Vitamím E na sperma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
8.7.12 17:23

Já ti sem hodím svůj graf ať to vidíš.

Na grafu vidíš křivku, která má klesající tendenci a najednou se ta teplota hodně zvedne a pak se drží stále nad červenou čárou. Kdyby se pak dostala pod čáru, nebylo by to dobře. Den ovulace je označen svislou červenou čárou a to že k ovulaci opravdu došlo potvrdil ještě pozitivní ovulační test. Když je pozitivní, ovulace nastane během následujících dvou dní a tomu odpovídá i křivka grafu - den po pozitivním ovu testu teplota znatelně stoupla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
8.7.12 18:37

@Lynette Díky moc, teď jsem porovnala vaše grafy a vidím v tom rozdíl. Od zítřka začnu a začnu dělat i ten graf. Až bude hotový tak vám ho sem pošlu a prokonzultujeme ho :jazyk: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
8.7.12 20:12

@Ivčis Těch jedenáct měsíců uteče jako voda :palec: To už můžete na miminku pomalu pracovat :) Úplně ti závidím, že za tebou stojí aspoň přítelova rodina. O našem zatím marném snažení nikdo neví :( Je to kvůli mojí práci, protože by se to tam určitě doneslo a nerada bych od každýho slyšela pořád otázky typu: Už se vám to povedlo? Jak to, že to nejde? atd… Takže jsem ráda, že si taky jako ty můžu tady s někým popovídat a hlavně vím, že tu můžu většinou očekávat pochopení :hug:
@Lynette Kéž bych měla taky takovej graf :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.7.12 15:16

Niiika

Jo to za námi stojí a to je hodně. Na otázky toho typu se ptá snad každý i mě :) a to zrovna včera se mě zeptal novopečený tatínek jestli nám přinese mimčo čáp nebo vrána. Já řekla že doufám že ne oba a on že prý se nemám spoléhat na zvířata a máme začít opravdu, dodal že jestli nevíme jak nato tak nám pomůže :mrgreen: to ale bylo jen na pobavení :lol:
V té práci ti to teda nezávidím, ale možná je na druhou stranu lepší když to zatím tajíte aspoň nejste tak ve stresu.
To já jsem se nejvíc bála toho že mě i tady nikdo nepochopí. :think:
Grafu se určitě dočkáš a nebo ani nebude potřeba :srdce: držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
9.7.12 16:34

@Ivčis Jj, to máš pravdu. Z otázek ostatních bych byla v mnohem větším stresu. Stačí mi když si občas rejpnou a to o ničem neví :)
No a jinak si myslím, že na emiminu není problém s pochopením. Jen se tady občas najdou lidi, co jsou zlý, nechápaví, někdy maj zastaralý názory nebo jim třeba i dělá radost někoho schodit.
Od kdy se vlastně snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.7.12 19:06

My tomu nechavame zatim volnej prubeh dva mesice :-). Zatim vzdycky ms prisla jen te cervnove to trvalo tak dlouho. Vlastne kdyz ctu ty denicky, diskuse jak to nekterym trva dlouho tak jsem se docela vzdesila ze bych musela cekat jeste tak dlouho :-(. Omlouvam se za chyby pisu z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
9.7.12 19:10

@Ivčis To docela jde. Já jsem taky myslela, že to půjde raz dva :) no a opak je pravdou :,( Snažíme se půl roku, z toho dva měsíce s práškama a přitom asi pořád neovuluju :( Zítra bych to měla dostat, tak uvidíme a dvacátýho jdu k doktorovi, tak jsem zvědavá, co mi řekne na ty grafy a tak :nevim:
Když na to nebudeš myslet a zatím to necháte volně, tak by to mohlo jít pěkně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.7.12 19:39

Ahojky holky muzu se pridat,, myslite ze vitamin e je fakt tak dobrej nam ho teda doporucil doktor a porad se nic nedeje :mrgreen: ja uz jednou tehotna byla bohuzel v unoru sem musela rozhodnout s pritelem jestli ukoncim tehotentvi byla jsem ve 20 tydnu, a zjistili vrozenou vadu. takze od kvetna jedem znovu tak uvidime.. pritel bere vitamin E a zinek.. a ja vitamin mamavit. tak snad to brzo prijde. snad to E pomuze :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.7.12 19:54

@Niiika88 Já bych se měla taky objednat k doktorovi, jsu zvědavá co mi řekne na ten dlouhej cyklus. Právě taky jsem si myslela že to přijde hned když to nebudem nějak moc řešit, ale ty dva měsíce mi už taky začínají vrtat hlavou, jsem vlastně půl roku bez prášků, takže už bych měla být pročištěná. Už nakupuju vitamíny.
Nehledě na to že jsme si už koupila a použila nespočet těhotenských testů a než jsem si ho šla dělat jsem si říkala „proč to děláš, vždyť víš že tam zase nic nebude“. Docela mě zmátlo těch 56dní. Jo a dnes jsem si vyzvedla ty vitamíny tak od zítřka začínáme. Já mám jen tu kyselinu listovou a Tom má vitamín E a zinek, ale zinek už jsem kupovala dřív jen na to moc nemyslel, tak teď mu to budu připomínat.

PETULENKA- Ahoj, tak já si to teprve vyzvedla, a začínáme od zítřka. Doufám že bude výsledek conevidět. ;). Jak dlouho to přítel bere? Jíš i kyselinu listovou? S prvním miminkem mě to moc mrzí. :(. Držím palce ať se vám brzy narodí vytoužené mimčo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.7.12 19:58

Ahojky pritel to bere od kvetna takze snad to pomuze je to uz dlouho tak snad uz by mohlo neco prijit :hug: mamavit jsou vitaminy jetoho tam strasne moc. doporucil mi to gynekolog at si je koupim. tak to beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
9.7.12 20:22

@Ivčis Děláš dobře, že jdeš k doktorovi :palec: Aspoň by ti mohl udělat krevní obraz, aby zjistil, jestli je vše v pořádku. Já jsem měla právě po vysazení antikoncepce problémy a taky jsem měla dlouhý cyklus, protože mi chyběl hormon progesteron, tak jsme to začali léčit :) Taky jsem se kvůli tomu testovala několikrát :( Jinak vitamínky určitě zobejte. Od některých holek jsem tu četla, že jejich manželům zlepšil spermiogram.
@PETULENKA Já ty vitamínky beru radší zvlášť. Mě nikdy nedělalo dobře, jíst směsy vitamínů (zvracela jsem po tom). No a myslím, že ty vitamíny pomůžou, ale chce to je zobat aspoň tři měsíce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.7.12 20:31

@Niiika88 jo to verim, me teda zniceho spatne neni.. a pritel taky v pohode bere furt vitamin, mame je od kvetna tak snad uz neco se vyklube. necham to nahode bud se povede nebo ne. hlavne abych necekala roky :mrgreen: prvni mimco za 5 mesicu se povedlo tak ted sem zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
9.7.12 20:33

@PETULENKA Tak to budu držet palečky :) Já bych to měla dostat zítra, ale vypadá to, že asi potvora dorazí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.7.12 20:39

Tak treba nedorazi..ale ja taky myslela ze nedorazi a prisla.. tak ted budu cekat na dalsi :mrgreen: tak hodne stesti at neprijde :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
9.7.12 20:47

@PETULENKA to by bylo fajn :hug: už aby nám to všem vyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie