ale to, co hlasas Ty aj gender, je, aby sa deti vychovavali ako odlisne, aby sa tie naozaj odlisne necitili zle. Akoby ste celej populacii odrezali jednu nohu, aby sa tych par beznohych necitilo menejcennymi.
Zrovna diskutuji v jiné diskuzi o odlišných dětech, ty by ses tam hodila ;)
To ani mnoho hetero párů ;)
  • Citovat
  • Upravit
@blecha72 píše:
@Bábi Zlopočasná A jsi připravena na situaci, že některá z tvých děvčat může mít tu odsouzeníhodnou sexuální orientaci?

Ano som. Ale nie som pripravena na to, ze mi decku budu v skole vykladat ake je strasne fajn byt lesbou, a ze ked chce, tak sa moze citit chlapom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
@jahuhudka píše:
To ani mnoho hetero párů nemůže zplodit ;)
  • Citovat
  • Upravit
22.2.15 19:59
@Regina Hero píše:
Esme, klídek… umím si představit, že dva homosexuálně orientovaní budou dítěti lepšími rodiči než někteří „normální správně orientovaní“… nejsou o nic horší než ty a tvůj manžel… všichni jsme přece stejní lidé, ze stejného těsta, prach jsi a v prach se obrátíš… nikdo není víc ani míň…

Stale tam chyba to druhe pohlavie. Viem o com hovorim, som z jednopohlavnej rodiny. A nevytrhli to ani dvaja strykovia a jeden bratranec. Je to voci tomu dietatu nefer.

No a co som si teraz vyguglila - pravda, skusenosti z Ameriky - tak deti adoptovane teplou rodinou su vystavene teplemu prostrediu… co je horsie nez ten jednopohlavny rodicovsky par. Alebo si myslis ze je fajn od kocika obrazat gay pridy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.15 20:01
@jahuhudka píše:
To ani mnoho hetero párů ;)

Ty vies ako chlap s chlapom splodia dieta ako plod svojej lasky 8o Doteraz som si myslela ze sa proste musia vyrovnat s tym, ze je to jedno z obmedzeni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.2.15 20:02

@Bábi Zlopočasná takže bychom měli děti zakázat i všem těm rozvedených, rozejitým rodičům, protože tam taky hrozí nebezpečí jednopohlavní rodiny? No, Norsko hadra… vidím, že v tom máš jasno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí