Vitamím E na sperma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4411
27.7.12 21:25

@Niiika88 Tak to nevím jestli bych do toho šla :nevim:. Právě jsem to chtěla nějak oživit abych nebyla tak vyblutá :mrgreen:. Na to bych se ji ale mohla zeptat. Myslela jsem třeba že by mi to dala do prostřed aby mi jen někdy ta barva vykoukla. To by mohla být ta fialová. Dobrej nápad díky :D. Klidně uvítám další typy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
27.7.12 21:31

@Ivčis Mě dává vždycky melír pod vrchní tenčí vrstvu vlasů. Pak to hezky prosvítá a je to vidět, když si udělám culík. Ale nevím jak to budu prosvítat přes tmavé vlasy :nevim: jinak mě nic nenapadá…já vždycky vybírám u kadeřnice na stojanu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
27.7.12 21:35

@Niiika88 Moje kadeřnice je suprová, ale zdá se mi že má málo návrhů. Když jsem ji říkala že bych to chtěla oživit tak mi řekla jen o červenou a že tu blond zkusí no a nevyšlo to. Tak nevím zkusím na ni tu fialovou a budu čekat jak to dopadne. Nahoru na hlavu bych melír ani nechtěla. Tomovi se blonďatej melír nelíbí a šlo by to dost vidět hned nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
27.7.12 21:45

@Ivčis Tak to sem pak musíš dát fotečku jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
28.7.12 12:52

@Niiika88 Jo to dám, už se těším na ten dobrej pocit. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
28.7.12 21:57

@Ivčis Jak tak nad tím přemýšlím, tak se na srpen taky obědnám ke kadeřnici…je to moc hezkej pocit a člověk, když od ní odejde připadá hned mnohem krásnější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
30.7.12 18:45

@Niiika88 Ahojda Níko, tak jak si dopadla s MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
30.7.12 19:03

@Ivčis Ahojky Iví :hug: Dneska ráno mi skončila a to jsem jí měla mít až do zítřka :( Piju kontryhel a tím pádem jsem to měla mít delší :( Doufám, že je vše v pořádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
30.7.12 19:11

Tio! To si ji měla jen dva dny? 8o. Určitě to bude v pořádku :hug:. Po kontryhelu by si to měla mít delší a silnější, máš pravdu.
Já čekám MS dnes jsem se utírala na záchodě a na toaleťáku jsme měla takový nahnědlí hlen, teď už ale nic. Promiň za popis, ale znáš to zase mi to šrotuje a já nevím přesně co to je :?. Jinak mě dneska bolí celej den hlava, asi nějakej divnej tlak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
30.7.12 20:13

@Ivčis Nene, dá se říct, že skoro pět dní. Dneska už jen slabě proto skoro :) Je mi to taky divný, že to mám takhle. Proto jsem se rozhodla, že si nechám ten pregnyl píchnout už 13.den, pro jistotu, tak uvidíme :)
No a vůbec se neomlouvej, jak jinak to má člověk asi popsat ;) Třeba je to jen špinění než příjde. A když na ní čekáš, tak by to mohlo odpovídat. Uvidíš jestli se rozjede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
31.7.12 15:27

@Niiika88 A MS nikde :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
31.7.12 17:48

@Ivčis To zní zajímavě. Jak si na tom s teplotou? Držím palečky ať nepříjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
31.7.12 19:02

Jo tak o teplote nic nevim… budu merit teprve od zitrka, at to mam od prvniho cely mesic. Pisu z mobilu tak promin za chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
31.7.12 19:15

@Ivčis měř si to po cyklech a né po měsících. Ale klidně můžeš začít zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
31.7.12 19:25

Asi po menstruaci ze? Tak to me taky mohlo napadnout hups :O. Tak moc jsem o tom premyslela :-D, a to je mozna ono. Jo a kdybych si zmerila teplotu rano tak muzu neco zjistit? Asi tezko ze z jednoho mereni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí