Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHoj, koupila jsem si VIP vstupenku na Colours of Ostrava a chci se zeptat, jestli jste to tady některá neměly- jak to probíhalo, jaké jste měly výhody oproti neVIP apod. Vím, že je zvláštní vstup a možnost využívat nějaké zázemí včetně zvláštního sezení, ale jinak ne… tak prosím o postřehy, pokud máte:-) Je tam třeba zadarmo nějaké jídlo a pití v tom zázemí? Moc jsem toho zatím nenašla, tak zkouším tady.
Kamarád měl loni - a nic moc extra tam navíc nebylo. Nemusel čekat frontu při prvním vstupu (časová úspora kolem půl hodiny), toiky v odděleném místě, bez front a s toaleťákem, pití taky oddělené - platit si ho musel, ale nečekal ve frontě. Jinak nic. Co vím.
@neschopná mamka díky! píšou tam, že jsou tam vlastní tribunky ve vip zóně - nevíš, co by to mohlo být? Resp. myslíš, že je to to, co myslím - že by se mohlo dát někam si třeba sednout a že by člověk nemusel poslouchat ve stoje v tom davu pod pódiem? Protože o to mi šlo asi nejvíc:-)
@Semtex jo, ty tribuny byly myslím na velké stage, na těch malých myslím ne. jak jsem pochopila to VIP je hlavně o určitém konfortu bezdavů ![]()