Víkendy s tátou...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5508
16.11.16 17:52

@ViolaGrunge Jo a ta rada - respektuj a přijmi, že druhý rodič má jiný výchovný styl. Ve školce to taky bude mít jiné. Pro dítě je tohle škola života, adaptační nácvik, prostě pozitivum. Využij toho, místo lamentování nad idiotismem druhého rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
16.11.16 17:57

@canaglia To pardon, ale to dítě musí mít nějaké pravidla. Musí se nějak chovat. Opravdu bych nechtěla vidět tvoje děti :roll:.Dítě potřebuje výchovu ne neschopný rodiče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
16.11.16 18:07

Takže nejlepší by bylo, kdyby se s otcem vůbec nevídali. Otec je rovnoprávný rodič jako matka! Dítě se s věkem srovná a bude vědět, kde si může co dovolit, neboj. Pamatuji si to od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 18:10

S každým se domluvit prostě nejde, je to tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
16.11.16 19:41
@MilijonDolarBejby píše:
S každým se domluvit prostě nejde, je to tak :mavam:

Jak je videt, tak na necem se s nim rozhodne domluvit slo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 20:06
@ViolaGrunge píše:
@canaglia To pardon, ale to dítě musí mít nějaké pravidla. Musí se nějak chovat. Opravdu bych nechtěla vidět tvoje děti :roll:.Dítě potřebuje výchovu ne neschopný rodiče…

Ano, musi. Chápu tě. On to napsal z pohledu otce. Kdybys viděla to dítě 4 dny v měsíci, buzerovala bys ho?

@j.a.n.i1 píše:
Jak je videt, tak na necem se s nim rozhodne domluvit slo… :think:

Na čem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
16.11.16 20:08
@MilijonDolarBejby píše:
Na čem?

Na tom sexu, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
16.11.16 20:16

@MilijonDolarBejby Ano i tak. Není výjmkou to, že si někdy na víkendy najde lepší plány než být s dcerou… :roll:

@j.a.n.i1 Je docela vtipné kam až jsi schopná dojít jen abys měla co psát. Je to trapný… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 20:29
@j.a.n.i1 píše:
Na tom sexu, ne.

Na tom se nemusíš domlouvat, to se prostě stane :mrgreen:

@ViolaGrunge píše:
@MilijonDolarBejby Ano i tak. Není výjmkou to, že si někdy na víkendy najde lepší plány než být s dcerou… :roll:@j.a.n.i1 Je docela vtipné kam až jsi schopná dojít jen abys měla co psát. Je to trapný… :roll:

Hele, můžu te uklidnit tim, že já bych dala cokoliv za to, abych řešila s ex jen to, co řešíš ty s tím svým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
16.11.16 21:11

@ViolaGrunge Ze tu o tom, co je trapné pises zrovna ty, to fakt pobaví… I kdyz ono tve vyjadrpvani se o nekom, koho sis ty sama vybrala jako otce deti je spis dost smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
16.11.16 21:18

@j.a.n.i1 A co jako? Z jakého důvodu tu řešíme sex? Byla jsem s ním přes šest let, po třech letech dítě a po tom co se začal chovat jako idiot jsme se rozešli. Opravdu nechápu styl tvého reagování. Mermomocí si chceš rýpnout, ale nějak se nedaří, co :think:?Tak to zkus jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 21:28
@j.a.n.i1 píše:
@ViolaGrunge Ze tu o tom, co je trapné pises zrovna ty, to fakt pobaví… I kdyz ono tve vyjadrpvani se o nekom, koho sis ty sama vybrala jako otce deti je spis dost smutné.

Sice jsem s nimi nebydlela, ale musím se zakladatelky zastat. Dopředu nikdy nemůžeš vědět, jak to bude za par let. Nebo ty jsi stále se svým úplně prvním partnerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
17.11.16 08:30
@ViolaGrunge píše:

Moje děti klidně vidět můžeš, velké už mají VŠ vzdělání, jsou to hodné, vychované a slušné děti. A ty dvě malé všichni chválí - ačkoliv mají také dvojí výchovu.
Ano, dítě musí mít nějaká pravidla - a těmi pravidly je zákon. Vy oba vychováváte dítě v mezích zákona, to je fajn. Tak v tom oba pokračujte. Tvůj hlavní problém je v nerespektování druhého - což bych si tipl - byl o důvod vašeho rozchodu. Jak říkal můj děda - „lidé jsou různé, blbé a pitomé“. :mrgreen: :mrgreen:
Zkus to přijmout, tu jeho výchovu, naučit dítě, že u tatínka platí nějaká pravidla, u tebe jiná, ale všude platí ještě ty hranice (a to bude to, na čem se s otcem shodnete, třeba že se kamarádi nepíchají kudlou do zadku). Takže hledej ty hranice, kde se s otcem shodnete, ty prezentuj dceři jako limitní a ostatní je kompetence rodiče a prostředí. Dítě to velmi rychle pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
17.11.16 09:21

@MilijonDolarBejby Ne, nejsem, ale netvrdim o nem, ze je idiot, proste nam to spolu neklapalo, tak jsme se rozesli. Me jen proste vadi ta prezentace jak ona je uzasny rodit a on uplny idiot, protoze uprimne, pokud se nejedna o projev nejake dusevni nemoci, tak zakladni charakter cloveka se o 180 stupnu nemeni. Tim netvrdim, ze u otce nema dite vetsi anarchii, ono vetsinou ma, protoze je u nej par dni v mesici, tak se tim z vychovavajiciho rodice dostava spise do pozice rozmazlujiciho dedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.16 09:29
@j.a.n.i1 píše:
@MilijonDolarBejby Ne, nejsem, ale netvrdim o nem, ze je idiot, proste nam to spolu neklapalo, tak jsme se rozesli. Me jen proste vadi ta prezentace jak ona je uzasny rodit a on uplny idiot, protoze uprimne, pokud se nejedna o projev nejake dusevni nemoci, tak zakladni charakter cloveka se o 180 stupnu nemeni. Tim netvrdim, ze u otce nema dite vetsi anarchii, ono vetsinou ma, protoze je u nej par dni v mesici, tak se tim z vychovavajiciho rodice dostava spise do pozice rozmazlujiciho dedy.

Jo, to jsem tady taky psala. V tom s tebou souhlasím. Např já jsem přesvědčena, ze můj ex ma poruchu osobnosti. Mysli si to i jeho (ted už bývalí) přátele. Chtěla jsem mu mockrát pomoct, on ale nechce. Jen nechápu, ze to tak dovedl skrývat. Nebo to proste propuklo později. Muselo byt náročný vést dva životy a ve finále mu z toho asi propukla nějaká vada. Já ho idiotem úplně klidně nazvu, i mnohem hůř, protože nejednou naše děti ohrozil. Ale u nás je to extrem. Taky jsem zakladatelce psala, ze bych dala cokoliv za to, abych řešila jen to, co ona. U ni bude nejlepší se s tím smířit a brat ti tak, jak to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí