Vitamím E na sperma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4411
22.9.12 11:53

@Niiika88 Ahojda, to jsou na tom ti naši chlapy asi podobně :lol:. Jinak mi v pondělí doktor říkal že podle výsledků to vypadá na předčasné selhávání vaječníků, ale že on si to nemyslí. To pak já teda nevím co si mám myslet. Jinak o hyperandrogenním syndromu mi už nic neříkal. Teď beru opět orgametril ale už ho mám na 10 dní, potom mu mám zavolat a on mě objedná. Sliznici jsem měla lepší než minule prý je to tím orgametrilem. O laparoskopii mi doktor nic neříkal tak doufám že mě to ani nepotká. Tobě držím palce ať to proběhne hladce a co nejdřív se vám objeví dvě // :srdce: :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
22.9.12 11:56

@Ivčis Určitě to bude dobrý uvidíš, pomůžou ti :hug: Ani nevíš jak moc bych ti přála, aby se pletly nebo aby si nečekaně našla ty dva proužky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
22.9.12 21:45

@Niiika88 Jsi hodná :srdce:. Už se těším až sem napíše aspoň jedna z nás že je v očekávání :hug: :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
23.9.12 15:59

@Ivčis Už aby to bylo :palec: Začínám mít strach z toho, že mě bude asi opravdu čekat laparoskopie :( Navíc je to prý asi na šest týdnu neschopnosti, takže nevím jak by to v práci udělali, když mojí práci nikdo jinej neumí :nevim:
Jak jste se jinak dneska měli? Co jste dělali dobrýho k obídku? My měli nakládanýho králíka s bramborovým knedlíkem a zelím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
16.10.12 10:02

Ahoj holky můžu se k vám přidat??chtěla jsem ze zeptat jestli některá z vás nekoupila partnerovi na špatné spermijky L Arginine, manžel praccuje v německu a tohle mu poradil jeho kolega, že to prej jeho známým pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
16.10.12 18:38

@Eliky Ahojky, určitě se k nám můžeš zeptat :D Tenhle přípravek neznám…Přítel bere vitamín E+selen, ale je spousta vitamínu, který pomáhaj. Tady máš odkaz :hug:, tak na to mrkni: www.orift.com/…ermiogram-34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
17.10.12 10:05

@Niiika88 Děkuji no to všechno už máme skoro vyzkoušené a výsledek žádný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
17.10.12 16:39

@Niiika88 Ahooj Niky, už jsme dolouho nepsali co? Jen Ti podám dašlí moje informace :). Včera jsem byla opět u doktora dostala jsem nové prášky s názvem Duphaston, prý jsou šetrnější pro tělo. Jinak povídal, že se „lámat chleba“ bude až tak únor, březen a zase kdyby se to nikam nehlo tak už mě prý odešle do centra asistované reprodukce. Tak doufáme že se to pohne k lepšímu, zatím není stále nic jinak.
Ale zato máme další novinku. Tom mě požádal o ruku a svatba bude 24. 8 2013. Náš vztah se tím posune někam dál a udrží nás pohromadě, kdyby to náhodou nějak nedopadlo. Už se tak rozhlížíme a hledáme různé nejlevnější varianty muziky, jídla, oblečení, sálů atd. Domluvili jsem se do toho obujem až tak v lednu.
A co ty Niky? Něco nového?
@Eliky Jinak zdravým naši další členku :). Tom bere taky jen vitámín E. A jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
17.10.12 17:36

@Ivčis Ahojky :) To máš pravdu, že jsem si už dlouho nenapsaly. Budu ti držet palečky, ať vám to dopadne dobře a budeš mít všechno v pořádku :) Musíš v to věřit a ono to půjde. Jinak ti moooc blahopřeju :hug: Všichni se teď okolo mě žádají o ruku a já zůstanu na ocet ;) Už se moc těším až mi sem budeš dávat fotečky šatů a všeho, co jste si vybrali :)
U nás zatím nic novýho není, pořád čekám na ty výsledky z genetické kliniky…chjo už je to měsíc, tak by tu měli být :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
17.10.12 17:39

@Ivčis Ahojky děkuji za přivítání jinak jsem jen chtěla napsat k te tvé svatbě ja se vdávala 28.4 12 :mrgreen: jinak se snažíme skoro už 6 let :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
17.10.12 17:41

@Niiika88 Je to tak, čekání je to nejhorší. Já se tě ještě chtěla zptat když jsem byla v pondělí u gyndaře tak mi dělal ultrazvuk a nemohl opět nají levý vaječník tak mě mačkal až ho našel, vím že ho mám až kdesi na zádech. jenže jak jsem přišla domů tak jsem si na kalhotkách všimla špinění, ale špiním čím dál silněji někdy i s kaplou krve. Nevíš tak náhodou jestli můžu zítra začít brát ty léky? Chtěla jsem mu zavolat, ale pak jsem si uvědomila že občas ženy po utz špiní, ale já jsem právě nešpinila nikdy.
Vy se nechcete brát? Děkuji za gratulaci. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
17.10.12 17:43

@Eliky Jé, tak to není krátká doba :(, máš určitě plno testů hotových, byly jste už na nějaké klinice? S toho mám největší strach, že by to mohlo tak dlouho trvat :nevim:. Promiň za ty přihlouplý otázky. Jinak gratuluji k manželství :kytka:. Měly jste velkou svatbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
17.10.12 17:44

@Ivčis S tím ti neporadím :( Psala jsem si tu s holkama a některé špinění počítají jako začátek cyklu a jiné ne. Ty je musíš brát od prvního dne? Myslím si, že kdyby si mu zavolala až zítra a zeptala se, tak se nic.
To víš, že se chceme vzít. Jen teď na to nemáme :( Přestavujeme byteček a pak příjdou na řadu děti…a taky bůchví, kdy mě požádá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
17.10.12 17:54

@Niiika88 Jo táák :) však ono to počká ;) aspoň tam budete mít drobečky. Právě že jsem MS měla 30.9 a to je tedy zítra 19 den cyklu, mám ho brát 2krát denně. Zítra mu zavolám a uvidím. Projistotu si ho ráno nebudu brát. Konzultační hodiny má až od 13:00 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
17.10.12 18:11

@Ivčis Ale jestli ráno ordinuje, tak mu můžeš klidně zavolat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí