Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Antonie Bolavá píše:
Cože? Takže jsem tu zrůdnost už nejspíš jako dítě shlédla?Jak to že nejsem lesba, nebo dávno přeoperovaná na chlapa??
já si jí pamatuju, popelákovi strčili bráchové nohu do včelího úlu ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Cože? Takže jsem tu zrůdnost už nejspíš jako dítě shlédla?Jak to že nejsem lesba, nebo dávno přeoperovaná na chlapa??
Jo, on měl děsně velkou nohu a byl líný- parodie, ale to je asi děsně složité pochopit ![]()
@jahuhudka píše:
já si jí pamatuju, popelákovi strčili bráchové nohu do včelího úlu
A to byla jen první laštovička ![]()
@jahuhudka píše:
já si jí pamatuju, popelákovi strčili bráchové nohu do včelího úlu
Aby se mu zvětšila?
@blecha72 píše:
Aby se mu zvětšila?
jo, jen si nevybavuju proč
pustím to dceři a kouknu na to s ní
@bozuzu píše:
sorry, ale já ty linky nečtu, mě ta hysterie kolem Norska připadá směšná a houby vyčtu z nějakých EU fondů, náš systém ochrany dětí je dobrý a nemám důvod propadat panice, že se zásadně otočí a bude najednou „norský“. To je holt teď děsná „móda“ tohle řešit.
Ale do 2016 sa zakony tykajuce sa socialnopravnej ochrany deti zmenia.
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale do 2016 sa zakony tykajuce sa socialnopravnej ochrany deti zmenia.
Zákony se mění, na tom neni nic divného. Letos se třeba měnil silniční zákon ![]()
@Antonie Bolavá a víš kdo byl tím prznitelem dětských duší a pohádek?
![]()
Kdo by neznal pohádku „O Popelce“. Její příběh si vypůjčíl Josef Lada a jak to uměl jen on, vtipně jej převyprávěl jako jednu ze svých originálních pohádek naruby.
@jahuhudka píše:
@Antonie Bolavá a víš kdo byl tím prznitelem dětských duší a pohádek?![]()
![]()
Kdo by neznal pohádku „O Popelce“. Její příběh si vypůjčíl Josef Lada a jak to uměl jen on, vtipně jej převyprávěl jako jednu ze svých originálních pohádek naruby.
Tvl, a nebyl Lada původem Nor? ![]()
@Bábi Zlopočasná a můžu holkám pouštět tři bratry? Oni to dneska jedou už počtvrté. Tak si říkám, že kdyby to bylo nějak genderově tento… Že bych jim to vypla
@Antonie Bolavá píše:
@Bábi Zlopočasná a můžu holkám pouštět tři bratry? Oni to dneska jedou už počtvrté. Tak si říkám, že kdyby to bylo nějak genderově tento… Že bych jim to vypla
@Antonie Bolavá Tak jim pak pusťte Tři sestry a bude to vyrovnané.
@jahuhudka píše:http://www.purpulo.cz/…pak-pohadka/
hlavně bych nepouštěla pohybnýho Ladu
Mášu žerou, žeště že to neviděly ![]()