Vitamím E na sperma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4521
22.7.12 09:47

@Ivčis :mavam: No a abych řekla pravdu, tak jsem se rozhodla že doktora změní. Už jsem tu jednomu napsala email a zeptala se na naši situaci a řekla, že bych chtěla změnit doktora. Takže čekám až mi odepíše :hug: Jsem zvědavá na toho nového doktora, doufám, že bude lepší než ten předtím a že ti pomůže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
22.7.12 20:03

@Niiika88 Taky držím palce atˇti doktor sedí a nemusíš hledat dalšího. V pondělí budu volat já tak dám pak vědět. Čauky :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
23.7.12 16:42

@Ivčis Ahojky Iví :mavam:
Tak mi dneska odepsal ten druhej doktor a psal mi, že mě můj doktor špatně neléčí. Volala jsem i svému doktorovi kvůli tomu ultrazvuku.
A můj doktor i ten druhý lékař se shodli na tom, že pregnyl je na uzrání vajíček, takže nevadí, kdy se píchne.
Se svým lékařem jsem se dohodla, že tenhle měsíc mi to píchnou u mýho obvoďáka (protože je na dovolené) ten 14.den. Říkal, že když se tenhle měsíc po pregnylu nepodaří otěhotnět, tak mám za ním další měsíc dojet 40km do druhé ordinace, kde má mnohem lepší ultrazvuk a prohlíne mě a uvidíme, kdy se teda píchne ta druhá dávka. :potlesk: Takže svého doktora měnit nebudu! Je dobrý, jen se ho prostě musím mnohem víc ptát ;)

No a jak to dopadlo u tebe s doktorem? :hug: A nějaký jiný novinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
24.7.12 15:23

@Niiika88 Čauky, takže ti holky naordinovaly další nervíky… :mrgreen: to je to naše léčení :mrgreen: :mrgreen:. Jo to je dobrá věc se doktora nebát a hodně se ptát. :) Jinak taky to moc nezvládám. Tak já jsem volala a jsem objednaná na druhého srpna v 11 hodin :mrgreen:. Jsu teda zvědavá jak se mi bude doktor zamlouvat, nicméně ho už snad měnit nebudu muset. :nevim: Jinak u mě se neděje nic neobyčejného, Zatím nevidéím nic ani náznak ničeho. Tak doufím že mi doktor řekne samé dobré zprávy. :hug:. Doufám že u tebe se nebude muset píchat další dávka toho pregnylu. Držím pelečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
24.7.12 17:56

@Ivčis To jo, někdy je to psaní tady s ostatníma dost o nervy :D Doufám, že ten doktor bude stát za to, jsem zvědavá co ti řekne :)Promiň, dneska musím chvátat, příjde mi návštěva. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
24.7.12 20:04

@Niiika88 Taky už jsem se kolikrát lekla :mrgreen:. Naštěstí to nebylo nic vážnyho jak u tebe. Já jsem taky zvědavá, to budu zase nervozní už v pondělí :lol:. Užij si návštěvu pá :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
25.7.12 16:00

@Ivčis Měla jsem tu včera mamku s neteří (půjde v září do školy) a synovcem (2roky). Děti jsou strašní čertíci :D a hlavně malej je úžasnej, takovýho kloučka jako je on bych hrozně chtěla. Vůbec nebrčí kvůli kravinám a už teď je to pěknej hlásič :mrgreen: Tak zítra bych to měla asi dostat po tý vyvolávačce, tak už aby to tu bylo a mohli jsme začít se snažením :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
26.7.12 21:46

@Niiika88 Ahojky :hug: teďka jsem tu vůbec nebyla, jaksi jsem nestíhala. BYla jsem u táťky a mámi. Seznámila mě s jejím týdenním přítelem :lol: strašná habaďura. :mrgreen:. Já nevím, ale zase mám jakýsi divný pocity, ani nevím proč. Už se těším na tu gyndu až mi řekne co a jak. Je divný že jsme mladí a pořád nic. :,( Ale nebudu dělat žádné unáhlené závěry třeba neco ve čtvrtek :oops:. Zatím se měj krásně a snažte se pilně :lol:. Zase se ozvy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
27.7.12 17:41

@Ivčis Takže přítel nic moc ;) Jj, to je mi taky divný, že jsme mladý a nejde to. Je to hrozný :( Ale třeba se vám to s novým doktorem povede :) Jsem zvědavá co ti řekne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
27.7.12 20:17

@Niiika88 Niko, ani nevím jak jsem zvědavá já co mi poví. Tak jsem přemýšlele a vlastně mu to řeknu tak jak to je :). Jako že tomu necháváme volnej průběh ale že mi je to divny. Jsem hlavně zvědavá co řekne na to kolik mi je :? :nevim:. A docela se bojím. Někteří to prostě nechápou, ani se tomu moc nedivím. Jenže třeba mě překvapí že jo? :roll:.
Dostala si MS po té vyvolávačce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
27.7.12 20:32

@Ivčis Doufám, že bude reagovat dobře. Jestli to bude opravdu profesionál, tak nic neřekne proti a podpoří tě :) Budu ti držet palečky, ať je fajn :)
Jj, dostala, včera :) Dneska už piju druhej kontryhelovej čaj a teda není moc dobrej…ale třeba mi zítra už bude chutnat :) A dokonce mi příjde, že jí mám silnější, tak jak bývala dřív :) Takže to snad působí :hug: Asi 7.srpna si nechám píchnout pregnyl…bojím se, doufám, že to výjde a on zabere :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
27.7.12 20:41

@Niiika88 Mám docela strach, ale ze zdravotní sestry. Přítelova mamka říkala, že je na některý lidi nepřříjemná třeba na tu Dášu jak se jí narodila Pepina (myslím že jsem o ní psala) na ni je hnusná a na mamku milá. Jelikož Dáša je taky taková menšina Peppinku má ve 42letech a já zase moc brzo tak očekávám od ní né moc dobrou reakci. :(. Konryhelovej čaj piju taky, ovšem jen když si vzpomenu :oops: mě docela chutná. Jo neměl by se sladit a míchát ho kovovou lžící ruší znehodnocuje to ty bylinky. To ale nejspíš víš.
To by bylo super kdyby vám to už konečně vyšlo, já ještě o tom pregnylu nic neslyšela tak taky doufám že je dobrej. ;)
Ve čtvrtek jsu objednaná ještě ke kadeřnici, tak budu mít zase na chvílku dobrej pocit ze sebe :D, už jsem se tam chystala nějakej pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
27.7.12 20:48

@Ivčis O těch kovech vím, proto mi to nedalo a ptala jsem se na to v lékárně a říkali mi, že to klidně kovovým můžem míchat. Prý to jsou jen zažitý věci. Ale stejně to míchám plastovou lžičkou :D No a sladím si ho medem :) Tím snad nic nezkazím.
Sestry se neboj, budeš stejně víc komunikovat s doktorem než s ní. Ona se může jen blbě tvářit. U mýho doktora je sestra hrozná, mračí se, nic člověku neřekne a příjde ti jako když si říká: „Ježiš, co sem zase leze“. :( No ale doktor je fajn, takže si sestry nevšímám :palec:
Jé ty budeš mít nový vlásky…bude nějaká razantní změna nebo něco podobného? Já se ke kadeřnici chystám už asi čtyři měsíce. A nechce se mi tam jít, aby mi sluníčko nezkazilo barvu…ale možná to změním a půjdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
27.7.12 20:59

@Niiika88 Tak to jsme teda netušila o těch kovech :), myslela jsme že je to pravda :roll:. Jinak taky ho míchám plastovkou pro dobrej pocit, med je určitě OK. Právě tak jak ty ji popisuje Dáša.
No razantní změna to asi nebude, mám tmavý vlasy a s nima nic moc nejde dělat :). Červenou jsem tam měla tak před 2 rokama a už bych to nechtěla k tmavým vlasům to má každý. Minule tak jsem tam byla tak mi je ostřihala a nějaké pramínky si nechala a zkusila obarvit na blond, jako že bych si tam nechala melír, ale prý to nešlo a byla bych rezavá. To by nebylo moc dobrý. Tak ve čtvrtek spojím příjemný s užitečným :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
27.7.12 21:05

@Ivčis A co kdyby si zkusila třeba fialovou? Já ji měla v blond v lasech a vypadalo to dobře. Samozřejmě jen melír, nic extravagantního. Myslím si, že by byla pěkná i do tmavých vlasů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí