Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Toho idiota jsi za otce svého dítěte vybrala ty… ![]()
Jinak souhlas s canagliou. Ty nemáš patent na to, co je vý
ovně právné. Je spousta pohledů.. Pdle mě výchovná diverzita není na škodu, prostě má dítě jiné podněty… Jen je prostě třeba dítě naučit, že u tebe platí jiná pravidla než u tce. A tce jako otce respektovat až do té míry, kdy dítě vysloveně poškozuje. Z toho co píšeš mi to nepřijde.
@MilijonDolarBejby píše:
Sice jsem s nimi nebydlela, ale musím se zakladatelky zastat. Dopředu nikdy nemůžeš vědět, jak to bude za par let. Nebo ty jsi stále se svým úplně prvním partnerem?
já třeba mám děti s první partnerem, rozvedli jsme se. ale za idiota ho teda nepovažuju.
@j.a.n.i1 píše:
@MilijonDolarBejby Ne, nejsem, ale netvrdim o nem, ze je idiot, proste nam to spolu neklapalo, tak jsme se rozesli. Me jen proste vadi ta prezentace jak ona je uzasny rodit a on uplny idiot, protoze uprimne, pokud se nejedna o projev nejake dusevni nemoci, tak zakladni charakter cloveka se o 180 stupnu nemeni. Tim netvrdim, ze u otce nema dite vetsi anarchii, ono vetsinou ma, protoze je u nej par dni v mesici, tak se tim z vychovavajiciho rodice dostava spise do pozice rozmazlujiciho dedy.
souhlas.
nejsnazší ceta je děti nacpat otci častěji. tím rozmazlování končí. protože zjistí, že když budou křepčit do půlnoci, nebude mít čas na sebe, když nebude poslouchat, nikam se nedostanou, na mraky zábavy nebude čas ani finance a ani sil… prostě se zajede do klasického režimu rodiče, ne obvíkendového baviče
@Lama Lama píše:
já třeba mám děti s první partnerem, rozvedli jsme se. ale za idiota ho teda nepovažuju.
To je jedině dobře ![]()
@Lama Lama píše:
souhlas.
nejsnazší ceta je děti nacpat otci častěji. tím rozmazlování končí. protože zjistí, že když budou křepčit do půlnoci, nebude mít čas na sebe, když nebude poslouchat, nikam se nedostanou, na mraky zábavy nebude čas ani finance a ani sil… prostě se zajede do klasického režimu rodiče, ne obvíkendového baviče
Jo, to funguje.
@Lama Lama píše:
souhlas.
taky to není pravda vždycky, ex má malého třetinu měsíce, ale jasně mi řekl, že přece nebude poslouchat jeho kňourání.. a když jsem zmínila, co dělá po návratu od něj, tak mi s úsměvem řekl, že to mám blbý ![]()
@Tamtama píše:
taky to není pravda vždycky, ex má malého třetinu měsíce, ale jasně mi řekl, že přece nebude poslouchat jeho kňourání.. a když jsem zmínila, co dělá po návratu od něj, tak mi s úsměvem řekl, že to mám blbý
no, máš, má recht. ![]()
Já ho za idiota považuji a myslím, že si to dovolit mohu.ANi jedna z vás toho chlapa nezná. My jsme se nerozešli kvůli tomu, že nám to neklapalo.Byl v tom jiný a závažnější problém ![]()
@ViolaGrunge píše:… byl to totiž idiot
Já ho za idiota považuji a myslím, že si to dovolit mohu.ANi jedna z vás toho chlapa nezná. My jsme se nerozešli kvůli tomu, že nám to neklapalo.Byl v tom jiný a závažnější problém
@canaglia Uplně si to otočila proti mě. Můj ex je opravdu blb a nenechám si to vyvrátit. Tvoje děti jsem nechtěla urazit…
@ViolaGrunge píše:
@canaglia Uplně si to otočila proti mě. Můj ex je opravdu blb a nenechám si to vyvrátit. Tvoje děti jsem nechtěla urazit…
Ale já to to věřím, že je idiot, jen to z tvého psaní nevyplývá. To, co mu zde vyčítáš, není taková tragédie. A věřím, že mu můžeš vyčítat horší věci, ale ty tady nikdo nezná. Moje děti jsi urazit nemohla, protože to tu nečtou, ale mohla jsi urazit mě, když jsi mi předhodila, že se svými názory nemohu vychovat slušné potomky. Naštěstí nejsem urážlivý.
![]()