Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslela jsem ze druhy cisar si necham udelat v celkove anestezii ale po shlednuti tohoto videa jsem vylecena
https://www.youtube.com/watch?…
Neblázni, to se stává jen opravdu výjimečně…
Ale každopádně, proč jít do celkové, když to není nutné.
Při epiduralu se také může naprosto výjimečně stát, že tě píchnou hodně blbě a ochrneš. ![]()
Hele, výtah je nejbezpečnějším dopravním prostředkem a je větší pravděpodobnost, že se s tebou utrhne výtah, než že tě budou operovat zaživa, ty nebudeš moct dát vědět a anesteziolog to nepozná.
Fakt ne, můžeš se bát komplikací, embolie, já nevím čeho všeho, ale tohohle fakt ne.
@terinka4444
mas samozrejme pravdu, ale nevim, jestli si ji tou posledni vetou uklidnila ![]()
@Kacenka.Dz tak riziko je vždy, měla jsem sekce a všechny při vědomí
.
@Ali-Ali píše:
@terinka4444
mas samozrejme pravdu, ale nevim, jestli si ji tou posledni vetou uklidnila
alespoň to nebolí ![]()
Tak já měla necelý rok zpět císaře v celkové anestezii a taky jsem se bála, zda mě fakt uspí, zda to neucítím
No, hošík na mě, že ať počítám do dvaceti a že ucítím česnek
Dala jsem to do tří a víc nevim ![]()
Baby mají 100 kg a kecají, že mají jen 75 kg a pak jim selže anestezie, protože jí toho dají prostě málo ![]()
nemáš se čeho bát ![]()
No diky, tohle tema jsem vazne potrebovala, kdyz jdu pristi tyden na operaci ![]()
@Kacenka.Dz
Je to nesmysl, dnes už se vůbec nepoužívají inhalační anestetika.
Vše se několikrát kontroluje, monitoruje. A vůbec, buď ráda, že to nevíš co se tam děje ![]()
Pacienti mají pořád strach, že se probudí u operace, že neusnou.
Já byla celkem třikrát v celkové anestezii. A vždy proběhlo vše v pořádku, spinkala jsem jako mimino. ![]()
@KackaDoup píše:
@Kacenka.Dz je horko…
dej si studenou sprchu, to ti pomůže